Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sanırım bende de reflü var yokmuymuş bi çözümü acaba
Benim bundan dolayı 8.haftadan beri çekiyorum,gaviskon verdi bana günde 4 kere iç dedi ama 2 şer kaşık iç dedi geçmeyince. domates,beyaz ekmek,salça,soğan,sarımsak,tereyağı yeme dedi.Hiç bunları yemiyorum.Asitli bir şey içmiyorum.Biraz midem rahatlasın diye akşamları ya karbonhidrat ya da kabak sotesi,sebze filan yiyorum.Bir de yemekten sonra hemen yatmıyorum.2 saat oturur vaziyette duruyorum.Hala tam anlamıyla rahatlamış değilim :(

Stres olmakta haklısınız. Kendinize bu konuda başaramıyorum diye düşünüp haksızlık etmeyin. Bugünkü mesajlarınızı okudum. Kanama konusunda bir fikrim yok ama size dua ediyorum. İnşallah güzel haberler alırsınız, kanamanız bir an önce durur🙏🏻
Allah yardımcınız olsun, sağlıklı güzel günleriniz olsun bebeğinizle birlikte 🙏🏻
O kadar teşekkür ederim ki. Kanamam azaldı. Bugün daha iyi hissediyorum dün çok kaygılıydım sürekli kan görmek çok tedirgin ediyordu:(

Canım benim öyle bir kanamam olmuştu ki yani görmeden inanmazsın. Öyle diyeyim. Kimseyi korkutmak istemem ama paçalarımdan akıyordu. Hastanede herkesten özür diliyordum o psikolojiyle her yeri batırdım diye. Ama çok şükür bebeğim sağlıklı. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Eğer doktorun uygun görüyorsa hastanede yatmak da sana güvenli hissettirebilir. Ben 3 gün gözetim altında kalınca da biraz daha rahatlamıştım. Ne gelirse Allah’tan tabii ama biz hemen en kötüsünü düşünmeyelim. Sen ilaçlarını kullan. Doktorunla iletişimde kal.
Dün gece yatıncaya kadar kanamam oldu. Doktor hastaneyi söyledi ama aynı tedavi aynı ilaçlar olacak evde de süreci takip edebilirsin dedi. Bugün sabah iyi uyandım biraz kahverengi akıntıya dönmek üzere tekrar olmaz de mi

Benim bundan dolayı 8.haftadan beri çekiyorum,gaviskon verdi bana günde 4 kere iç dedi ama 2 şer kaşık iç dedi geçmeyince. domates,beyaz ekmek,salça,soğan,sarımsak,tereyağı yeme dedi.Hiç bunları yemiyorum.Asitli bir şey içmiyorum.Biraz midem rahatlasın diye akşamları ya karbonhidrat ya da kabak sotesi,sebze filan yiyorum.Bir de yemekten sonra hemen yatmıyorum.2 saat oturur vaziyette duruyorum.Hala tam anlamıyla rahatlamış değilim :(

Evet bende yiyemiyorum domates salça falan öyle bi yakıyor ki midemi. Evet yatmamak çok önemli bende dik uzanmaya çalışıyorum sürekli.
Yalnız değilmişim demek ki bi an önce geçse de rahatlasak

Evet onda sorun yok, burun kemiği de var. İşte kan testi sonuçları işi karıştırıyor bir de yaş tabi. İçimden bir ses yoktur bişey kız senin doktorun pimpiriklenmesidir diyo bir yanımda diğer tarafın haklı bence de birşey yoktur diyo .. ama ben yine de bi gerildim.
İçini ferah tut yaştan kaynaklıdır yüksek ihtimalle ve başka bir doktor ile görüş mutlaka bak kaç doktorun dediği diğerini tutmadı ve stres yapma lütfen güzel düşün 🙏🏻🙏🏻

Evet bende yiyemiyorum domates salça falan öyle bi yakıyor ki midemi. Evet yatmamak çok önemli bende dik uzanmaya çalışıyorum sürekli.
Yalnız değilmişim demek ki bi an önce geçse de rahatlasak
Geçmesine dair sanki ümidimi kaybettim :( Çok erken yanmaya başladı,doktor da hassas bünyede olabilir normal dedi.Bu sefer bir şey yiyemiyorum ona canım sıkılıyor o yüzden kahvaltı da iyi şeyler yiyorum.

