Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Zayif kaldigin icin cok olmus azicik 😬😬 ben tedaviden dolayi 4 kg alarak hamile kalmis oldum zaten ve doktorum kg konusunda cok uyariyor ajdjdjdjd. Bir de benim bulantilar yeni yeni azalmaya basladi, hala ilac iciyorum. Tiksinmelerim olmasaydi benim de 5/6 kg rahat olurdu bence😅 benim bi arkadasim da benle ayni 14 haftalik oldu 5 kg aldi o da hic bulantisi vs olmadi yedikce yedim dedi😀
İn şe Allah normaldır canım🙈artık yememek için zorluyorum hep su içiyorumki biraz sabit kalsın kilom🤭ama yinede hep elim bir şeylere gidiyor😂🙈

Kızlar size birşey söyleyeceğim. Eğer aranızda anı defteri alacak ve henüz almamış olan varsa bende bir tane var ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde almıştım ama şuan onu kullanmadım anısı olduğu için bende, linkini bırakacağım isteyen olursa hediye edebilirim. bana özelden mesaj atarsa sevinirim.

Anı defterini bir arkadaşımıza gönderiyorum mutlu günlerinde kullansın 🤩🤩

İn şe Allah normaldır canım🙈artık yememek için zorluyorum hep su içiyorumki biraz sabit kalsın kilom🤭ama yinede hep elim bir şeylere gidiyor😂🙈
Aman canina degsin ya veririz insallah sonrasinda napalim ☺️☺️ keyfin yerinde olsun yeter ki 🙏🏼 cok sevdigin seylerden tiksinmek yiyemek inan daha zor

3lü taramayı önermiyolar kuzum ya yani yaptırmakta kararlıysan 20 mayıs daha iyi en azından daha da büyümüş olurlar
İkili de sorun görmeyince usg de 3lü yaptırmayın diyolar bide zaten 18 22 arası detaylı usg yaptırcaz ya
ben fetal yaptırmadım .İkiliyi de yaptırmayacaktım doktor ikiz ya illa yapalım dedi . Zaten ikili 3lü garantili testler değiller .Haklısın 20 mayısta gideyim 19 mayısta tatil 4 gün evde olmuş gibi olurum . Hem bebişler de büyümüş olur .Gönül istiyor hergün görelim :)

ben fetal yaptırmadım .İkiliyi de yaptırmayacaktım doktor ikiz ya illa yapalım dedi . Zaten ikili 3lü garantili testler değiller .Haklısın 20 mayısta gideyim 19 mayısta tatil 4 gün evde olmuş gibi olurum . Hem bebişler de büyümüş olur .Gönül istiyor hergün görelim :)
Eve usg alıcam utanmasam

Eve usg alıcam utanmasam
Bu tuzağa düşme balım 😀😀 bak şimdi ben 15 yada 16 mayısta gitmeyi planlıyorum doktora sonra doktor izin verirse geliboluya gidicem bayramı orda geçirip dönmeyi planlıyorum amaaaa o arada doktora gitmeden nasıl dayanırım bakıcaaazzz 😆 3hafta sonra girmiş olacağım doktora en kötü geliboluda devlet hastanesine yada aile hekimine giderim 😆😆

ayy

çok heyecanla bekliyorum o günleri inan ki 😍 tarif ettiğini takip edeceğim bakalım ne zaman olacak haha
poncikcim bazen çok karamsarlığa kapılıyorum .ikiz olduğu için mi hamile psikolojisi mi bilmiyorum .Ne kıyafet baktım ne isim düşünüyorum .Bazen hayal bile kurmuyorum ama senin ve burdaki kızların mesajları çok motive ediyor beni .Geçen lekelenme olunca da korktum ondan mı bilmiyorum ama o rahatlama hissi bi türlü gelemedi bana

