Limon varya kanı en çok sulandıran besinlerden biriEvet ben limona abandım bir ara belki de o yüzdendir.
Canım şimdi gördüm ya testte yanılma payı vs olabiliyor mu acaba ? Doktorun dönüş yaptı mı ?Doktoruma mesaj olarak attım müsait olunca aramasını istedim. Fetal fraksiyon yetersizliği sebepleri kan sulandırıcı kullanmak, erken yaşta gebelik, yüksek kilo ve Triploidy, Trisomy 18 ve Trisomy 13 olmasıymış bu yüzden bunlarda düşük fetal fraksiyonu sebebiyle yüksek riskli çıkmış. Diğer değerlerin hiç sonucu çıkmamış.
O nerde yazıyor ben hiçbisey anlamıyorum bu sonuctanS simlumina R rose-bahar C cilekcanavari Kızlar sizin raporda fetal fraksiyon oranınız kaç çıkmıştı, benim 2,6 çıkmış 10 gün önce verilen kanda. Yarın verdiğimde kaç olması gerekiyor acaba yeterli olması için.
Yok dönmedi ama ben yarın gidicem uygun saati varsa. Fetal fraksiyon yetersizliği sebebiyle yüksek riskli yazıyordu sonuçta. Testi alan firma böyle şeyler olabiliyor yüksek kilo, kan sulandırıcı kullanımı sebep olabilir dedi sonucu dikkate almadı yarın tekrar alcaklar kan. Ama ben tabi ıncık cıncık araştırıp raporu Türkçeye çevirdim Trizomi 13,18 de plasenta daha küçük olduğu için kanda fetal fraksiyon oranı daha az saptanır falan yazıyor yani onunla da ilişkiliymiş.Canım şimdi gördüm ya testte yanılma payı vs olabiliyor mu acaba ? Doktorun dönüş yaptı mı ?
İşaretlediğim yerde yazıyor.O nerde yazıyor ben hiçbisey anlamıyorum bu sonuctan
Canım benim %8.3 müşS simlumina R rose-bahar C cilekcanavari Kızlar sizin raporda fetal fraksiyon oranınız kaç çıkmıştı, benim 2,6 çıkmış 10 gün önce verilen kanda. Yarın verdiğimde kaç olması gerekiyor acaba yeterli olması için.
İşaretlediğim yerde yazıyor.
Sizce yarın verdiğim kanda artık yükselmiş çıkarmı hiç bu konuda bilgim de yok ki.Canım benim %8.3 müş
C cilekcanavari en başta sonuç özeti kısmı var ya sağ tarafında Fetal fractions diye oran veriyor
Bence hiçbir sorunu yok bebişin ya için rahat olsun kuzumYok dönmedi ama ben yarın gidicem uygun saati varsa. Fetal fraksiyon yetersizliği sebebiyle yüksek riskli yazıyordu sonuçta. Testi alan firma böyle şeyler olabiliyor yüksek kilo, kan sulandırıcı kullanımı sebep olabilir dedi sonucu dikkate almadı yarın tekrar alcaklar kan. Ama ben tabi ıncık cıncık araştırıp raporu Türkçeye çevirdim Trizomi 13,18 de plasenta daha küçük olduğu için kanda fetal fraksiyon oranı daha az saptanır falan yazıyor yani onunla da ilişkiliymiş.
Tabi canım büyüdü artık. Bugün kanı sulandıracak seyler yiyip içmeSizce yarın verdiğim kanda artık yükselmiş çıkarmı hiç bu konuda bilgim de yok ki.
Evet galiba tüm tuşlara basıp ikili de vericem devlette.
Evet İzmirdeyim.Izmirdemiydin canım yanlış mı hatırladım?
Fetal fraksiyon %3.5 değerinden düşükse testin hassasiyeti de düşebilir. Düşük örnekler için 1-2 hafta sonra tekrar numune istenmelidir. Fetal fraksiyon değeri %7nin altındaysa semptomların saptanma olanağı sınırlıdır. Diyor benim raporum da yani canını sıkmamalısın çünkü okuduğum kadarıyla sendroma sahip bebeklerin fraksiyonu oldukça yüksek bile çıkıyormuş aklına kötü şeyler getirmemelisin yeterli dna salınımı olmamış kanında sen tekrar kanını ver yükselme olmuştur bu 10 gün boyunca inşallah bu sefer için rahatlıycaktır geç olsun güç olmasınİşaretlediğim yerde yazıyor.
Evet İzmirdeyim.
Hem yükselmiştir hem kanın sulu olmazsa oran yüksek çıkar ama doktorun cumaya kadar bekle mi demişti? İstersen onu dinleSizce yarın verdiğim kanda artık yükselmiş çıkarmı hiç bu konuda bilgim de yok ki.
Evet bende Bucadan ek binadan randevu aldım perşembe gidicem ama peritanoloji değil normal kadın doğumdan aldım. Yine de perinatoloji mi bakıyor.Ben Buca Kadın Doğum da yaptırdım perinatoloji baktı hem de doktorum ikisinde de çok memnunum gayet ilgililer sonuç 1 hafta da çıktı 2 3 gün raporlanması sürer dediler. Bilgin olsun yaptırmak istersen
Doktorum demedi firma tavsiye etti. Yarın 13.hafta artık çıkar diye düşündüm beklemek de istemedim.Hem yükselmiştir hem kanın sulu olmazsa oran yüksek çıkar ama doktorun cumaya kadar bekle mi demişti? İstersen onu dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?