Eder eder belki alistigin icin uzun sure aramazsin haniEvet bu halimden çok memnunum bendeDoğurduktan sonra da böyle devam etse keşke
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eder eder belki alistigin icin uzun sure aramazsin haniEvet bu halimden çok memnunum bendeDoğurduktan sonra da böyle devam etse keşke
![]()
Oraya gidersen yeterli enerjiyi alamazsın ahajaj istersen deneBizim cogumuz ekimde elenicez gibi zati ben yavaştan oraya mi kacsam sjjdjf
AMA BU EVHAM DOLU EKİBİ BİRAKAMAM BAGLANDİM![]()
Aynı durumdayım. O yüzden zaten üç kilo verdim. Arkadaş kurabiye ikram etti bi tane ısırdım çok geldi. Nurse ya bizim de gelsin sonucumuz artıkKızlar ben normalde çok tatlıcıyım nerdeyse her gün bi tatlı yerim zaten o yüzden kilo aldımAma hamilelikten beri tatlı beni çok kesiyor nadiren tatlı yiyorum onda bile bitiremiyorum, yarım bırakıyorum. Sizde de varmı böyle değişimler ya biri bana bu durumu anlatsa inanmazdım o kadar talıcıyım çünkü
![]()
Ben buranin kaosuna endisesine alismisim nooooo gidememOraya gidersen yeterli enerjiyi alamazsın ahajaj istersen dene![]()
Cinsiyet öğrenip bu evreye geçmek istiyorum. Hepsi çok güzel. Ahhh o günlere de çıkalım hep birlikteOglumun cicileri geldi teyzeleriallahim saglikla giydirmeyi nasipetsin insallah ah aglaya aglaya actim kargoyu
su sapkali takimi sirf is olsun diye aldim yazlik
Digerleri yenidogan56 cm yaziyor ustunde bayilcam ahahahEki Görüntüle 3585950 Eki Görüntüle 3585951 Eki Görüntüle 3585952
Emzirirken iştah çok açık oluyormuş ya hep öyle diyorlar. Ama metabolizma da hızlanıyormuş yaşayıp görcezEder eder belki alistigin icin uzun sure aramazsin hanibenim bir arkadasim emzirirken cok dusmustu tatliya, sonradan oyle olmayalim da
![]()
Ahaha ben başı çekiyorum burda zaten en büyük benimki nerdeyseBen buranin kaosuna endisesine alismisim nooooo gidememherkesten once zaten gitsen sen gidersin senin sat kimsede yok ajdjdjd
Emzirme döneminde çok hızlı ve kalıcı kilolar alınıyor yaşandıEmzirirken iştah çok açık oluyormuş ya hep öyle diyorlar. Ama metabolizma da hızlanıyormuş yaşayıp görcez![]()
Cinsiyeti bilmenin ennnn guzel yani bu benceCinsiyet öğrenip bu evreye geçmek istiyorum. Hepsi çok güzel. Ahhh o günlere de çıkalım hep birlikte![]()
Yok yok orda da eşitlenmiş bebelerEkim annelerinde çok erkek var
19 da ben doguriyim kendime dogum gunu hediyem olsun paşamAhaha ben başı çekiyorum burda zaten en büyük benimki nerdeyse17 ekimde doğurcam ben aha da görürsünüz
![]()
Hahahahha kesin diyordur fanatik babanin kızı fanatik olur diyeMillet çocuğuna kıyafet bakar benim kocam stadta takmak için kulaklık bakıyor bebeğe![]()
Emzirememek de sevdaya dahil, cok sartlamayalim kendimizi sonra uzulmemek adina ahdjdjdj. Ben cok korkuyorum sutum filan gelmezse diyeEmzirirken iştah çok açık oluyormuş ya hep öyle diyorlar. Ama metabolizma da hızlanıyormuş yaşayıp görcez![]()
Olmaz olmaz 38 iyidir her bişeyleri gelişiyor ahajs alperen 37+3 de doğdu 3600 kg19 da ben doguriyim kendime dogum gunu hediyem olsun paşamahsjdjdj ama benim oglus 19 u dogarsa anca 38 haftalik oluyor sanirim sorun olur mu sjdjjfd
Ay bende brownie söyledim eve az önce yarısını zor yedim ki ben koca waffle yerim bana mısın demez yani. Çok değişti iştahımAynı durumdayım. O yüzden zaten üç kilo verdim. Arkadaş kurabiye ikram etti bi tane ısırdım çok geldi. Nurse ya bizim de gelsin sonucumuz artık![]()
Aynen hayatım öyle diyor maç varsa hayat duruyor bizim evde salonda oturmak istemiyorum sanki stadyum da gibi davranıyor ayy rezaletHahahahha kesin diyordur fanatik babanin kızı fanatik olur diye![]()
Alperen 40 i gorse krese yazdirirmissin kanki ahahaha hey masallahOlmaz olmaz 38 iyidir her bişeyleri gelişiyor ahajs alperen 37+3 de doğdu 3600 kg
Tombik olsun istiyorsan kajuyu çok yicen kanka alperende deli gibi kaju yedim ceviz yedim doktorum artık yeter yeme demişti ahajsjAlperen 40 i gorse krese yazdirirmissin kanki ahahaha hey masallahben tombik bebek istiyorum soyle ele gelsin azicik korkmadsn elleyebilelim
bi tanidigin 39 haftada 2800 dogdu cocugu, ben 20 gunluktu alamadim kucagima korkudan ajdjdjd
Şu an sen browni dediğinde bile yüzümü ekşitmem pekiAy bende brownie söyledim eve az önce yarısını zor yedim ki ben koca waffle yerim bana mısın demez yani. Çok değişti iştahım
R rose-bahar Pazartesi sonuç için arandığımda inşallah heyecandan saçmalamam ya o gün wc ye bile telefonla giricem.![]()
Ay ikisini de severim ve yerimTombik olsun istiyorsan kajuyu çok yicen kanka alperende deli gibi kaju yedim ceviz yedim doktorum artık yeter yeme demişti ahajsj