- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
Hsjshdjdjkd deli gibi sevmek ruhumuzda varr napalllıımmSorma doktorun yaninda DOTUNU YERİM ANNEMMM filan dememek icin zor durdum sjdjjfjf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsjshdjdjkd deli gibi sevmek ruhumuzda varr napalllıımmSorma doktorun yaninda DOTUNU YERİM ANNEMMM filan dememek icin zor durdum sjdjjfjf
Ay biliyor musun ben arkadaslarimi anne babami kocami filan da boyle hoyrat severim hirpalayarak mincirarak yuksek volume sesleHsjshdjdjkd deli gibi sevmek ruhumuzda varr napalllıımm![]()
Ayyyy simosymmm çok güzelsiniz masallah sizeTeyzelerim biz kontrole yola ciktikannemin agzina ettim sabah sabah kahvalti bile ettirmedim bir bulanti sov yapaym dedim doktor gunu ajdjdjdjdjd
ben oglum kocam ve perisanligim doktora gidiyoruz
Eki Görüntüle 3588130
Her gün olmasa da arada devamkekusmaları hala geçmeyen var dimi yalnız değilim yani![]()
Hahahah benim de babaannemin adı Zeynep ve o ismi çok severim çocuklarım hep iki isimli Buda öyle olsun dedim ama eşim de ikinciye gerek yok diyor bakalımAy iki ismide cok severiimbende zeynep istiyordum cok, ama kayınvalidem nolr koyma dedi shdjfjf babanesinin adıymıs cok fenna kadınmış ndkdkdkfkfmd
İdeolumsunnnn askoooBenimde 24 ünde olcaktı sjdjdjf ama işi cıktı doktorun 31 ine çektikama ben tabiki 1 ay bekleyemem öle haftaya çarşambaya devleye tandevu aldıö dkeşdkşdd
Ya maşallahhh çok güzel çok sağlıklı totosunu ısırdığımKizlar ben ciktim anca yazabiliyorumcok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti
agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
Perinatolog icin recep has ve riza madazli yi onerdi ben ikisiyle calisiyorum dedi, yarin arayip randevu sorucam 20.haftam icin@poncikobella senin dediklerin sanki bunlar miydi ya ismen oyle kalmis aklimda kusum
magnezyum sase yazdirdim bas agrilarima vucut agrilarima iyi gelecegini soyledi, gunluk bir sase uyumadan once baslayalim yetmezse gunde uce kadar cikariz dedi.
Keyfin icin ne zaman istiyosan gel ama diyorum her sey cok yolunda bir ayda gormem yeterli yaz geliyor son basbasa yaziniz tadini cikarin diyor
Dogum seklini konusmak icin erken, normal doguramazsin demiyorum fakat septum rezeksiyonu gecirdigin icin riskin fazla sezaryen daha olasi dedi. Yine de asla israr etmem gidisatta baska bir faktor cikana dek ikisini de dusunebiliriz gibi su an icin dedi. Ama belli yani ben normal doguramam gibi sjdjfjfj. En guzelini dogurturuz sorun yok diyor harika rahat biri
İkinci trimestera giriyosun prensesliginin tadina var diyor bir de dedim bulantilar bitecek mi hoca hoca!!! Ajdjdjdj insallah bakalim zamanla diyor
Ve size bu özel totoyu cevirme pozuyla selam veriyorum teyzelerimEki Görüntüle 3588212
Ben de öyle seviyorum ya eşim diyo sen inşallah bizim çocuğumuzu da böyle seversin tabi ki diyorum içim geçiyor severken seni anlıyorumAy biliyor musun ben arkadaslarimi anne babami kocami filan da boyle hoyrat severim hirpalayarak mincirarak yuksek volume seslecocuk da oyle alisicak uzgunumm oyle kibarcik nazik davranamiycam erkek cocuk zaten alissin hirgüre
![]()
Ahhh yavrucum beniiiiiiimmmmmm boyunu posunu sevsinler seninnnnn Allah nazarlardan esirgesin yaaaaaaKizlar ben ciktim anca yazabiliyorumcok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti
agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
Perinatolog icin recep has ve riza madazli yi onerdi ben ikisiyle calisiyorum dedi, yarin arayip randevu sorucam 20.haftam icin@poncikobella senin dediklerin sanki bunlar miydi ya ismen oyle kalmis aklimda kusum
magnezyum sase yazdirdim bas agrilarima vucut agrilarima iyi gelecegini soyledi, gunluk bir sase uyumadan once baslayalim yetmezse gunde uce kadar cikariz dedi.
