• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
iri gidiyo bi de kafası baya büyük ve panik atağım var aslında doğum pozisyonunda hep
benimkininde kafası büyük ama kendi iri bebek değil ondan heralde. offf nasıl sezaryana ikna edicem ben de bilmiyorum benim doktor takmış normal doğuma ....

Ben birçok kere alttan muayene yaptırdım hem sancım varken hem de yokken. Neden bu kadar çekince var bilmiyorum benim bilmediğim bir şey mi var 🫠🫠

Yok kuzum çekinceden değil aslında. Biz ilk 3 ay kanamalı geçirdik. O yüzden de nereye gitsek o kanamalı halimizle allttan muayene olduk. Bir travma gibi düşün. E birde malum gebelik hali her zaman tertemiz olamıyoruz.

Benim sat göre 11 Kasım görünüyor. Doktorunuzla ne zaman konuşuyorsunuz 33+3teyim ben haftaya kontrol daha konuşmadım doğum şekli zamanı
Benim sat göre 13 Kasım. Bugün de 33+1 oluyor işte. Bana doktorum 35. Haftadan sonra konuşalım dedi ama sezeryan tarihi için. Bende sezaryen endikasyonu var öyle olmak zorundayım

Kızlar ben geldimmm 🤗 nst de biraz aptı çıktı bu kadarı normal dedi bi de çok hareketliydi ona bağladı doktorum. Ama kilo alamamışız 60 gr almış 1 haftada. Plesanta yaşlanmaya başlamış hala haftasına uygun kilosu ama geriye düşüyor yavaş yavaş dedi. Artık haftamız ilerledi daha erken de olabilirdi bunu bekliyorduk dedi. Şu an hedef 37 ye dayanmak az da olsa kilo aldırarak 37 ye gelebilirsem 2500 görürsek bizim için iyi. Eğerr tablonun altına düşerse beklemicez bundan sonra çantayla gidiyoruz kontrollere. 38 ı görürsek çok daha güzel olur ama 37 gibi görünüyor 🙃 Puxhu Puxhu ya senin önüne geçicem ya da peşinden gelicem gibi

Kızlar ben geldimmm 🤗 nst de biraz aptı çıktı bu kadarı normal dedi bi de çok hareketliydi ona bağladı doktorum. Ama kilo alamamışız 60 gr almış 1 haftada. Plesanta yaşlanmaya başlamış hala haftasına uygun kilosu ama geriye düşüyor yavaş yavaş dedi. Artık haftamız ilerledi daha erken de olabilirdi bunu bekliyorduk dedi. Şu an hedef 37 ye dayanmak az da olsa kilo aldırarak 37 ye gelebilirsem 2500 görürsek bizim için iyi. Eğerr tablonun altına düşerse beklemicez bundan sonra çantayla gidiyoruz kontrollere. 38 ı görürsek çok daha güzel olur ama 37 gibi görünüyor 🙃 Puxhu Puxhu ya senin önüne geçicem ya da peşinden gelicem gibi

Kaç kilo canım şuan.

Canım peki kilo aldırmak için şunu şunu yap dedi mi doktor? İnşalah dilediğin gibi olur 37-38 ikisi de kabul şükür haftalarımız ilerledi🫶🏻🙏🏻

Hadi bakalım. İnşallah 38’i bile görürsün 🙏🏻🙏🏻

Canım senin enfeksiyon için ne dedi
Antibiyotiğe devam ediyoruz maalesef. Bu haftadan sonra enfeksiyon istemeyiz dedi gerekirse doğurana kadar antibiyotik içeceksin yoksa bebek de enfeksiyon ile doğar dedi bu ay 3. Kutuma geçmiş oldum böylece🥲

Back
X