Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay o erik beni perişan etti darmadağın etti. Dünden önceki aksam oturdum 1 kaseden fazla erik yedim. Ertesi gün bankada tansiyonum 13/9un altını görmedi. Sonra bunun erikten olduğunu öğrendim, dün hiç yemedim. Bugün tansiyonum tüm gün 10/7
Ve şimdi tansiyonumun yüksek olduğu günlere baktığımda hep 1 gece önce erik yemiş oluyorım. Bi dhaa aslaaaaa
Aa çok ilginç erik tansiyon mu çıkarıyormuş acaba tuzla yedin ondan mı oldu? Erik benim bildiğin gaz yapar

Aa çok ilginç erik tansiyon mu çıkarıyormuş acaba tuzla yedin ondan mı oldu? Erik benim bildiğin gaz yapar
Asla tuzlamadım ama bilimsel açıklaması varmış bak.
Ve bir değil iki değil hamileliğimde tansiyonumun yüksek olduğu zamanlar hep erik yediğim zamanlara denk geliyor

Eklentiler

• IMG_6976.webp
    IMG_6976.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 13
Bşy diyim mi geliyorum mesela sayfalarca birikmiş o kadar hoşuma gidiyor ki. Uzanıyorum keyifle okuyorum , gülüyorum bazen duygulanıyorum falan. 🥰
İyiki Kasım anneleri var ♥️
Bende de her sabah gündem haberlerini takip eder gibi sayfaları okuma alışkanlığı oluyor okumazsam eksiklik hissediyorum gerçekten de çok keyifli oldu bu grup 😍😍

Asla tuzlamadım ama bilimsel açıklaması varmış bak.
Ve bir değil iki değil hamileliğimde tansiyonumun yüksek olduğu zamanlar hep erik yediğim zamanlara denk geliyor

Varya hiç tahmin etmezdim erik tansiyon çıkarsın. Ben limon sıkıyordum hep , sonra kan sulandırma özelliği var diye yazdınız ya buraya. Zaten lekelenmem falan oluyordu acayip korkmuştum.
Bişeyi yerken aklıma gelmiyor yedikten sonra bakıyorum bir şey çıkıyor al sana stres al sana tansiyon 😂

Bşy diyim mi geliyorum mesela sayfalarca birikmiş o kadar hoşuma gidiyor ki. Uzanıyorum keyifle okuyorum , gülüyorum bazen duygulanıyorum falan. 🥰
Ben de yapacak işlerim bitince aklımda güzel bi şey vardı neydi diyorum sonra buraya bakmakmış o şey😅

Ben de sabah uyaninca ilk is burayi okuyorum gunluk rutin🩵😍 sevgiliyecgunaydin mesaji atar gibi ajdjdjd

Varya hiç tahmin etmezdim erik tansiyon çıkarsın. Ben limon sıkıyordum hep , sonra kan sulandırma özelliği var diye yazdınız ya buraya. Zaten lekelenmem falan oluyordu acayip korkmuştum.
Bişeyi yerken aklıma gelmiyor yedikten sonra bakıyorum bir şey çıkıyor al sana stres al sana tansiyon 😂
Kız dün buraya yazmadım ama bankada bütün gün tansiyonla uğrastım ne yaptıysam 13/9un altına inmedi. Sonra aklıma ne geldi biliyor musun geçen sene kayınvalidemlerde bahçeden erik topladık baya bi yedik ben tuzlamadım yine. Aradan 2-3 saat geçti bana dediler ki çilek yanakların pancar gibi kızarmış iyi misin dkhdkdjdjd tansiyona bi baktık ki 17/12 😂 o zaman da bu konusulmustu erik mi yaptı acaba, yok yapmaz falan filan diye ama yapıyormus. Daha da ağzıma sürmem suan çiçek gibiyim sabahtan beri 10/7 😂

Ben de sabah uyaninca ilk is burayi okuyorum gunluk rutin🩵😍 sevgiliyecgunaydin mesaji atar gibi ajdjdjd

Ahahaa kuzum ben dün seninle mesajlaşırken sızmışım öyle düşün 😂😂 en son bebişi atmışım cevabı görmeden uyuyakalmışım.
Gerçekten çok tatlı bir grup oldu. Herkes birbirine hep destek ve mutluluklarımızı gerçekten paylaşıyoruz 🧿
Ben mesela ultrason fotosunu bile kimseye gösteremiyorum nazar değer diye 😂😂

