Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bizim cogumuz ekimde elenicez gibi zati ben yavaştan oraya mi kacsam sjjdjf
AMA BU EVHAM DOLU EKİBİ BİRAKAMAM BAGLANDİM😈😈😈😍😍😍😍
Oraya gidersen yeterli enerjiyi alamazsın ahajaj istersen dene 🤣

Kızlar ben normalde çok tatlıcıyım nerdeyse her gün bi tatlı yerim zaten o yüzden kilo aldım 🙈 Ama hamilelikten beri tatlı beni çok kesiyor nadiren tatlı yiyorum onda bile bitiremiyorum, yarım bırakıyorum. Sizde de varmı böyle değişimler ya biri bana bu durumu anlatsa inanmazdım o kadar talıcıyım çünkü 😂
Aynı durumdayım. O yüzden zaten üç kilo verdim. Arkadaş kurabiye ikram etti bi tane ısırdım çok geldi. Nurse ya bizim de gelsin sonucumuz artık🥲

Eder eder belki alistigin icin uzun sure aramazsin hani 🥰 benim bir arkadasim emzirirken cok dusmustu tatliya, sonradan oyle olmayalim da🤣
Emzirirken iştah çok açık oluyormuş ya hep öyle diyorlar. Ama metabolizma da hızlanıyormuş yaşayıp görcez 😍

Ben buranin kaosuna endisesine alismisim nooooo gidemem🤣🤣 herkesten once zaten gitsen sen gidersin senin sat kimsede yok ajdjdjd
Ahaha ben başı çekiyorum burda zaten en büyük benimki nerdeyse 🤣🤣 17 ekimde doğurcam ben aha da görürsünüz🤣

Cinsiyet öğrenip bu evreye geçmek istiyorum. Hepsi çok güzel. Ahhh o günlere de çıkalım hep birlikte 💙
Cinsiyeti bilmenin ennnn guzel yani bu bence🩵🥹yoksa hepsii cooook seviliyor🩷🙏🏼

Ama bilerek hitap edebilmek, cinsiyete ozgu hayaller kurabilmek bunlar keyifliymis gercekten de ajdjdjdj. Gecen esim diyor ki cok calismamiz lazim bedelli askerligi dugunu bitmeyecek masrafi 🤣

Ahaha ben başı çekiyorum burda zaten en büyük benimki nerdeyse 🤣🤣 17 ekimde doğurcam ben aha da görürsünüz🤣
19 da ben doguriyim kendime dogum gunu hediyem olsun paşam🤣 ahsjdjdj ama benim oglus 19 u dogarsa anca 38 haftalik oluyor sanirim sorun olur mu sjdjjfd

Emzirirken iştah çok açık oluyormuş ya hep öyle diyorlar. Ama metabolizma da hızlanıyormuş yaşayıp görcez 😍
Emzirememek de sevdaya dahil, cok sartlamayalim kendimizi sonra uzulmemek adina ahdjdjdj. Ben cok korkuyorum sutum filan gelmezse diye

19 da ben doguriyim kendime dogum gunu hediyem olsun paşam🤣 ahsjdjdj ama benim oglus 19 u dogarsa anca 38 haftalik oluyor sanirim sorun olur mu sjdjjfd
Olmaz olmaz 38 iyidir her bişeyleri gelişiyor ahajs alperen 37+3 de doğdu 3600 kg

Aynı durumdayım. O yüzden zaten üç kilo verdim. Arkadaş kurabiye ikram etti bi tane ısırdım çok geldi. Nurse ya bizim de gelsin sonucumuz artık🥲
Ay bende brownie söyledim eve az önce yarısını zor yedim ki ben koca waffle yerim bana mısın demez yani. Çok değişti iştahım 🤣
R rose-bahar Pazartesi sonuç için arandığımda inşallah heyecandan saçmalamam ya o gün wc ye bile telefonla giricem. 🤣🤣

Olmaz olmaz 38 iyidir her bişeyleri gelişiyor ahajs alperen 37+3 de doğdu 3600 kg
Alperen 40 i gorse krese yazdirirmissin kanki ahahaha hey masallah🤣🩵 ben tombik bebek istiyorum soyle ele gelsin azicik korkmadsn elleyebilelim🥹 bi tanidigin 39 haftada 2800 dogdu cocugu, ben 20 gunluktu alamadim kucagima korkudan ajdjdjd

Alperen 40 i gorse krese yazdirirmissin kanki ahahaha hey masallah🤣🩵 ben tombik bebek istiyorum soyle ele gelsin azicik korkmadsn elleyebilelim🥹 bi tanidigin 39 haftada 2800 dogdu cocugu, ben 20 gunluktu alamadim kucagima korkudan ajdjdjd
Tombik olsun istiyorsan kajuyu çok yicen kanka alperende deli gibi kaju yedim ceviz yedim doktorum artık yeter yeme demişti ahajsj

Ay bende brownie söyledim eve az önce yarısını zor yedim ki ben koca waffle yerim bana mısın demez yani. Çok değişti iştahım 🤣
R rose-bahar Pazartesi sonuç için arandığımda inşallah heyecandan saçmalamam ya o gün wc ye bile telefonla giricem. 🤣🤣
Şu an sen browni dediğinde bile yüzümü ekşitmem peki🤣 ben bir de ekşiye düştüm yemekhanede limonu kaşığa sıkıp içiyorum😂 Gün yaklaştıkça stres yapıyorum.

Back
X