• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Cihaza girince bi şoklanıyolar ya bebeler🤣 iyi misin ağrın varmıydı canım
Ya aslında agrım vardı ama her zamanki kasık bel ağrıları. 4 saat az değil sonuçta o sürede hiç hissetmemek beni korkuttu da gittim. Sanah olsa uyuyup derdim de benim ki akşam coşuyo normalde 😂 Karnım çatlıcak gibiydi hiç gevşemedi o kadar saat ve üstüne hareket de olmayınca dedim riske atmayalım gidelim. O cihazda ne var da anında uyanıyor anlamadım. Bi ara evde o cihazın simülasyonunu yapıcam 😂😂

Kızlar iyi akşamlar 1 haftadır canım sıkkın. 31 haftalık kontrolümde bebeğin karın çevresi 10 gün geri çıktı 1500 gr doktor az kilo almış dedi 2 hafta sonra tekrar görmek istedi. Giden kan akımında veya suyumda sorun yokmuş çok şükür ama neden böyle geriledi birden kilosu anlayamadım kilosu çok mu az sizce

Kan akımı ve su iyiyse minyon bebek olabilir diyorlar. İnş 2. Hafta sonra yeterli kiloyu almış olur. Aslında 31 haftada 1500 kg normal sınırlarda diye biliyorum. Chatgbt de öyle diyor. Siz beslenmenize dikkat edin💕

Ya aslında agrım vardı ama her zamanki kasık bel ağrıları. 4 saat az değil sonuçta o sürede hiç hissetmemek beni korkuttu da gittim. Sanah olsa uyuyup derdim de benim ki akşam coşuyo normalde 😂 Karnım çatlıcak gibiydi hiç gevşemedi o kadar saat ve üstüne hareket de olmayınca dedim riske atmayalım gidelim. O cihazda ne var da anında uyanıyor anlamadım. Bi ara evde o cihazın simülasyonunu yapıcam 😂😂

Oyy merviş bu bebiş son zamanlarını doktorda nst de geçirmek istiyor 😂😂 yanlız bende bu nst sevdalarını anlamadım. Bir değişik hareketler bir kıvrılmalar bir tekmeler. Ben anlamıyorum. Her sabah 5-6 gibi uyanır benim ki. Bu sabah tık yok. Ödüm koptu yürüdüm bşyler yedim merdiven indim çıktım sonra uyandı.

Doktorunuz normal dediyse önden de gidiyorsa nasıl bir sorun görüp sordunuz ki?? Maşallah nazar değmesin 🧿 ne güzel gidiyor işte .
Ben şeker yükleme testi hiç yaptırmadım,şekerime de baktırmadım.kendisi de bana hiç sormadı.Bu konuda konuşmadık,Suyum fazla çıkmadı ama 2 haftalık önde gitmeyi ben kendim kafama taktım şeker mi acaba böyle yapar diye.

İyi yapmışsın gitmekle kuzum tabiki için rahatladı en azından, artık sonlara geldik çok normal kasılmalar gerilmeler olacak.

Herkese sesleniyorum burdan haftamız gereği artık sık sertleşmeler normal güzel kızlarım benim panik yapmayın, bebiş hareketi hissetmiyorsanız ve çok ağrınız varsa tabiki tedbir amaçlı acile gidip kendimizi rahatlatabiliriz ki yapmalıyız da. Ama ben farkettim ki sürekli takıp stres yaptıkça bebo da daha çok geriliyor. O yüzden olumlu düşünüyoruz karnımız gerilse de biz gerilmiyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı Allahın izniyle, tek tekk burda doğurdum yazıp tebrikleşicezz daha ayy hadi bakalım kendinize gelin seviyorum sizi♥️🤣🤣

olacakk korkma 36 haftalıksın neredeysee🌸 benim de akşamdan beri taş gibi karnım öylece kaldı sürekli toplanıyor hiç yumuşamadı hala çok sert. Bi rahatlama geldi bana ama anlamadım hayırlar olsun
Bende iyice manyağa bağladım doğum yaklaştıkça

