Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
yok ben de inanamıyorum hala hep gönlümden geçen kızdı zaten ama ciddi bir şok yaşadım yani o kadar olmaz diye düşünmüşüm ki rabbim öyle güzel bir müjde verdiki bize şükürler olsun sağlıkla gelsinler 🙏
ya cinsiyeti belli olduktan sonra bebeğin bi kimliği oldu sanki. artık daha farklı hissediyorum duyduğumdan beri annelik içgüdüm çoğaldı, bütün stresim uçtu gitti sanki
kızım veya oğlum diyerek seslenmek çok güzel bi duyguymuş rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin :anne: :nazar: :KK200:

dimi yaa benim de 1 hafta önce bukadar karnım yoktu birden büyümeye başladı bak mesela karnımın üst tarafında sağ tarafta şuan ince bir sızı var takılayım mı takılmayayım mı 😄😄
Ahajjss takılma dün simayla konuştuk bizi göbekten elektrik çarptı ahahsh koşa koşa simaya gittim bende de oldu dedi a dedim tamam kanki S simlumina 🤣

Kusum valla hepsi birbirinin cok benzeri malesef 🥹 ben mobilyada biraz cinsiyetsiz secimleri seviyorum hem sonra satabilmek icin hem de olurda baska cinsiyet bir kardesi olursa cop olsun istemem😬 duvar kagidi aksesuar aydinlatma gibi detaylarla cinsiyetlendirme yapacagim ☺️🩵
bende ahşapçıyım aslında doğal seviyorum dediğin gibi aksesuarlarla odayı renklendirebilirim her bir parçayı ayrı yerlerden beğenen ben için oda yapmak biraz zor olacak galiba hfdjhsk

bende ahşapçıyım aslında doğal seviyorum dediğin gibi aksesuarlarla odayı renklendirebilirim her bir parçayı ayrı yerlerden beğenen ben için oda yapmak biraz zor olacak galiba hfdjhsk
Ben de oyleyim mesleki deformasyon ajdjdjd
Takim hicbir seyi sevmem🤣 masif ahsap cok severim tum evim de oyle neredeyse, o yuzden oglusa da oyle alirim gibi 😍 diyip masmavi mobilya alirmisim ahahahahaha

Kız ya kanama görüyorum yada kocam beni aldatıyor ahhaab yada ben aldatıyorum öyle saçma yani 🤣
sen yine iyiymiş valla benim bir hamile arkadaşım resmen rüyasında sevişiyor hfdjkçhzs bu tip rüya gören de çok yani hkshk sen kafandan olumsuz düşünceleri silmeye çalış bebeğim hep bilinçaltı bunlar önceki gebeliklerimde ben de çok kanama falan görüyordum biraz kendine telkin ver gevşersin iyi gelir insanın bir süre sonra çıkıyor zihninden

Ay ben doğumdan 1 ay önce yapmıstım ama ağlaya ağlaya 🥹🥲 o minik çamasırları asmak ütülemek🥹🥹🥹🥹🥹 allahııımmmm💘💘💘 o gün doğum çantamıda hazırlamıstım
İste o gun bizde boyle ailenin kadinlari gun gibi yapar kisirlar borekler dualarla yikanir utulenir yerlesir 🤣🩵 o hayaldeyiz ailecek su an

İste o gun bizde boyle ailenin kadinlari gun gibi yapar kisirlar borekler dualarla yikanir utulenir yerlesir 🤣🩵 o hayaldeyiz ailecek su an
Evet bizde öle yaptık cok güzeldi hemde cok güzel anıydı hepimize 🥹 her kurdugumuz açtıgımız eşyada fotolar çekildik. Yatak geldi mesela yatak yaparken vs hep anılar cok güzel 🥹💘 ben hala kereme oda uapmadm hu arada shdjdjfj because bizim odada kendi yatagında yatıyo henüz odaları ayırmaya hazır değilim

Back
X