• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
bebişine kilo aldırmak isteyenler kızlar, geçen hafta ben de gruba yazmıştım ve buradaki tavsiyelerle kendi yöntemlerimi uygulayarak bebişe beklentimin üzerinde kilo aldırdım. Özellikle gebelik şekeri olanlar malum muz yiyemeyiz bu nedenle proteine gömülmekten başka çare yok. Sabahları dişimi sıkarak 3 yumurta yedim bazı günler 2. Kaşar peyniri ve lor peyniri yedim. Öğlenleri mutlaka 1 avuç çiğ badem fındık kaju yedim. Akşamları her öğünüm proteindi. Ya balık ya et ya hindi. Bunu 1 hafta uyguladım ve beklentimin üstünde kilo aldı. Yarın yine kontrol var bakalım kaç kg çıkacak

Maşallah canım senin bebeğinde sorun yok tontiş bir bebek olacak,kaçıncı haftada ulaştı bu kiloya .Malum bana da iri dedi doktor suyum normaldi.Karnım sanki 9 aylık gibi halbuki 31+2 deyim ben gören sanki doğuracaksın diyor 😒
34+2 yim canım. Evet su normal olunca heralde sıkıntı olmuyormuş bugün konuştuk baya rahatlattı beni. Bende şiştim karnım baya 9 aylık gibi ben 40.haftamı göreceğime inancımı kaybettim 😂

34+2 yim canım. Evet su normal olunca heralde sıkıntı olmuyormuş bugün konuştuk baya rahatlattı beni. Bende şiştim karnım baya 9 aylık gibi ben 40.haftamı göreceğime inancımı kaybettim 😂
Benim bebik erkek acaba çok mu durur diye düşünmüyor değilim 😅

Son ana kadar kullanıracak mı sana kan sulandırıcı iğneyi? Benm doktor 37de kesin olarak bırakcaz diyor
simdiye kadar bisey demedi bu hafta sonu gideceğim kontrole 35+6 haftam oluyor gitdiyimde bakalim ne diyecek. bence son ana kadar kullanirim dusunuyorum ben iyne de kan sulandirici ilacda kullaniyorum belki ilaci keser bakalim yazarim burada

Kızlar size bir şey danışmam lazım. Ben henüz süt sağma pompası vs almadım. Alsam mı almasam mı emin de olamıyorum. Kendi iş yerimde çalıştığım için bebek sürekli yanımda olacak. Yani sürekli emzirme imkanım var. Ama yine de süt gelmezse uyarmak için almalı mıyım? Ve almalıysam Manuel olanlar yeterli olur mu?

Kızlar size bir şey danışmam lazım. Ben henüz süt sağma pompası vs almadım. Alsam mı almasam mı emin de olamıyorum. Kendi iş yerimde çalıştığım için bebek sürekli yanımda olacak. Yani sürekli emzirme imkanım var. Ama yine de süt gelmezse uyarmak için almalı mıyım? Ve almalıysam Manuel olanlar yeterli olur mu?
Vallahi bende önden önden almadım yani manuel olandan var. Çok gerekli olursa elektrikli olandan da alırım ama önceden dünya para verip hiç kullanmamak da var. Bazı şeyler ihtiyaç dahilinde alınmalı bence

Vallahi bende önden önden almadım yani manuel olandan var. Çok gerekli olursa elektrikli olandan da alırım ama önceden dünya para verip hiç kullanmamak da var. Bazı şeyler ihtiyaç dahilinde alınmalı bence
Ben de böyle düşündüm ama mutlaka al diyen de oldu. İnşallah gerek de kalmaz. Nolur nolmaz bir manuel alayım o zaman. Hastanenin kendi pompası varmış ama çok da güvenemedim açıkçası😅

Selamlar kızlar bende kontrolden çıktım şimdi. 2900 olmuş kilomuz ama yine suyu falan normal olduğu için doktor sadece iri gidiyor dedi olumsuz konuşmadı. Bende 1 kilo vermişim bir haftada.Bebeğimin başı yine aşağıdaymış zaten bende baskıyı yaşıyorum bazen. Erken doğuracak gibi hissediyorum nedense nst de sancı çıkmadı ama evde yaşıyorum.
Canım süper haber bence😍🧿Benim danacık da 2800dü kontrolde, doktor hiç olumsuz bişi söylemedi ooo maşallah tombişe bakın falan dedi hatta. Şeker yoksa dert değil bence ya gelişsinler ne güzel.
O erken doğuracakmıs hissi bende de var karnım hiç rahat değil kasılmalar da oluyor 🥺 36yı görseydik bi hayırlısıyla