Kız dün buraya yazmadım ama bankada bütün gün tansiyonla uğrastım ne yaptıysam 13/9un altına inmedi. Sonra aklıma ne geldi biliyor musun geçen sene kayınvalidemlerde bahçeden erik topladık baya bi yedik ben tuzlamadım yine. Aradan 2-3 saat geçti bana dediler ki çilek yanakların pancar gibi kızarmış iyi misin dkhdkdjdjd tansiyona bi baktık ki 17/12 😂 o zaman da bu konusulmustu erik mi yaptı acaba, yok yapmaz falan filan diye ama yapıyormus. Daha da ağzıma sürmem suan çiçek gibiyim sabahtan beri 10/7 😂
Ohaaa kız ama çıkartıyormuş. Bende baya yiyordum erik. Allahım yaa şimdi kesin daha çok canım çeker 😂😂

Ben bugün takıldım holteri. Yarın sonucu alacağım bakalım en çok kaça çıkıyor. Çok merak ediyorum

Ahahaa kuzum ben dün seninle mesajlaşırken sızmışım öyle düşün 😂😂 en son bebişi atmışım cevabı görmeden uyuyakalmışım.
Gerçekten çok tatlı bir grup oldu. Herkes birbirine hep destek ve mutluluklarımızı gerçekten paylaşıyoruz 🧿
Ben mesela ultrason fotosunu bile kimseye gösteremiyorum nazar değer diye 😂😂
Ahaahaha vallahi oyle enerjiler cok tuttu herkesin allah hepimize saglikla buyutmeyi ve onu da burada birbirimizle paylasmayi yine nasip etsin insallah 🥰🩵🙏🏼 normalde nazardan cekinen biriyimdir ben de, ama burada herkesin herseyine inan her gordugumde o kadar masallah diyorum ki degmez hence birbirimize yahu🥹🩷

Ohaaa kız ama çıkartıyormuş. Bende baya yiyordum erik. Allahım yaa şimdi kesin daha çok canım çeker 😂😂

Ben bugün takıldım holteri. Yarın sonucu alacağım bakalım en çok kaça çıkıyor. Çok merak ediyorum
Bundan sonra erik can düşmanım 😂😂
Holter takılıyken alfamet içmeye devam ediyor musun

Ahaahaha vallahi oyle enerjiler cok tuttu herkesin allah hepimize saglikla buyutmeyi ve onu da burada birbirimizle paylasmayi yine nasip etsin insallah 🥰🩵🙏🏼 normalde nazardan cekinen biriyimdir ben de, ama burada herkesin herseyine inan her gordugumde o kadar masallah diyorum ki degmez hence birbirimize yahu🥹🩷

Aşkom sen göbüşünü kapa biraz ya . Şuan çok tatlı ona nazar değmesin 🧿🧿 ara ara okut kendini ve bebişi. Buarada bende çok inanıyorum nazara. Kötü göze kötü niyete.
Burda hepimiz benzer süreçlerden geçtiğimiz için nazar olarak değil mutlulukla bakıyoruz valla

Ben de buraya usg atarken hep gönlüm rahat atıyorum herkes çok sevinçli karsılıyor dua ediyor çünkü 🧿🥰
Bence biz doğurup büyütürken de hep bir arada olucaz çok alıştık çünkü. Sizinle konusmadan çocuk büyütemem dkdjdkdjdjjdjdjd
Bunun daha doğumu var, emzirmesi var, sütü nasıl artırabilirim muhabbetleri vaaar dldjdkjd
Zeki Müren-Biz Ayrılamayız benden size gelsin bacılarım

Bundan sonra erik can düşmanım 😂😂
Holter takılıyken alfamet içmeye devam ediyor musun

İçtim ya. O riski alamazdım doktora sorma gereği bile duymadım 😂😂 holter takılacak diye içmeyip bugün bir çıksaydı tansiyonum mesela :)) bence sende bir gün taktır. İçin rahat etsin. Hem tansiyonun değişken ya daha kontrollü olur.

Back
X