Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ahahahahaha ay allah seni dunya ne kucuk takip et beni bacim ben de su mecrada o kadar sifir anonimim ki ahahahaha

Ahahahahaha ay allah seni dunya ne kucuk takip et beni bacim ben de su mecrada o kadar sifir anonimim ki ahahahaha
Gizemli biri olmaya çalışıyorsundur ama kişiliğin buna izin vermiyordur tam da bu dklskdldl hemen ediyorum +1 takipçi kazandırdı bu site sana hem de aynı kader ortağıı

Gizemli biri olmaya çalışıyorsundur ama kişiliğin buna izin vermiyordur tam da bu dklskdldl hemen ediyorum +1 takipçi kazandırdı bu site sana hem de aynı kader ortağıı
Ahhaahahaha ya benim salakolugum o kimse sormadan adimi filan soyluyorum ayyy benim adim da su filan diye bes dk once ekleyen mi sensin geri takiplicem bacim

O 20’de galiba değil mi? Mümkünse bir müddet sakince yaşayalım ya. Aklıma bi an dün parkta Kemal Sunal postacı filminde gibi yürüyen hamile kadının gelmesi şu an agshshs
Senin karnını şişirip foti çekilmen ve kocana atman dkdjdkdjjdjdjdjdndjdj
Dün çok güldüm ya sana skdndkbdkdjdjdjdhhshsshs

Ahhaahahaha ya benim salakolugum o kimse sormadan adimi filan soyluyorum ayyy benim adim da su filan diye bes dk once ekleyen mi sensin geri takiplicem bacim
Yess benim estağfrullahh ben biraz fazla abarttım bu sefer izleyecek başka bişey kalmadı sen çıktın kskskdld benimki boş hesap izleyiciyim sadece

deryaderya2 naptın canım gittin mi doktora

Kadın doğum acile gittim canım. Ama doktorlar çok tecrübesiz ne yazıkki. Yinede bebişimin kalp atışını gösterdi. Dinletmiyormuş :) Crl side uyumlu. Büyümesi normal çok şükür.
Ama kanama alanı ne durumda dedim hiç bakmadı bile yerini falan tarif ettim hemen çıkardı ultrasonu.
En azından iyi olduğunu gördüm gece biraz daha rahat uyurum

Bebiş iyi olduğu sürece korkma kuzucumm bol bol yat dinlenn en az 3 litre su iç

Arkadaşın oğluşunda görmüştüm ya avokadolu bi tulum giydirmiş kafasına da kukuleta takmış allahım bi lokmada yersin sorayım link varsa atsın
Ahahahah olurrrr seviyorum oyle sakali seyleri ben de komik oluyo sisko sisko giyerler
Esas yilbasinda sovlu bi takim almak istiyorum noel baba olcak

Oh iyi canım çok şükür iyi olsun da
Pratisyen hekim baktıysa onlar anlamıyor ya geçen bende tahlil için gitmiştim ya beta baktı bana ajajaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…