• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Masallah güzel prensese 🧿🧿 sağlıkla güzel günler de buyutun canım ağrıların için uyuşukluk erken mi geçti yoksa tam anestezi mi aldın

Kızlar benim de yatışımı yaptı doktor. Kaç gündür tansiyon yüksekti. Doktor kızdı baya hemen niye gelmedin. 140/90 görünce hemen gelmen lazım. Dedi. Sizde söylemiştiniz . Tansiyon ilacı verildi serum takıldı bir kaç gün takip edelim dedi. İdrar alındı dua edin kızlar inşallah protein çıkmaz

C cilekcanavari geçmiş olsun balım 🤍 ağrın falan geçti mi nazara gelmişsin resmen 🧿
Çok sağol canikomm düşmenin bir etkisi olmamıs bebişe şükür♥️
Şimdi hastaneden cıktım, nstde sancım cıktı. Ama bebişin gelişimi cok iyi olduğu için 20 gün daha durup sonra doğsa sıkıntı yok ciğer gelişimi tamamlanmış olur dedi. Saçları cıkmıs kızımın🥹

Şimdi hastaneden cıktım, nstde sancım cıktı. Ama bebişin gelişimi cok iyi olduğu için 20 gün daha durup sonra doğsa sıkıntı yok ciğer gelişimi tamamlanmış olur dedi. Saçları cıkmıs kızımın🥹
çok şükürr, ay ben çok heyecanlandım kızlar yaa günlerimiz çok yakın doğuma çok mu az kaldı şimdiiii🥹🥹

Kızlar benim de yatışımı yaptı doktor. Kaç gündür tansiyon yüksekti. Doktor kızdı baya hemen niye gelmedin. 140/90 görünce hemen gelmen lazım. Dedi. Sizde söylemiştiniz . Tansiyon ilacı verildi serum takıldı bir kaç gün takip edelim dedi. İdrar alındı dua edin kızlar inşallah protein çıkmaz
İnşallah gebeliğe bağlı bi yükselmedir canım tansiyon ilacı da fayda eder sen stres olmamaya çalış hastanede olmak en iyisi🫶🏻
Oyy sancının boyutu ne durumdaymış kuzu bi şey dedi mi o konuda? 3 haftacık kaldı diyebilir miyizzz🧿🥰

Back
X