Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindimm. Maşallah bebişeKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Allah'ım yardımcın olsun canım. Sağlıcakla gelsin AybükemizKızlar doğuma giriyorum
Maşallah. Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun kızınınKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
canım gözün aydın, maşallahhKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Oyyy maşallah arkadaşım sana maşallah bir solukta aldın kucağına çok şükürKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Çok şükür canımmm . Rabbim ağrılarını gidersin gözünüz aydınKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Maşallah.Kızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Masallah güzel prenseseKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Ay maşallah sizeKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
gözünüz aydın maşallahKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Gözün gönlün aydın ağrıların da hafifler inşallahKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Ay hadi geçmiş olsun gözün aydınKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Kızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Çok sağol canikomm düşmenin bir etkisi olmamıs bebişe şükür
Allahım nazarlardan saklasın güzel kızımııııKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
çok şükürr, ay ben çok heyecanlandım kızlar yaa günlerimiz çok yakın doğuma çok mu az kaldı şimdiiiiÇok sağol canikomm düşmenin bir etkisi olmamıs bebişe şükür
Şimdi hastaneden cıktım, nstde sancım cıktı. Ama bebişin gelişimi cok iyi olduğu için 20 gün daha durup sonra doğsa sıkıntı yok ciğer gelişimi tamamlanmış olur dedi. Saçları cıkmıs kızımın![]()
İnşallah gebeliğe bağlı bi yükselmedir canım tansiyon ilacı da fayda eder sen stres olmamaya çalış hastanede olmak en iyisiKızlar benim de yatışımı yaptı doktor. Kaç gündür tansiyon yüksekti. Doktor kızdı baya hemen niye gelmedin. 140/90 görünce hemen gelmen lazım. Dedi. Sizde söylemiştiniz . Tansiyon ilacı verildi serum takıldı bir kaç gün takip edelim dedi. İdrar alındı dua edin kızlar inşallah protein çıkmaz
Oyy sancının boyutu ne durumdaymış kuzu bi şey dedi mi o konuda? 3 haftacık kaldı diyebilir miyizzzÇok sağol canikomm düşmenin bir etkisi olmamıs bebişe şükür
Şimdi hastaneden cıktım, nstde sancım cıktı. Ama bebişin gelişimi cok iyi olduğu için 20 gün daha durup sonra doğsa sıkıntı yok ciğer gelişimi tamamlanmış olur dedi. Saçları cıkmıs kızımın![]()