- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Canım hiç sıkma canını çok güzel sonuçların gelecek ben inanıyorum sen kadanı dinle sakinleş dualarım seninleEvet gerçekten iki gündür başım ağrıyor bugün iyice arttı. Ben sonuç çıkana kadar siteye girmemeyi düşünüyorum kızlar tüm herşeyi unutup buralarda araştırmadan bekliycem. Siteye girersem kendimi biliyorum ki yine bu konuda strese gireceğim. O yüzden yeni sonuç çıkınca görüşürüz hemen çıktığı gibi sizinle de paylaşıcam buraya yazıcam çıkıyorum şimdilik.
Anladım canım artış hızı kişiden kişiye değişebilir belki senle aynı hafta yapsa 3 altı çıkacaktı bilinmez. Çünkü gebelik haftası ilerledikçe artması kural gibi bi şey. Benim açlık seviyesi peki 8 üzeri çıkmış sdfadgsBen benim doktorum boyle dedigi icin yaptirdim acikcasi yoksa beklerdim, ama benim embriyom zaten genetik taramaliydi doktorumun oyle bir rahatligi vardi bizim. Double check oldu yani.
Valla benim arkadasimin dedigim gibi 13 haftada benden dusuktu. Tek bir dogru olmayabilir bu konuda da :)
Evet benim de içime sindi. Diğer önerilen firmadan daha pahalıydı ama ilgilenen kadın da iyi anlattı detayları sağolsunEvet evet güvenilirliği de yüksek aşko ben de memnun kaldım
Canım hayırlı olsun gündemler yoğun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş aminkızlar bizim de fetal sonucumuz çıktı çok şükür her şey yolundadoktor kız demişti bize ama bebiş şaka yapmış oğlum oluyoo
Senin duydugum en yuksegiymis gerçekten de heAnladım canım artış hızı kişiden kişiye değişebilir belki senle aynı hafta yapsa 3 altı çıkacaktı bilinmez. Çünkü gebelik haftası ilerledikçe artması kural gibi bi şey. Benim açlık seviyesi peki 8 üzeri çıkmış sdfadgs
Şimdi önümüzde bitek detaylı usg mi kaldıEvet benim de içime sindi. Diğer önerilen firmadan daha pahalıydı ama ilgilenen kadın da iyi anlattı detayları sağolsun
Canım tebrik ederimmm sağlıkla kucakla inşallah oğluşunukızlar bizim de fetal sonucumuz çıktı çok şükür her şey yolundadoktor kız demişti bize ama bebiş şaka yapmış oğlum oluyoo
O 20’de galiba değil mi? Mümkünse bir müddet sakince yaşayalım ya. Aklıma bi an dün parkta Kemal Sunal postacı filminde gibi yürüyen hamile kadının gelmesi şu an agshshsŞimdi önümüzde bitek detaylı usg mi kaldıperinatoloğa yaptırılan
hepimiz inşallah canımmmCanım tebrik ederimmm sağlıkla kucakla inşallah oğluşunu
hepimizin inşallahhh canmmCanım hayırlı olsun gündemler yoğun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş amin
canımm çok sağoll evet oğluşmuşşMaşallah canım çok şükürtebrik ederim bir oğluşumuz daha oluyor
Canim gozunuz aydin saglikla gelsin prensesin insallahKızlarr bizim cinsiyetimiz belli oldu çevremde bir kişi hariç herkes erkek diyordu. Ama minik bir prensesim olacakk
Ahahahah nasil kiz
evet hayatımın şokunu yaşattıı bakalım neler yaşıcaz daha
inşallah canım hepimizz
Heyecan iyidir iyievet hayatımın şokunu yaşattıı bakalım neler yaşıcaz daha
Bugün video izlemekten kendimi kaybettiğim bi gün karşıma da hep aynı içerikler çıkıyor zaten bi baktım cinsiyet partisi var ve kombin de bi yerlerden tanıdık geliyor görsel hafızam iyidir sdjdkjdkd girdim bi baktım çıktım yakaladım seni hahahaha çok güzell içerikler bayıldımAhahahah nasil kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?