Yok canım Ankara da değilim ama bulunduğum şehirde genoksla anlaşmalı doktor buldum. Perşembe kan vericemkuzum ankarada mı yaşıyorsun? Ben ankara gazi üniversitesi hastanesinde 9.900 tl ye yaptrdım. bilgin olsun düşünürsen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım Ankara da değilim ama bulunduğum şehirde genoksla anlaşmalı doktor buldum. Perşembe kan vericemkuzum ankarada mı yaşıyorsun? Ben ankara gazi üniversitesi hastanesinde 9.900 tl ye yaptrdım. bilgin olsun düşünürsen.
Yok canikom yarin oglen 1
Ayaahaha aynen benim hep carsamba ilk randevu oyle verilince aylardir ordan devamYarın diye hatırlıyorum Kutsal Çarşamba :d
ooo bu defa erken tüh erken kalkman gerekecek hdfsjhfkjYok canikom yarin oglen 1![]()
Ay hadi artık ya. Kocana söyle biraz da o darlasın at doktorun falan numarasınıGelmedi![]()
Ense kalınlığı iyi, burun kemiğide var. Bu bir tarama testi asla tanı testi değil, nipt yaptır canım eğer istiyorsan. Amniyosentez daha sakıncalı gibi geliyor bana. Ama sonuc temiz gelicek benceMerhaba Kızlar,
Kontrolden geldim. İkili tarama sonuçlarıma göre down riski yüksek çıktı. Perinatolog görsün dedi. Amniyosentez yapılmalı dedi. dedi de dedi.... Ense kalınlığı 1.1 (0,71 mom) // Beta 79,83 ( 2.96 mom) // Pap A : 0,663 (0,32 mom) // Burun Kemiği var.
Trisomi 21 Risk : 1:23
velhasılı kelam bugün suda eriyen aspirin gibiyim. hoşurtulu ve darmadağın....
Ay sorma tadim kacti ya ahshshshsooo bu defa erken tüh erken kalkman gerekecek hdfsjhfkj
Bugün daha iyi hissetmenize ve kanamanızın azalmasına çok çok sevindimO kadar teşekkür ederim ki. Kanamam azaldı. Bugün daha iyi hissediyorum dün çok kaygılıydım sürekli kan görmek çok tedirgin ediyordu![]()
gece uykusu kaçınca kötü oluyor gerçekten de geçen gün de ben öyleydim anlıyorum seni tam şuanda kestir biraz 1 saat uyusan iyi gelirAy sorma tadim kacti ya ahshshshs
Yalniz kendi kendime nazar ettim dun 3 filandi hala donup duruyodum yataktaalamadim uykumu sjfjfjfj
Kafaya bisey de takmadim anlamadim ya gelemedi bi uykumgece uykusu kaçınca kötü oluyor gerçekten de geçen gün de ben öyleydim anlıyorum seni tam şuanda kestir biraz 1 saat uyusan iyi gelir
Valla sıkıldım artık. Bugün tekrar aradım bugün sonuçlar daha gelmedi sizin gelirse dönerim dedi. Ve ne dedi biliyor musun 10,14 günde çıkıyor sizin 10.gün normal bir durum.Ay hadi artık ya. Kocana söyle biraz da o darlasın at doktorun falan numarasını![]()
Canım ben 42 yaşındayım fetal sonuçlarıma bak canını hiç sıkma yaş riskine bak bir de fetal sonucuna yerinde olsam direkt fetal yaptırırımMerhaba Kızlar,
Kontrolden geldim. İkili tarama sonuçlarıma göre down riski yüksek çıktı. Perinatolog görsün dedi. Amniyosentez yapılmalı dedi. dedi de dedi.... Ense kalınlığı 1.1 (0,71 mom) // Beta 79,83 ( 2.96 mom) // Pap A : 0,663 (0,32 mom) // Burun Kemiği var.
Trisomi 21 Risk : 1:23
velhasılı kelam bugün suda eriyen aspirin gibiyim. hoşurtulu ve darmadağın....
Ne alaka ya hepimizinki çıktı nerdeyse. Neyse geç olsun güç olmasın da. 14 günü zaten bulmaz ama ben bile merak ettim artıkValla sıkıldım artık. Bugün tekrar aradım bugün sonuçlar daha gelmedi sizin gelirse dönerim dedi. Ve ne dedi biliyor musun 10,14 günde çıkıyor sizin 10.gün normal bir durum.
Aynen canım ben de şimdi bir dr ile görüştüm Genox firması ile anlaşmalıymış. Bu hafta fetal için kan vereceğim. Onun sonucuna göre perinatolog, amniyosentez istemiyorum açıkçası. Velev ki down sendromlu da olsa o bebeği aldırmaya benim o kalbin atışını ellerimle sonlandırmaya vicdanım el vermez. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin. İnşallah iş ona kadar uzamaz.
Ben artık merakı geçtim stres oluyorum çünkü ulaştığı günü biliyorum. Kargo geç teslim edilse anlarım yani. Ne heves kaldı ne merak.Ne alaka ya hepimizinki çıktı nerdeyse. Neyse geç olsun güç olmasın da. 14 günü zaten bulmaz ama ben bile merak ettim artık
Bugün fetal için kan verdiğimiz şirketin temsilcisini aradım bende. 28 nisan teslim edildi amerikaya. Henüz sonucun çıkmadığını, herkeste sürecin farklı işleyebildiğini söyledi. Dna üretim hızı herkeste farklı olabiliyor, bir başkasında daha hızlı üreyip sonuç alınabilir dedi. Korkucak bir şey yok bence.Ben artık merakı geçtim stres oluyorum çünkü ulaştığı günü biliyorum. Kargo geç teslim edilse anlarım yani. Ne heves kaldı ne merak.
Siz hangi firmaya vermiştiniz. Benimle aynı firmaya veren herkesin 7,8 günde çıktı benimki de erken ulaşmasına rağmen 10.gün bugün o yüzden stres yaptım. Erken de vermedim aslında 11+5 di verdiğimde bilemedim yaniBugün fetal için kan verdiğimiz şirketin temsilcisini aradım bende. 28 nisan teslim edildi amerikaya. Henüz sonucun çıkmadığını, herkeste sürecin farklı işleyebildiğini söyledi. Dna üretim hızı herkeste farklı olabiliyor, bir başkasında daha hızlı üreyip sonuç alınabilir dedi. Korkucak bir şey yok bence.
yaştan dolayı benimde düşük riskli çıktı canım 35 yaşındayım .Hiç moralini bozmaAslında ense kalınlığı falan iyi gelişimi de iyi ama amniyosentez de riskli yani kaş yapayı derken göz çıkarmak istemiyorum. Belki fetal yaptırmak ilk aşamada iyi olabilir. Hayırlısı bakalım
Panorama ya yaptırıyoruz. 10 iş günü demişlerdi zaten. Bu perşembe tam 2 hafta, yani 10 iş günü olacak. Kontrolümüz var zaten perşembe günü de. En geç perşembeye gelir sanırım. Tam 10 haftalıkta verdim kanı. Ultrasonda şimdiye kadar hep günü gününe çıktı bebiş. Sabırsızlıkla bekliyoruz biz de.Siz hangi firmaya vermiştiniz. Benimle aynı firmaya veren herkesin 7,8 günde çıktı benimki de erken ulaşmasına rağmen 10.gün bugün o yüzden stres yaptım. Erken de vermedim aslında 11+5 di verdiğimde bilemedim yani![]()