Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Merhaba Kızlar,
Kontrolden geldim. İkili tarama sonuçlarıma göre down riski yüksek çıktı. Perinatolog görsün dedi. Amniyosentez yapılmalı dedi. dedi de dedi.... Ense kalınlığı 1.1 (0,71 mom) // Beta 79,83 ( 2.96 mom) // Pap A : 0,663 (0,32 mom) // Burun Kemiği var.

Trisomi 21 Risk : 1:23

velhasılı kelam bugün suda eriyen aspirin gibiyim. hoşurtulu ve darmadağın....
Ense kalınlığı iyi, burun kemiğide var. Bu bir tarama testi asla tanı testi değil, nipt yaptır canım eğer istiyorsan. Amniyosentez daha sakıncalı gibi geliyor bana. Ama sonuc temiz gelicek bence ♥️

O kadar teşekkür ederim ki. Kanamam azaldı. Bugün daha iyi hissediyorum dün çok kaygılıydım sürekli kan görmek çok tedirgin ediyordu:(
Bugün daha iyi hissetmenize ve kanamanızın azalmasına çok çok sevindim🌸
İnşallah bir daha tedirgin olacağınız bir şey yaşamazsınız🙏🏻🩷

Ay sorma tadim kacti ya ahshshshs
Yalniz kendi kendime nazar ettim dun 3 filandi hala donup duruyodum yatakta😭😭 alamadim uykumu sjfjfjfj
gece uykusu kaçınca kötü oluyor gerçekten de geçen gün de ben öyleydim anlıyorum seni tam şuanda kestir biraz 1 saat uyusan iyi gelir

gece uykusu kaçınca kötü oluyor gerçekten de geçen gün de ben öyleydim anlıyorum seni tam şuanda kestir biraz 1 saat uyusan iyi gelir
Kafaya bisey de takmadim anlamadim ya gelemedi bi uykum🙄🙄 retro metro mu vardir nedir ajjddj
Aynen simdi azicik uzandim yorulmusum evde ivir zivir is yaptim azicik 🤣

Ay hadi artık ya. Kocana söyle biraz da o darlasın at doktorun falan numarasını :D
Valla sıkıldım artık. Bugün tekrar aradım bugün sonuçlar daha gelmedi sizin gelirse dönerim dedi. Ve ne dedi biliyor musun 10,14 günde çıkıyor sizin 10.gün normal bir durum.

Merhaba Kızlar,
Kontrolden geldim. İkili tarama sonuçlarıma göre down riski yüksek çıktı. Perinatolog görsün dedi. Amniyosentez yapılmalı dedi. dedi de dedi.... Ense kalınlığı 1.1 (0,71 mom) // Beta 79,83 ( 2.96 mom) // Pap A : 0,663 (0,32 mom) // Burun Kemiği var.

Trisomi 21 Risk : 1:23

velhasılı kelam bugün suda eriyen aspirin gibiyim. hoşurtulu ve darmadağın....
Canım ben 42 yaşındayım fetal sonuçlarıma bak canını hiç sıkma yaş riskine bak bir de fetal sonucuna yerinde olsam direkt fetal yaptırırım 💕

Eklentiler

• 1000013063.webp
    1000013063.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 57
Valla sıkıldım artık. Bugün tekrar aradım bugün sonuçlar daha gelmedi sizin gelirse dönerim dedi. Ve ne dedi biliyor musun 10,14 günde çıkıyor sizin 10.gün normal bir durum.
Ne alaka ya hepimizinki çıktı nerdeyse. Neyse geç olsun güç olmasın da. 14 günü zaten bulmaz ama ben bile merak ettim artık

Aynen canım ben de şimdi bir dr ile görüştüm Genox firması ile anlaşmalıymış. Bu hafta fetal için kan vereceğim. Onun sonucuna göre perinatolog, amniyosentez istemiyorum açıkçası. Velev ki down sendromlu da olsa o bebeği aldırmaya benim o kalbin atışını ellerimle sonlandırmaya vicdanım el vermez. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin. İnşallah iş ona kadar uzamaz.

Teyzem 40 yaşında hamile kaldı kesin down sendromlu denildi çocuk , sapasağlam doğdu . Yüzlerce böyle yorum okudum .. içini rahat tut Allahın izniyle hiç birsey olmayacak .

Ne alaka ya hepimizinki çıktı nerdeyse. Neyse geç olsun güç olmasın da. 14 günü zaten bulmaz ama ben bile merak ettim artık
Ben artık merakı geçtim stres oluyorum çünkü ulaştığı günü biliyorum. Kargo geç teslim edilse anlarım yani. Ne heves kaldı ne merak.

Ben artık merakı geçtim stres oluyorum çünkü ulaştığı günü biliyorum. Kargo geç teslim edilse anlarım yani. Ne heves kaldı ne merak.
Bugün fetal için kan verdiğimiz şirketin temsilcisini aradım bende. 28 nisan teslim edildi amerikaya. Henüz sonucun çıkmadığını, herkeste sürecin farklı işleyebildiğini söyledi. Dna üretim hızı herkeste farklı olabiliyor, bir başkasında daha hızlı üreyip sonuç alınabilir dedi. Korkucak bir şey yok bence.

Bugün fetal için kan verdiğimiz şirketin temsilcisini aradım bende. 28 nisan teslim edildi amerikaya. Henüz sonucun çıkmadığını, herkeste sürecin farklı işleyebildiğini söyledi. Dna üretim hızı herkeste farklı olabiliyor, bir başkasında daha hızlı üreyip sonuç alınabilir dedi. Korkucak bir şey yok bence.
Siz hangi firmaya vermiştiniz. Benimle aynı firmaya veren herkesin 7,8 günde çıktı benimki de erken ulaşmasına rağmen 10.gün bugün o yüzden stres yaptım. Erken de vermedim aslında 11+5 di verdiğimde bilemedim yani 🤷‍♀️

Aslında ense kalınlığı falan iyi gelişimi de iyi ama amniyosentez de riskli yani kaş yapayı derken göz çıkarmak istemiyorum. Belki fetal yaptırmak ilk aşamada iyi olabilir. Hayırlısı bakalım
yaştan dolayı benimde düşük riskli çıktı canım 35 yaşındayım .Hiç moralini bozma

Siz hangi firmaya vermiştiniz. Benimle aynı firmaya veren herkesin 7,8 günde çıktı benimki de erken ulaşmasına rağmen 10.gün bugün o yüzden stres yaptım. Erken de vermedim aslında 11+5 di verdiğimde bilemedim yani 🤷‍♀️
Panorama ya yaptırıyoruz. 10 iş günü demişlerdi zaten. Bu perşembe tam 2 hafta, yani 10 iş günü olacak. Kontrolümüz var zaten perşembe günü de. En geç perşembeye gelir sanırım. Tam 10 haftalıkta verdim kanı. Ultrasonda şimdiye kadar hep günü gününe çıktı bebiş. Sabırsızlıkla bekliyoruz biz de.

Back
X