Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben kerosuma oda yapmadm askitom yani kendim seçmedim. Bizim biraz farklı gelişti. Annemler geçen mart ayında yeni eve geçmişlerdi, her eşyayı yeni aldılar. Kardeşimede ranza dolap calısma masası almıslardı çilekten, ahşap renk açık cok severim. Kardeşim vefat edince annem ben o odaya giremiyorum dedi, kerem kullansım teyzesinin eşyalarını dedi. Bende öyle yaptıö bize aldım. Hem odası olmus oldu hemde teyzesinin anısı olmuş oldu🥹 ama full ahsap yani gğzel severim bende unisex bi renk hemde. Kızçemle beraber yatarlar. Annem diyo verdm yatak odasını ama 2. Yi heöen yapın die vermemiştim ahsjdjf bende dedm vermicrkyin bak hemen yaptm bosa gitmesn die shdkdörşr
Hahahahhahhahah aanne sen yatak takımı verince ben çocuk yapmam gerektiğini düşündümmm ahahajhhjahhaj
en sevdiğimdir ya ahşap toprak tonları. bak şimdi ikinci kız oldu, heryeri mavi mavi yapsaydın şuan hoş olmayacaktı. ben de belki ikinci erkek olur diye öyle pembeli membeli şeyler yapmayı düşünmüyorum. sevmiyorum da ajhhjahh en temizi toprak tonları

Ahahshshshshs
Dun dus sonrasi kremleniyorum pehlivan gibi boyle🤣 esim demez mi senin bacaklar yazin birbirine degip pisik olur gibi bi vibe aldim ajajajajajajajaja
Benimki de memiktolar için aynı şeyi düşünüyor gözü hep orda çünkü hahahahahhahahahahhahahhahhahaa
garibim hasret kaldı aşkitosuna akjahjhahjhjahahjh
sen çatlak kremi aldın mı

Benimki de memiktolar için aynı şeyi düşünüyor gözü hep orda çünkü hahahahahhahahahahhahahhahhahaa
Ahahahahahahahahaha CILEK ARSIZLASMAYA BASLADI ARKADASLAR ZAMANI GELMIS 🤣🤣🤣🤣🤣
Lierac a basladim canikomm evet gobusum malum benim biraz BUYUK 😅

hatırlat bebeğimmmm 🤣🤣 o günlere gelmek için çok dua ettim sızlanmayacağım siye söz verdim kendime hfdkjhs
bende iğne yaparken annem üzülüyor, kızıyorum neden üzülüyorsun acımıyor ki bebeğe faydası var diye. halbuki 15 dk yanıyor :D insan ağzından negatif bişey cıkacak diye bile korkuyor valla analık bambaşka bişey :D

Screenshot_2025-05-05-14-03-47-551_trendyol.com.webp

Hahahahhahhahah aanne sen yatak takımı verince ben çocuk yapmam gerektiğini düşündümmm ahahajhhjahhaj
en sevdiğimdir ya ahşap toprak tonları. bak şimdi ikinci kız oldu, heryeri mavi mavi yapsaydın şuan hoş olmayacaktı. ben de belki ikinci erkek olur diye öyle pembeli membeli şeyler yapmayı düşünmüyorum. sevmiyorum da ajhhjahh en temizi toprak tonları
Hshsjdjd cok iyi bahane değilmi yalnız shdjdjfjf 🤣🤣. Evet bencede en güzeli lahve tonları, ben teddy şeyleri cok severm bide 🥹🥹

Ahahahahahahahahaha CILEK ARSIZLASMAYA BASLADI ARKADASLAR ZAMANI GELMIS 🤣🤣🤣🤣🤣
Lierac a basladim canikomm evet gobusum malum benim biraz BUYUK 😅
Ahahahahahahha çileğin aşk zamanı gelmiş diyebilei miyiz hsjsşsneiejeldjdk ysp göreveee 🤣🤣🤣

Sonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktı🙏🏻🙏🏻 kızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız😍🤣 BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM🩷🩷🩷🩷🩷🥹🥹🥹🥹🥹
Yaaaaa ollleyyy cok sevindim canım bemim sağlıkla gelsiiinnn 🥹💘💘💘

Back
X