Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ahahahahaha ya gelince fotolari buzdolabina astik hemen, ulan diyoruz surda kesenin icinde yanip sonen bir kalpti sadece nereden nereye 🤣🤣🧿🧿🩵🩵 su an koca cocuk gibi geliyor cok komik 😂😂 ayyy surekli eller kollar hareket halinde, ayaklar desen surekli bi sanki beni itiyo gibi sebeleklikler👻 iceri girmeden kahve icmistim kafein uyardi cocugu sanirim ahahahahaha. Enerjisi pek yerindeydi 🙏🏼😍 doktor diyo ki erkek cocuk bu ben boyle hareketli severim ne guzel oynuyo bak diyo ajdjdjd
Ayy tebrik ederim erkek anası olacaksın demek 🌸🌸🌸 ben pazartesi gidicem bakalım ne dicekler

Ahahahahaha bacim bosver uslu basli olsun daha iyi ya🤣🤣🩷🩷 bu kuduruk olacak o kesin artik zaten hep bi sov pesinde ajjdjddj. Daha ekrana goruntu gelirken agzini oynatiydu zaten Sap sap yapiyodu dede gibi 🤣🤣
20 den once hissettigin hicbir sey bebek hareketi olamaz dedi, gazdir agridir havadid diyor🥹 ilk bebegin oldugu icin 20 yi bulur dedi
neee 20 miiii. ay daha çok var o zaman ya en az 1 buçuk ay pffff
ya ağzını mı oynatıyodu :D bu harika manzaraları görebilmem için önümde daha koca bir 16 gün var :D

Ahahahahaha bacim bosver uslu basli olsun daha iyi ya🤣🤣🩷🩷 bu kuduruk olacak o kesin artik zaten hep bi sov pesinde ajjdjddj. Daha ekrana goruntu gelirken agzini oynatiydu zaten Sap sap yapiyodu dede gibi 🤣🤣
20 den once hissettigin hicbir sey bebek hareketi olamaz dedi, gazdir agridir havadid diyor🥹 ilk bebegin oldugu icin 20 yi bulur dedi
Ben 16 da hissettim ama sonra da minik minik ve artarak devam etmişti 🥸

benim fetal sonucum haftaya cuma çıkacakmış aşırı canım sıkıldı global bir kit sorunu olduğunu söylediler bu yüzden uzamış herkesinki ama burada sonucu çıkanlar vardı. genoks gerçekten leş bir firmaymış
global kit sorunu ne ya?? neyse başka bişey değil en azından kuzum yapacak bişey yok o kadar bekledin geç olsun güç olmasın :(

neee 20 miiii. ay daha çok var o zaman ya en az 1 buçuk ay pffff
ya ağzını mı oynatıyodu :D bu harika manzaraları görebilmem için önümde daha koca bir 16 gün var :D
Ahahahahahaha cok komik dede gibi 🤣🤣 bu sefer ben de 24 une aldim ayni sure bende de var beraber sayariz geriye toplica😂😂 kendim kasindim ama cmt olsun hadi dedim esime kiyamadim bugun yine yolda kufur ediyodu trafige sjdjfjfj

Ahahahahahaha cok komik dede gibi 🤣🤣 bu sefer ben de 24 une aldim ayni sure bende de var beraber sayariz geriye toplica😂😂 kendim kasindim ama cmt olsun hadi dedim esime kiyamadim bugun yine yolda kufur ediyodu trafige sjdjfjfj
ohaaa 24 kervanına sende mi katıldın :D sen ben Puxhu Puxhu nergiscicegi6 nergiscicegi6 aynı gün :D

Herseyimiz bittigi icin bu eksikti cunku iyi oldu aldigi esimin 🤣🤣 ay neyse karismiyim heves etmis ogluna giysi almis cercevesinden bakip mutlu olmayi tercih ediyorum sjdjdjfjjf eceeaap eceeaap
image.webp

ohaaa 24 kervanına sende mi katıldın :D sen ben Puxhu Puxhu nergiscicegi6 nergiscicegi6 aynı gün :D
Birlikte tespih cekeriz ahdjdjdj ya sabir diyerekten🤣🤣🤣 yazik doktorumun da her seferinde BİR AYDA DA GELEBİLİRSİN MEDİCAL ACİDAN HİCBİR SORUN YOK RİSK YOK uyarisi 🤣🤣🤣🤣 sagolun hocam ama ben gelicem dedim yine ajdjdjdj

Birlikte tespih cekeriz ahdjdjdj ya sabir diyerekten🤣🤣🤣 yazik doktorumun da her seferinde BİR AYDA DA GELEBİLİRSİN MEDİCAL ACİDAN HİCBİR SORUN YOK RİSK YOK uyarisi 🤣🤣🤣🤣 sagolun hocam ama ben gelicem dedim yine ajdjdjdj
sen varya iyi dirençli çıktın dinlemiyorsun doktoru :D ben çabuk pes ettim aylık kontrole geçme konusunda aahahhajhjhhjahhaj kızımın cicilerinden bazıları geldii durun onu atayım size

Herseyimiz bittigi icin bu eksikti cunku iyi oldu aldigi esimin 🤣🤣 ay neyse karismiyim heves etmis ogluna giysi almis cercevesinden bakip mutlu olmayi tercih ediyorum sjdjdjfjjf eceeaap eceeaap
Eki Görüntüle 3588297
Hahahshdhdjdhd kız yine adamcağız gri almıs. Ben bi giriyoruö en sarıı en kırmzısı olmazsa olmaz ahsjsşsneşrm🤣🤣♥️

sen varya iyi dirençli çıktın dinlemiyorsun doktoru :D ben çabuk pes ettim aylık kontrole geçme konusunda aahahhajhjhhjahhaj kızımın cicilerinden bazıları geldii durun onu atayım size
Kizim doktorcugumdan allah razi olsun tabiki bin kere fakat dunya paralari saydik bugune dek, gidicem tabiki hakkimdir sidjdjdjdjdj. Esim diyor ki yasal hakkimiz zaten sonucta kontrol muayenesi kime ne gotururum ben seni diyoe 🤣🤣🤣🤣

Back
X