Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değil fetal ile öğreneceğiz bu hafta ama bir doktor tahmnde bulunmuştu, chatgpt de bir tahmini var :) son kontrolde artk bellidir diye sorduğumda doktor 14 den önce bakmıyorum bn hatalı olabiliyor. bir çıkıntı görüp erkek diyorlar sonra kız çıkıyor dedi ki ilk doktr da bana bir çıkıntı var erkek olabilir demiştim. özetle meraktan çatlayacağm artık. en önemlisi sağlıklı olması elbette sadece öğrenme ihtimali arttıkça merak artıyorHayır daha öğrendim. Daha erken diye tahminde bile bulunmadıSizin de belli değil sanırım henüz cinsiyet
Kesinlikle önemli olan saglikli olmasıdeğil fetal ile öğreneceğiz bu hafta ama bir doktor tahmnde bulunmuştu, chatgpt de bir tahmini var :) son kontrolde artk bellidir diye sorduğumda doktor 14 den önce bakmıyorum bn hatalı olabiliyor. bir çıkıntı görüp erkek diyorlar sonra kız çıkıyor dedi ki ilk doktr da bana bir çıkıntı var erkek olabilir demiştim. özetle meraktan çatlayacağm artık. en önemlisi sağlıklı olması elbette sadece öğrenme ihtimali arttıkça merak artıyor
evet benimde oyleydi 1 2 defa morarmisti bazende bir iki kirmizi kucuk benek gibi olmustu. simdi cok morardi belki karin sertlesiyor buyuyup ondan ola bilirmi ki. bir de aciyo batirdiktaYa biliyor musun bende iğne izi bile kalmazdı ilk zamanlar. Artık iğnenin değdiği yer mosmor oluyor neden acaba
ayy olumsuz ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum doktor bırak dedi bıraktım ama hala evhamlıyım. Umarım herşey yolunda giderGenellikle gebelik kayıpları olanlara veriliyor daha önce düşük yapmış yada pıhtılaşma sorunu olan gebelere veriliyor. Pıhtılaşma olması direkt bebeği etkileyen bişey o yüzden çoğu doktor da önlem amaçlı veriyor.
biz artık kopamayız en deli zamanlarımızda burda birbirimize destek olduk ahahjjhhhjhjha
evet acısı da fazlalaştı ve morluk baya oluyor. ben artık bacaktan yapmaya geçicem galiba karnımı mosmor görünce üzülüyorum sanki bi tıkevet benimde oyleydi 1 2 defa morarmisti bazende bir iki kirmizi kucuk benek gibi olmustu. simdi cok morardi belki karin sertlesiyor buyuyup ondan ola bilirmi ki. bir de aciyo batirdikta
iç iç bacım bebeğine bol bol kan gitsin güzelce büyüsün. ben faydasına çok inanıyorumdoğru söylüyorsun şimdi bunun korkusu sardı akşam eve gidip hemen içemem lazım :)
uzağa da yapsam morarıyor ya artık. belki artık kan sulu olduğu için morluk başlamış olabilir mi? ilk başlarda diyorum ya iğne izi bile yoktuCanım aynı yerlere vuruyosan ondan da olabilir. Bana doktorum biraz uzak mesafalere yap demişti
Canikosu serklaj için 10-15 gün içinde yaparız diye konuştuk gün verecekler önlem amaçlı yapacak.tansiyon işini konuştuk sabah akşam ölçecegim 14 u buluyorsa geçiyorsa kardiyoloji ile konuşalım holter takalım dedi kontrolde ölçtü 10-6 iyi dediCanımm günaydın, ben orayı kaçırmışım serklaj mı gerekliymiş ve ne zaman?