Eki Görüntüle 3587630
Geldimmmm 😍 Bugün devlet hastanesindeydi kontrolüm. Gayet güzel ilgilendi doktor. Bebeğim çok iyi maşallah. 2li test için kan alındı. Ense kalınlığı 1 mm. Gayet güzel dedi. 6 cm olmuş. 12+5 göründü ultrasonda. Cinsiyet için de henüz küçük kesin demeyelim ama kız dedi 😍😍😍
Bu arada birkaç gün içinde fetal sonucumuzda çıkar netleşmiş olur cinsiyet.
Sağlıkla gelsiin findkkkk🤩💘🌺🧿🧿

Arkadaşlar ikili tarama da sadece 1 değer mi bakılıyor? İki hafta sonra demişti bugun çıkmış görünüyor çalışılan değer yoktur herhalde bilgisi olan var mı?

Ah canım bugün iyiyim. Kanamam azaldı. Dün iğne yapmışlardı bugün de iğne oldum diğer ilaçları da kullanıyorum.
Geçmiş olsun canım zamanla daha da geçer ve biter inşallah 🙏

• Amin
Reactions: Uva
Arkadaşlar ikili tarama da sadece 1 değer mi bakılıyor? İki hafta sonra demişti bugun çıkmış görünüyor çalışılan değer yoktur herhalde bilgisi olan var mı?
1 Değer derken yani 3 tane risk bakılıyor

39. Yaş riski zaten yüksek çıktı ama bu yaştan bağımsız bir durum diyor bilmiyorum kafam karışık
Sadece kan değeriyle ilgili bi risk mi çünkü ense kalınlığı ve burun kemiği ile ilgili sorun yok anladığım kadarıyla ☹️

Aslında ense kalınlığı falan iyi gelişimi de iyi ama amniyosentez de riskli yani kaş yapayı derken göz çıkarmak istemiyorum. Belki fetal yaptırmak ilk aşamada iyi olabilir. Hayırlısı bakalım
Canım direkt fetal yaptır için rahatlasın. Amniyosentez falan ne gerek var simdi ense kalınlığı iyi burun kemiği var sorun ne ben onu anlamadım. Amniyosentezlik ne var yani

Dün gece yatıncaya kadar kanamam oldu. Doktor hastaneyi söyledi ama aynı tedavi aynı ilaçlar olacak evde de süreci takip edebilirsin dedi. Bugün sabah iyi uyandım biraz kahverengi akıntıya dönmek üzere tekrar olmaz de mi
Canım sen hareketlenme uzanmaya devam et bol su tüket böyle böyle azalacak hiş endişe etme eğer durmayacak olsaydı kanaman asla durmazdı buna emin ol şimdi atlatıyorsun bence stres yapmamaya çalış 🙏

Eki Görüntüle 3587630
Geldimmmm 😍 Bugün devlet hastanesindeydi kontrolüm. Gayet güzel ilgilendi doktor. Bebeğim çok iyi maşallah. 2li test için kan alındı. Ense kalınlığı 1 mm. Gayet güzel dedi. 6 cm olmuş. 12+5 göründü ultrasonda. Cinsiyet için de henüz küçük kesin demeyelim ama kız dedi 😍😍😍
Bu arada birkaç gün içinde fetal sonucumuzda çıkar netleşmiş olur cinsiyet.
Ay tebrik ederimmmm kocaman olmuş bebişinnnnn😍😍🧿🧿🧿

Back
X