Hiç olmuyordu böyle anlamadımBenim gazım olduğunda öyle oluyor genelde ama başka tecrübesi olan varsa bilemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç olmuyordu böyle anlamadımBenim gazım olduğunda öyle oluyor genelde ama başka tecrübesi olan varsa bilemedim![]()
Bu biraz değişik ya tedirgin oldumağrımayan bi yerimiz yokki bacım......
benimkininde kafası büyük ama kendi iri bebek değil ondan heralde. offf nasıl sezaryana ikna edicem ben de bilmiyorum benim doktor takmış normal doğuma ....iri gidiyo bi de kafası baya büyük ve panik atağım var aslında doğum pozisyonunda hep
Ben birçok kere alttan muayene yaptırdım hem sancım varken hem de yokken. Neden bu kadar çekince var bilmiyorum benim bilmediğim bir şey mi var![]()
Benim de erken doğum gibi bir aksilik olmazsa sezaryen tarihime 11 kasım demişti doktorkızlar benim muhtemelen 11 kasım gibi ya daha tarih belirlemedik en geç ben mi doğurmuş olcam acaba![]()
yaşlı mı doktorunbenimkininde kafası büyük ama kendi iri bebek değil ondan heralde. offf nasıl sezaryana ikna edicem ben de bilmiyorum benim doktor takmış normal doğuma ....
aynı gün doğurmamız yok muBenim de erken doğum gibi bir aksilik olmazsa sezaryen tarihime 11 kasım demişti doktor![]()
Benim sat göre 11 Kasım görünüyor. Doktorunuzla ne zaman konuşuyorsunuz 33+3teyim ben haftaya kontrol daha konuşmadım doğum şekli zamanıaynı gün doğurmamız yok mu![]()
Canım senin enfeksiyon için ne dediBenim de erken doğum gibi bir aksilik olmazsa sezaryen tarihime 11 kasım demişti doktor![]()
Benim de erken doğum gibi bir aksilik olmazsa sezaryen tarihime 11 kasım demişti doktor![]()
aynı gün doğurmamız yok mu![]()
Benim sat göre 13 Kasım. Bugün de 33+1 oluyor işte. Bana doktorum 35. Haftadan sonra konuşalım dedi ama sezeryan tarihi için. Bende sezaryen endikasyonu var öyle olmak zorundayımBenim sat göre 11 Kasım görünüyor. Doktorunuzla ne zaman konuşuyorsunuz 33+3teyim ben haftaya kontrol daha konuşmadım doğum şekli zamanı
O zaman üçümüz hemen hemen aynı zaman doğuracaz gibi. Benim de 37+4 gibi bir şey oluyor. Sağlıklı gelsinler deKızlar benim normalde 29 Kasım. Ama doktorum ilk 15 Kasım demişti. Şimdi max 37 hafta diyorlar. Eğer tansiyon izin verirse benimde doğum bu tarihler.
36dan sonra dedi banaBenim sat göre 11 Kasım görünüyor. Doktorunuzla ne zaman konuşuyorsunuz 33+3teyim ben haftaya kontrol daha konuşmadım doğum şekli zamanı
yoo normal doğuma fazlaca pozitif bakan bi doktor şansıma. normal doğumla alakalı o kadar kötü seyler duydumki burda hamisler var diye paylaşamam o yüzden istemiyorum. doğumu başka yerde yaparım olmadıyaşlı mı doktorun
Kızlar ben geldimmmnst de biraz aptı çıktı bu kadarı normal dedi bi de çok hareketliydi ona bağladı doktorum. Ama kilo alamamışız 60 gr almış 1 haftada. Plesanta yaşlanmaya başlamış hala haftasına uygun kilosu ama geriye düşüyor yavaş yavaş dedi. Artık haftamız ilerledi daha erken de olabilirdi bunu bekliyorduk dedi. Şu an hedef 37 ye dayanmak az da olsa kilo aldırarak 37 ye gelebilirsem 2500 görürsek bizim için iyi. Eğerr tablonun altına düşerse beklemicez bundan sonra çantayla gidiyoruz kontrollere. 38 ı görürsek çok daha güzel olur ama 37 gibi görünüyor
![]()
Puxhu ya senin önüne geçicem ya da peşinden gelicem gibi
Canım peki kilo aldırmak için şunu şunu yap dedi mi doktor? İnşalah dilediğin gibi olur 37-38 ikisi de kabul şükür haftalarımız ilerlediKızlar ben geldimmmnst de biraz aptı çıktı bu kadarı normal dedi bi de çok hareketliydi ona bağladı doktorum. Ama kilo alamamışız 60 gr almış 1 haftada. Plesanta yaşlanmaya başlamış hala haftasına uygun kilosu ama geriye düşüyor yavaş yavaş dedi. Artık haftamız ilerledi daha erken de olabilirdi bunu bekliyorduk dedi. Şu an hedef 37 ye dayanmak az da olsa kilo aldırarak 37 ye gelebilirsem 2500 görürsek bizim için iyi. Eğerr tablonun altına düşerse beklemicez bundan sonra çantayla gidiyoruz kontrollere. 38 ı görürsek çok daha güzel olur ama 37 gibi görünüyor
![]()
Hadi bakalım. İnşallah 38’i bile görürsünKızlar ben geldimmmnst de biraz aptı çıktı bu kadarı normal dedi bi de çok hareketliydi ona bağladı doktorum. Ama kilo alamamışız 60 gr almış 1 haftada. Plesanta yaşlanmaya başlamış hala haftasına uygun kilosu ama geriye düşüyor yavaş yavaş dedi. Artık haftamız ilerledi daha erken de olabilirdi bunu bekliyorduk dedi. Şu an hedef 37 ye dayanmak az da olsa kilo aldırarak 37 ye gelebilirsem 2500 görürsek bizim için iyi. Eğerr tablonun altına düşerse beklemicez bundan sonra çantayla gidiyoruz kontrollere. 38 ı görürsek çok daha güzel olur ama 37 gibi görünüyor
![]()
Antibiyotiğe devam ediyoruz maalesef. Bu haftadan sonra enfeksiyon istemeyiz dedi gerekirse doğurana kadar antibiyotik içeceksin yoksa bebek de enfeksiyon ile doğar dedi bu ay 3. Kutuma geçmiş oldum böyleceCanım senin enfeksiyon için ne dedi