Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Guuunaydiiin kızlar 😍 kontrole gittim geldim her şey yolunda 4-5 gün önden gidiyor tombikto kızım 🥹 12+4 teyim 13+1 görünüyor 6.78 cm olmuş.size işte göbek işte bebek çalışmamı atıyorum 😂 elbise toplandığı için bir de kemerden dolayı büyük gibi çıkmış normalde çok inceyim dermişim 😂😂 77 ile başladığım tedavinin başından beri sadece 1 kilo almışım çok iyi dedi

Canikosu serklaj için 10-15 gün içinde yaparız diye konuştuk gün verecekler önlem amaçlı yapacak.tansiyon işini konuştuk sabah akşam ölçecegim 14 u buluyorsa geçiyorsa kardiyoloji ile konuşalım holter takalım dedi kontrolde ölçtü 10-6 iyi dedi 🥰
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım çok güzel haberler 😍💕

Kızlar ya kasıklarınızın iki yanında ağrı oluyor mu tam tarif edemedim ama böyle gerilme gibi bi ağrı
oluyor ara ara canım. Sen biraz kendini fazla dinliyorsun bence ne dersin 🤣 dün akşam mesela uzanıyordum birden bir bıçak saplanması gibi girdi karnıma 3-5 sn sonra geçti yada solda oldu mesela bu gece sabahta oldu ara ara, normal bunlar bence artık büyüme hızı arttı bebişlerin bunları biraz fazla hissedebiliriz.

heyooo gurupta kızlar çoğalıyor sanırım herkes anketi oylasın plssss 😄🤗🤗🤗
Evet evet kesinlikle kizlar cogaldi artik 🤣 eh biz oglan analari olarak yavastan kizlardan gelin adayi bakmaya baslariz secenek bollasti ajdjdjdjdjdjdjdjdj
(İcime kaynana kacti)

Sonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktı🙏🏻🙏🏻 kızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız😍🤣 BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM🩷🩷🩷🩷🩷🥹🥹🥹🥹🥹
Yhaaaaaa çok duygulandım çok şükür canım benim 🥹🥹 çok mutlu ol herkes çok mutlu sağlıklı olsun 😘🧿🧿🧿🧿

oluyor ara ara canım. Sen biraz kendini fazla dinliyorsun bence ne dersin 🤣 dün akşam mesela uzanıyordum birden bir bıçak saplanması gibi girdi karnıma 3-5 sn sonra geçti yada solda oldu mesela bu gece sabahta oldu ara ara, normal bunlar bence artık büyüme hızı arttı bebişlerin bunları biraz fazla hissedebiliriz.
Yok ya biraz rahatsız etti de ondan

Nasıl da geçti kız 3 ay 😂 isim derdine düştüm şimdi de favorimiz Maya bakalım gel git aklıma daha neler gelecek 😂🥰
Kan ter gozyasi ile gecti ama GECTİ 😏😏🤣🤣 bizde de basinda iki erkek ismi vardi hala onlardan gidiyor gibiyiz yeni bir begeni ekleyemedik listeye😅 maya cok guzel🩷

Valla maratonda gibiyiz onu atlat bunu atlat 🙃🥰 ben şimdiden 2 yi bile düşünüyorum 😂😂 sadece düşünce ama yaşımdan dolayı çekiniyorum bunu bı sağlıkla doğurayim da
Onu bende düşünüyorum hatta eşime bu odayı da doldurduk ama 2. bebek gelince burayı da boşaltmak gerekecek dedim hey maşallah diyor hfdjhkjh

Back
X