Kan degeri olarak sordum. Sadece 1 işlem görünüyor. Henuz calışılan baska değer olsa yazardı dimi1 Değer derken yani 3 tane risk bakılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan degeri olarak sordum. Sadece 1 işlem görünüyor. Henuz calışılan baska değer olsa yazardı dimi1 Değer derken yani 3 tane risk bakılıyor
Evet canımKan degeri olarak sordum. Sadece 1 işlem görünüyor. Henuz calışılan baska değer olsa yazardı dimi
Tesekkur ederim canım randevu bulmuşken göstereyim hemenEvet canım
İkili tarama yaptırdım. Düşük riskli çıktı. Aynı gün doktor detaylı bakmıştı ordan ense kalınlığı vs. Zaten düşük riskli de olunca fetal yaptırmanıza gerek yok yaptırmak istiyorsanız yine yaptırın demişti.Ay çok şükürbol bol dinlen hiç hareket etme 1 hafta içinde kaybolur tamamen allahın izniyle. Sen ikili tarama ya da fetal yaptırmıs mıydın
E süper bebişin de sağlıklı. naz yapmak istemiş biraz belli kiİkili tarama yaptırdım. Düşük riskli çıktı. Aynı gün doktor detaylı bakmıştı ordan ense kalınlığı vs. Zaten düşük riskli de olunca fetal yaptırmanıza gerek yok yaptırmak istiyorsanız yine yaptırın demişti.
Ay inşallah canım öyle umut ediyorum çok. Dua edinGeçmiş olsun canım zamanla daha da geçer ve biter inşallah![]()
Evet kan değerleri riski yükseltti.Sadece kan değeriyle ilgili bi risk mi çünkü ense kalınlığı ve burun kemiği ile ilgili sorun yok anladığım kadarıyla![]()
Ahh çok teşekkür ederim canım çok. Bugün rahatladım. Dediğin o kadar doğru ki zaten bir şey olacaksa biz müdahale edemiyoruz. Çok şükür durdu kanama az az leke geliyor. Bu da geçicek eminim. Bol su en büyük ilaç dedi doktor içiyorumCanım sen hareketlenme uzanmaya devam et bol su tüket böyle böyle azalacak hiş endişe etme eğer durmayacak olsaydı kanaman asla durmazdı buna emin ol şimdi atlatıyorsun bence stres yapmamaya çalış![]()
Aynen canım ben de şimdi bir dr ile görüştüm Genox firması ile anlaşmalıymış. Bu hafta fetal için kan vereceğim. Onun sonucuna göre perinatolog, amniyosentez istemiyorum açıkçası. Velev ki down sendromlu da olsa o bebeği aldırmaya benim o kalbin atışını ellerimle sonlandırmaya vicdanım el vermez. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin. İnşallah iş ona kadar uzamaz.Canım direkt fetal yaptır için rahatlasın. Amniyosentez falan ne gerek var simdi ense kalınlığı iyi burun kemiği var sorun ne ben onu anlamadım. Amniyosentezlik ne var yani
GelmediNurse9535 canım bugün buraya çok bakamıyorum sonucun gelmedi daha demi
Kaç yaşında acaba ona göre plan yapalım biz deRihanna 3. Çocuğuna hamileymiş alın bu bilgiyi naparsanız yapın![]()
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallahCinsiyet öğrenmişsin gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
İkili testin güvenilirliği zayıf zaten. Bende de ense aynıydı bu arada. Bu testte olumsuz sonuç verip sağlıklı doğdu diyen çok var. Fetalle için rahatlar inşallah canım.Evet onda sorun yok, burun kemiği de var. İşte kan testi sonuçları işi karıştırıyor bir de yaş tabi. İçimden bir ses yoktur bişey kız senin doktorun pimpiriklenmesidir diyo bir yanımda diğer tarafın haklı bence de birşey yoktur diyo .. ama ben yine de bi gerildim.
Sana bişey söyliyim mi asssla öyle bişey olduğunu düşünmüyorum. Benzer senaryoları geçen yıllarda bi yakınımda yaşadık, yaştan dolayı ikili yüksek risk verdi günleri zehir oldu kızın. Sonra fetal yaptırdı ki hiçbişey yoktu. Sen sakın kendini üzme o minicik ense kalınlığıya down falan olmaz insanı delirtiyor bazen doktorların bazı yaklaşımları. En temizi fetal dnaAynen canım ben de şimdi bir dr ile görüştüm Genox firması ile anlaşmalıymış. Bu hafta fetal için kan vereceğim. Onun sonucuna göre perinatolog, amniyosentez istemiyorum açıkçası. Velev ki down sendromlu da olsa o bebeği aldırmaya benim o kalbin atışını ellerimle sonlandırmaya vicdanım el vermez. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin. İnşallah iş ona kadar uzamaz.
Ben de genoksa vermiştim canım 6 günde geldi sonucuAynen canım ben de şimdi bir dr ile görüştüm Genox firması ile anlaşmalıymış. Bu hafta fetal için kan vereceğim. Onun sonucuna göre perinatolog, amniyosentez istemiyorum açıkçası. Velev ki down sendromlu da olsa o bebeği aldırmaya benim o kalbin atışını ellerimle sonlandırmaya vicdanım el vermez. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin. İnşallah iş ona kadar uzamaz.
kuzum ankarada mı yaşıyorsun? Ben ankara gazi üniversitesi hastanesinde 9.900 tl ye yaptrdım. bilgin olsun düşünürsen.Aynen canım ben de şimdi bir dr ile görüştüm Genox firması ile anlaşmalıymış. Bu hafta fetal için kan vereceğim. Onun sonucuna göre perinatolog, amniyosentez istemiyorum açıkçası. Velev ki down sendromlu da olsa o bebeği aldırmaya benim o kalbin atışını ellerimle sonlandırmaya vicdanım el vermez. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin. İnşallah iş ona kadar uzamaz.
Yarın diye hatırlıyorum Kutsal Çarşamba :d
dimi sanki öyleydi yoksa heyecandan çoktan yazardı hdjhfkjYarın diye hatırlıyorum Kutsal Çarşamba :d