Bilinç seviyesini yüz solukluğundan anlayan doktor😅
Canım,bilinçli bir kadınsın sen derken beni övmek amaçlı demedi dikkat ediyorsun etmelisin anlamında dedi.Bir de eşim dikkat ediyoruz deyince tatlıya çok yüklenen kadınların yüzleri soluk olur ve yorgun gözükürler dedi.Yoksa şehirdeki en iyi doktorlardan birisi kadın.Benim kafama karıştıran şey benim şekerim mi vardı acaba oldu,ondan yazdım

Değerli anneler anne adayları 🥰 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Ben 2023 de tüp bebekle ilk çocuğumu aldım kucağıma şimdi inşallah ikinciyi istiyoruz. Sizlerden ricam eğer doğuma gittiğinizde aklınıza gelirse ya da şimdi bu kardeşiniz için dua eder misiniz? Doğum masasında edilen dualar kabul oluyormuş lütfen.

Oyy merviş bu bebiş son zamanlarını doktorda nst de geçirmek istiyor 😂😂 yanlız bende bu nst sevdalarını anlamadım. Bir değişik hareketler bir kıvrılmalar bir tekmeler. Ben anlamıyorum. Her sabah 5-6 gibi uyanır benim ki. Bu sabah tık yok. Ödüm koptu yürüdüm bşyler yedim merdiven indim çıktım sonra uyandı.
Valla kuşum sorma ya şurda azcık vakit kalmış keyfin yerinde ne sancı var ne bişey niye aksiyon yaratorsın ki 😂😂

canım 31. haftada bizim de biraz alt sınırda çıkmıştı, multivitamin alıyo musun?

bana da 2 hafta sonra anlarız geri olup olmadığını demişti, büyümeye devam etmesi önemliymiş. ben bu süreçte beslenmeme özen gösterdim, bide doktor sürekli oturma, genelde sol yana yat dedi kan akışı daha iyi oluyomuş
elimden geldiğince hareketli bi hamilelik geçirmeye çalışıyorum aslında, vitaminlerimi de düzenli kullanıyorum. evet bizdede aynısını söyledi gerileme artacak mı ona bakılacak inşallah bebeğim sağlıklı ilerler

Kan akımı ve su iyiyse minyon bebek olabilir diyorlar. İnş 2. Hafta sonra yeterli kiloyu almış olur. Aslında 31 haftada 1500 kg normal sınırlarda diye biliyorum. Chatgbt de öyle diyor. Siz beslenmenize dikkat edin💕
İnşallah ister istemez stres oluyor hemen kilosu haftasına göre çok az değil aslında evet ama karın çevresinin 10 gün geri çıkması canımı sıktı 30 lara kadar hep önde gidiyorduk birden gerilemesi beni üzdü belkide yapısal bilmiyorum eşim ikiz oldukça zayıf doğmuş

Kızlar bu arada gerilince de karnınız kaskatı kesiliyor mu ben böyle bir şey fark ettim
Evet evet benimde öyle özellikle uyurken böyle bir gerilme istegi geliyor gerildigim an karnım kaskatı kesiliyor sonra bacağıma kramp girecek gibi oluyor hemen düzelmeye calisiyorum çok kötü bir his

elimden geldiğince hareketli bi hamilelik geçirmeye çalışıyorum aslında, vitaminlerimi de düzenli kullanıyorum. evet bizdede aynısını söyledi gerileme artacak mı ona bakılacak inşallah bebeğim sağlıklı ilerler
çok fazla bu konuyu düşünmeden beslenmene dikkat etmeye çalış canım, aslında bizim beslenmemize çok bağlı değil sanıyorum ama yine de iyi geliyo, merak etme bi sonrakinde büyümüş olacak🙏🏻

Back
X