Keyfin icin ne zaman istiyosan gel ama diyorum her sey cok yolunda bir ayda gormem yeterli yaz geliyor son basbasa yaziniz tadini cikarin diyor
Dogum seklini konusmak icin erken, normal doguramazsin demiyorum fakat septum rezeksiyonu gecirdigin icin riskin fazla sezaryen daha olasi dedi. Yine de asla israr etmem gidisatta baska bir faktor cikana dek ikisini de dusunebiliriz gibi su an icin dedi. Ama belli yani ben normal doguramam gibi sjdjfjfj. En guzelini dogurturuz sorun yok diyor harika rahat biri
İkinci trimestera giriyosun prensesliginin tadina var diyor bir de dedim bulantilar bitecek mi hoca hoca!!! Ajdjdjdj insallah bakalim zamanla diyor
Ve size bu özel totoyu cevirme pozuyla selam veriyorum teyzelerimEki Görüntüle 3588212
Tesekkur ederiz canimYa maşallahhh çok güzel çok sağlıklı totosunu ısırdığım![]()
Ayyy bebelerimizi daha dogmadan kac tane teyzesi olarak seviyoruz di mi ne sanslilarAhhh yavrucum beniiiiiiimmmmmm boyunu posunu sevsinler seninnnnn Allah nazarlardan esirgesin yaaaaaa![]()
![]()
![]()
bakkkkkkkkkk o duruş ne bakkkk yicem seni allahım maşallah subhanallah yaaaa nokta kadardın sen yaaaaAyyy bebelerimizi daha dogmadan kac tane teyzesi olarak seviyoruz di mi ne sanslilar
Superman teyzesi bak durusa ahahahahahEki Görüntüle 3588291
ya süper bi soru sormuşsun, ben de bazen demiri bazen de multivitamini içmeyi unutabiliyorum yoğunluktan ve aklıma takılıyordu ama tabi bunun için yazmamıştım doktora. bilgilenmiş oldukAy seyi sordum bu arada bir kac vitaminlerden bazilarin icmeyi unuttugum filan olmustu ve cok vicdan yapmistim dun mesela demiri icmemisim gece fark ettim filan, bebek senden aliyor ne alacaksa, biz vitaminleri gebelere bebek icin degil annenin depolari icin veriyoruz dedi. O ne alacaksa sen 24 saat ac kal yine alir dediama su icmek gidadan da onemli dedi 2 lt iciyorum dedim tamam ustune bile yarim lt daha cikabilirsin yaz geliyor cunku dedi. İcim rahatladi vallahi bazen takiyorum bu beslenme isine vs
hahahahahaha bende öle severm keremi varya parçalıycm öle seviyommmAy biliyor musun ben arkadaslarimi anne babami kocami filan da boyle hoyrat severim hirpalayarak mincirarak yuksek volume seslecocuk da oyle alisicak uzgunumm oyle kibarcik nazik davranamiycam erkek cocuk zaten alissin hirgüre
![]()
Ahahahahaha ya gelince fotolari buzdolabina astik hemen, ulan diyoruz surda kesenin icinde yanip sonen bir kalpti sadece nereden nereyebakkkkkkkkkk o duruş ne bakkkk yicem seni allahım maşallah subhanallah yaaaa nokta kadardın sen yaaaa![]()
![]()
napıyordu simoş yaa hareket ediyo muydu sürekli
Dun demiri icmeyi ubuttugumu fark edip azicik agladim gece 12 deya süper bi soru sormuşsun, ben de bazen demiri bazen de multivitamini içmeyi unutabiliyorum yoğunluktan ve aklıma takılıyordu ama tabi bunun için yazmamıştım doktora. bilgilenmiş olduk
Simoş askim tombik bebek seviyom diyodun seninki simdiden tombik yanaklı maşallah teyzesi yesin onuAyyy bebelerimizi daha dogmadan kac tane teyzesi olarak seviyoruz di mi ne sanslilar
Superman teyzesi bak durusa ahahahahahEki Görüntüle 3588291
Ay demi ya bizim gözümüze şimdi kocaman gibi geliyorlar, bir ay sonra gördüğümüzde bu hallerine küçük dicezAhahahahaha ya gelince fotolari buzdolabina astik hemen, ulan diyoruz surda kesenin icinde yanip sonen bir kalpti sadece nereden nereyesu an koca cocuk gibi geliyor cok komik
ayyy surekli eller kollar hareket halinde, ayaklar desen surekli bi sanki beni itiyo gibi sebeleklikler
iceri girmeden kahve icmistim kafein uyardi cocugu sanirim ahahahahaha. Enerjisi pek yerindeydi
doktor diyo ki erkek cocuk bu ben boyle hareketli severim ne guzel oynuyo bak diyo ajdjdjd
Ayyy evettt doktorda dedi senin gibi yanakli diye ahahahahahahaSimoş askim tombik bebek seviyom diyodun seninki simdiden tombik yanaklı maşallah teyzesi yesin onu![]()
Ahahahahaha bacim bosver uslu basli olsun daha iyi yaAy demi ya bizim gözümüze şimdi kocaman gibi geliyorlar, bir ay sonra gördüğümüzde bu hallerine küçük dicez
erkek çocuk daha hareketli oluyor demek ki bak bizimkinin hareket etmesi için karnımı çok şiddetli sarsmak gerekiyor yoksa totosunu kaldıramıyor hanfendi akahahahjhhjhhjhhjhj hareket etse de bi süre sonra duruyor hemenhareketlerini ne zaman hissederiz acaba onla ilgili bişey dedi mi