Günaydın bacıkommm ben bugün kızıma ciciler baktım hep ve ufak tefek bişiler aldımmm çok mutluyum heyecanla gelmesini beklicemKizlarcim tunaydin herkese, grubun uykucu sirini olarak anca uyanip hayata karistim sayilir andjdjfjf
Hepimize cok guzel hayirli saglikli bebislerimizin keyifle buyudugu bir hafta diliyorumyeni fetal sonuclariyla senlendirin buralari insallah
![]()
benim 2 kaybim oldu sonra test yaptirdik pihtilasma cikti onun icin kullaniyorum canim. once iyne kullaniyordum yine pihtilasmani tamamen duzeltmedigi icin 2 haftadir hem iyne hem ilac kullaniyorum. genelde ya testlerde pihti olunca verilir ya da oncesinde dusuk yasayanlaraKızlar günaydın bu aspirin ve iğneyi herkes kullanıyor,benim ilk hamileliğim olduğu için anlayamadım.Herkese önlem amaçlı verilen bir şeyler mi ?
Oyyyy ne güzel haberler bunlar yaaaa Allah nazarlardan saklasınnnGuuunaydiiin kızlarkontrole gittim geldim her şey yolunda 4-5 gün önden gidiyor tombikto kızım
12+4 teyim 13+1 görünüyor 6.78 cm olmuş.size işte göbek işte bebek çalışmamı atıyorum
elbise toplandığı için bir de kemerden dolayı büyük gibi çıkmış normalde çok inceyim dermişim
77 ile başladığım tedavinin başından beri sadece 1 kilo almışım çok iyi dedi
Canikosu serklaj için 10-15 gün içinde yaparız diye konuştuk gün verecekler önlem amaçlı yapacak.tansiyon işini konuştuk sabah akşam ölçecegim 14 u buluyorsa geçiyorsa kardiyoloji ile konuşalım holter takalım dedi kontrolde ölçtü 10-6 iyi dedi![]()
Ay maşallah güzel prensesineGuuunaydiiin kızlarkontrole gittim geldim her şey yolunda 4-5 gün önden gidiyor tombikto kızım
12+4 teyim 13+1 görünüyor 6.78 cm olmuş.size işte göbek işte bebek çalışmamı atıyorum
elbise toplandığı için bir de kemerden dolayı büyük gibi çıkmış normalde çok inceyim dermişim
77 ile başladığım tedavinin başından beri sadece 1 kilo almışım çok iyi dedi
Canikosu serklaj için 10-15 gün içinde yaparız diye konuştuk gün verecekler önlem amaçlı yapacak.tansiyon işini konuştuk sabah akşam ölçecegim 14 u buluyorsa geçiyorsa kardiyoloji ile konuşalım holter takalım dedi kontrolde ölçtü 10-6 iyi dedi![]()
Bize de göster biz de bakalımGünaydın bacıkommm ben bugün kızıma ciciler baktım hep ve ufak tefek bişiler aldımmm çok mutluyum heyecanla gelmesini beklicem![]()
grupta ki hemen hemen her kesin ya kayiplari var ya pihtilasmasi ya da tup bebek. bizi kader birlestirdi sankiDoktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti,sanki grupta herkes hemen hemen kullanıyor gibi .
İhmal etme dedi ölçmeyi stres yaptın herhalde fetal için ondan çıkmıştır dedi.dedim kusuyorum ondan da çıkar dedi.sen de ihmal etme bak sabah akşamOyyyy ne güzel haberler bunlar yaaaa Allah nazarlardan saklasınnn
Karnın çokkk tatlı olmuşş artık büyüyor bebiktolarımız yaaa ayy duyguluyumm
Tansiyon ilacına bende hala başlamadım tansiyon 13/8 i bile görmüyor hep 12/7 çok şükür
14/9u geçince başla dedi bana ilaca
olabilir canım ben kendim zayıf hamile kaldım 57 ile grip geçirdim 56 yım şu anda ama sanırım ondan bakmak istedi bacağı kafası tam haftasına uyumlu çıktı ama karın çevresi 10 gün önde çıktı :)) göbüşlü olacak sanırım ama geride olmasındansa iyidir tabikiiBen de dün gittim ortalama 100 gr çıktı 13+5 teydik. Ama doktorum gayet sağlıklı normal dedi. Senin mi benden büyük sanırım. Ben de 4 kilo verdim ama acaba anne kilosu da referans olabilir mi? Ben malesef kilolu hamile kaldım. Bence birşey yoktur çok endişelenme daha ilk haftalar sağlıklı besleniyoruz almıştır bebiş![]()