Kizlar ben ciktim anca yazabiliyorum

cok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti

agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
Perinatolog icin recep has ve riza madazli yi onerdi ben ikisiyle calisiyorum dedi, yarin arayip randevu sorucam 20.haftam icin
P
poncikobella
senin dediklerin sanki bunlar miydi ya ismen oyle kalmis aklimda kusum
magnezyum sase yazdirdim bas agrilarima vucut agrilarima iyi gelecegini soyledi, gunluk bir sase uyumadan once baslayalim yetmezse gunde uce kadar cikariz dedi.
Keyfin icin ne zaman istiyosan gel ama diyorum her sey cok yolunda bir ayda gormem yeterli yaz geliyor son basbasa yaziniz tadini cikarin diyor

Dogum seklini konusmak icin erken, normal doguramazsin demiyorum fakat septum rezeksiyonu gecirdigin icin riskin fazla sezaryen daha olasi dedi. Yine de asla israr etmem gidisatta baska bir faktor cikana dek ikisini de dusunebiliriz gibi su an icin dedi. Ama belli yani ben normal doguramam gibi sjdjfjfj. En guzelini dogurturuz sorun yok diyor harika rahat biri

İkinci trimestera giriyosun prensesliginin tadina var diyor bir de dedim bulantilar bitecek mi hoca hoca!!! Ajdjdjdj insallah bakalim zamanla diyor

Ve size bu özel totoyu cevirme pozuyla selam veriyorum teyzelerim

Eki Görüntüle 3588212