Canım süper haber bence😍🧿Benim danacık da 2800dü kontrolde, doktor hiç olumsuz bişi söylemedi ooo maşallah tombişe bakın falan dedi hatta. Şeker yoksa dert değil bence ya gelişsinler ne güzel.
O erken doğuracakmıs hissi bende de var karnım hiç rahat değil kasılmalar da oluyor 🥺 36yı görseydik bi hayırlısıyla
Ay benim de kontrol cuma günü bakalım kilomuz ne oldu. Benim oğlan sizin kızların yanımda minnak kaldı ya 😂😂 Çok yavaş ve az hareketleri artık, o kadar stres oldum ki bu durum yüzünden. Bugün toplasan 2 kere ufak kayma hareketleri hissettim sadece. Randevuya az kaldı diye sakın kalmaya çalışıyorum ama umarım kilo almıştır ve herşey yolundadır.

Kızlar,
Dünkü kontrolde kalp atiminda ritm bozukluğu gördü doktor 😔
Bugüne kadar sorunsuz gidiyordu herşey...

Doktor beni sakinleştirmeye çalıştı. 30lu haftalarda bu durumla sıkça karşılaştıklarını ve genelde ileriki haftalarda kendiliğinden duzeldigini sadece takip edeceğimizi söyledi. Organlar henüz yeterli olgunluğa ulaşmamış olabilir dedi.

Yarın ikinci kez şeker testi yaptiricam. İstersen yine bakarız dedi.

Üzülmemeye çalışıyorum, stres ve üzüntü bebeğin kalp gelişimini etkiliyormus.
Yarın duruma göre bakacağım, başka bir uzman bakmayı düşünüyorum. Sadece bekleyip takip etmek doğru yol mu emin olamadım.
Canım bende de gebeliğe bağlı uyumsuz sinüs taşıkardisi oluştu. Artık bebeği de etkiliyor. Son iki muayene de bebeğimin nabzı yüksekti ama özellikle son muayenede 170 lere kadar çıktı. Bizde şuan sık takipte olacağız. Yapacak başka birsey yok. Kardiyoloji bana ilaç başlamıştı zaten. Devam ediyorum kullanmaya. Doktor bir iki hafta daha direnmeye çalışalım mantığında. Ondan sonra seni de bebeği de daha fazla zorlamayız diyor. Geçmiş olsun 🙏

Ay benim de kontrol cuma günü bakalım kilomuz ne oldu. Benim oğlan sizin kızların yanımda minnak kaldı ya 😂😂 Çok yavaş ve az hareketleri artık, o kadar stres oldum ki bu durum yüzünden. Bugün toplasan 2 kere ufak kayma hareketleri hissettim sadece. Randevuya az kaldı diye sakın kalmaya çalışıyorum ama umarım kilo almıştır ve herşey yolundadır.
Ya erkek cocukları neden böyle anlamıyorum. Cok yakın bi arkadasım hep bahseder ben artık umudumu kesmiştim hareket beklemiyordum der😂 aksam yemeklerinden sonra az bisey oynaşıyormuş o kadar. Hiç kafana takma yani seninki acuk tembel bi bebiş 😍🥹 haftan da baya ilerledi kızzz ciğer gelişimi falan tamamlanmak üzere

Kizlar bu grup beni kötü etkiliyo djdjjd kim yazdiysa unuttum tesekkür ederim kendisine🤣

IMG_2324.webp

Ay maşallah ona 🧿 Kızlar tombiş gidiyor biz yanlız değilmişiz demekki bide çok hareketliler. Ultrasonda da çok hareketliydi yüzğnü bi yakalayamadık 😂 Benimde kasılmalar çok oluyor özellikle akşamları daha sık oluyor bugün nst de sancı çıkmadı ama yine progestana devam dedi.

Back
X