Yok bu top noktaymis iste ondan korkuyorum ajdjdjdjdjd
Valla benim kızçe erkeğe dönerse zaten yandım, akrep erkeği bide kero aslan erkeği shdndndnr allah bana yardm etsin babanelikte shdjdjdjd kerem hastaneye gittiğimizde mini etekli bir doktor gördü bacaklarına bakıyo ya inanabiliyomusun kadın gilmekten mafoldu güliyo burgera gidiyoruz kasadaki kızlara öpücük atıyo el sallıyo hsjdjdjdf parkta kız cocuk görsün gidiyo sarılıyo shdjdjd imdaaat 🤣 sinirlerm bozuljyo dhdjdjf

Bu tuzağa düşme balım 😀😀 bak şimdi ben 15 yada 16 mayısta gitmeyi planlıyorum doktora sonra doktor izin verirse geliboluya gidicem bayramı orda geçirip dönmeyi planlıyorum amaaaa o arada doktora gitmeden nasıl dayanırım bakıcaaazzz 😆 3hafta sonra girmiş olacağım doktora en kötü geliboluda devlet hastanesine yada aile hekimine giderim 😆😆
Sağlık ocağında kalp atışı dinletti geçen gün bana en kötü oraya giderim çünkü 24 mayısa kadar bende zor dururum gibi geliyor ajaja

Geliboluda bi doktora sirf usg de bebisi gormelik gidersin bence 😅💙 ben olsam giderdim yani ahahahahah

Valla benim kızçe erkeğe dönerse zaten yandım, akrep erkeği bide kero aslan erkeği shdndndnr allah bana yardm etsin babanelikte shdjdjdjd kerem hastaneye gittiğimizde mini etekli bir doktor gördü bacaklarına bakıyo ya inanabiliyomusun kadın gilmekten mafoldu güliyo burgera gidiyoruz kasadaki kızlara öpücük atıyo el sallıyo hsjdjdjdf parkta kız cocuk görsün gidiyo sarılıyo shdjdjd imdaaat 🤣 sinirlerm bozuljyo dhdjdjf
Keremler asiri capkin oluyor kuzenimden biliyorum ajdjdjdjdjdjd yandin sen bacim yandin sjdjdjd ah cilgin kerooom🩵🩵 kizdan donmeyecek sunu diyip durma kizcam sana cocugu travmatize edicen jajddjdj prenses o🩷🩷

poncikcim bazen çok karamsarlığa kapılıyorum .ikiz olduğu için mi hamile psikolojisi mi bilmiyorum .Ne kıyafet baktım ne isim düşünüyorum .Bazen hayal bile kurmuyorum ama senin ve burdaki kızların mesajları çok motive ediyor beni .Geçen lekelenme olunca da korktum ondan mı bilmiyorum ama o rahatlama hissi bi türlü gelemedi bana
Biz iyi düşününce herşey çiçek açıyor bebeklerimiz de çok mutlu oluyor o yüzden mümkün olduğu kadar doğdukları anı büyütürlen ki zamanları hayal et ki rabbim o günlere hızlıca kavuştursun bizi bu rezonans alanına girmemiz şart rahat bir hamilelik geçirmek için. İkiz olduğu için bir tık daha geriliyor olabilirsin ama içini ferah tut onlar senin mucizelerin 😍😍🧿

Canım etrafım ikiz anneleriyle dolu, en basta kuzenimin erkoları 🥹♥️ karamsarlığa kapılma bak kaçıncı haftadayızzz ♥️ onların keyfi içeride iyi 🥹 şimdiden yanyanalar karındaşlar yavruularııım🥹♥️ allah ayırmasın

Ahahaha benim yeğenlerim de küçükken sahilde güneşlenirlen kızların bacaklarını severdi 🤣🤣🤣🤣🤣

Ahahaha benim yeğenlerim de küçükken sahilde güneşlenirlen kızların bacaklarını severdi 🤣🤣🤣🤣🤣
Of cok fena ponçk djldjflfmfkfd yanş gözleri parlıyo beee daha 2 yasında nerdeyse şok oluyorum hdkfjf ay dicekler diyorm nası yetiştirmiş ama napim ayol erkrk cocu içinde varsa shdkfjfkjff halası geöen mini elbise giymiş baktı böle ona süzdü oooo dedi shdşfmfşmff

Back
X