Ahahahahaha ay allah seni dunya ne kucuk takip et beni bacimBugün video izlemekten kendimi kaybettiğim bi gün karşıma da hep aynı içerikler çıkıyor zaten bi baktım cinsiyet partisi var ve kombin de bi yerlerden tanıdık geliyor görsel hafızam iyidir sdjdkjdkd girdim bi baktım çıktım yakaladım seni hahahaha çok güzell içerikler bayıldım
Gizemli biri olmaya çalışıyorsundur ama kişiliğin buna izin vermiyordur tam da bu dklskdldl hemen ediyorum +1 takipçi kazandırdı bu site sana hem de aynı kader ortağııAhahahahaha ay allah seni dunya ne kucuk takip et beni bacimben de su mecrada o kadar sifir anonimim ki ahahahaha
Ahhaahahaha ya benim salakolugum o kimse sormadan adimi filan soyluyorum ayyy benim adim da su filan diyeGizemli biri olmaya çalışıyorsundur ama kişiliğin buna izin vermiyordur tam da bu dklskdldl hemen ediyorum +1 takipçi kazandırdı bu site sana hem de aynı kader ortağıı
Senin karnını şişirip foti çekilmen ve kocana atman dkdjdkdjjdjdjdjdndjdjO 20’de galiba değil mi? Mümkünse bir müddet sakince yaşayalım ya. Aklıma bi an dün parkta Kemal Sunal postacı filminde gibi yürüyen hamile kadının gelmesi şu an agshshs
Yess benimAhhaahahaha ya benim salakolugum o kimse sormadan adimi filan soyluyorum ayyy benim adim da su filan diyebes dk once ekleyen mi sensin geri takiplicem bacim
favorilerim hep kız kıyafetleriHeyecan iyidir iyi
Ben harika seyler buldum valla varmis ben de yok sanardim erkek bebisler icinfavorilerim hep kız kıyafetlerierkek kıyafet bakmam lazım
Bi kaç link şu annelereeeeBen harika seyler buldum valla varmis ben de yok sanardim erkek bebisler icin
bize de paylaş kız takip edelimAhahahahaha ay allah seni dunya ne kucuk takip et beni bacimben de su mecrada o kadar sifir anonimim ki ahahahaha
ay nerelere bakmam lazımmBen harika seyler buldum valla varmis ben de yok sanardim erkek bebisler icin
deryaderya2 naptın canım gittin mi doktora
Kız olmaz mı o kadar şirin şeyler var kiBen harika seyler buldum valla varmis ben de yok sanardim erkek bebisler icin
Bebiş iyi olduğu sürece korkma kuzucumm bol bol yat dinlenn en az 3 litre su içKadın doğum acile gittim canım. Ama doktorlar çok tecrübesiz ne yazıkki. Yinede bebişimin kalp atışını gösterdi. Dinletmiyormuş :) Crl side uyumlu. Büyümesi normal çok şükür.
Ama kanama alanı ne durumda dedim hiç bakmadı bile yerini falan tarif ettim hemen çıkardı ultrasonu.
En azından iyi olduğunu gördüm gece biraz daha rahat uyurum
Cartersdan aldim ben canim cok cici seyler muhakkak bak, yenidogan icin atelier babbi ve antebies begendim aldim bir kac parca heves edip,marks&spencer,gap,h&m hepsi cok sekerleray nerelere bakmam lazımm
Kiz o ne link atKız olmaz mı o kadar şirin şeyler var kibi tane avokado tulum alsana minicikken giysin
Arkadaşın oğluşunda görmüştüm ya avokadolu bi tulum giydirmiş kafasına da kukuleta takmış allahım bi lokmada yersinKiz o ne link at
Ahahahah olurrrrArkadaşın oğluşunda görmüştüm ya avokadolu bi tulum giydirmiş kafasına da kukuleta takmış allahım bi lokmada yersinsorayım link varsa atsın
Yaaaa noel baba mıııııAhahahah olurrrrseviyorum oyle sakali seyleri ben de komik oluyo sisko sisko giyerler
Esas yilbasinda sovlu bi takim almak istiyorum noel baba olcak
Ahahahahah evet sapsik anasi iki aylik bebei noel baba yapacakYaaaa noel baba mıııııallahım o minnacık cüssesiyle mi olacakmış noel baba bak yerimmmm
Oh iyi canım çok şükür iyi olsun daKadın doğum acile gittim canım. Ama doktorlar çok tecrübesiz ne yazıkki. Yinede bebişimin kalp atışını gösterdi. Dinletmiyormuş :) Crl side uyumlu. Büyümesi normal çok şükür.
Ama kanama alanı ne durumda dedim hiç bakmadı bile yerini falan tarif ettim hemen çıkardı ultrasonu.
En azından iyi olduğunu gördüm gece biraz daha rahat uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?