- 5 Kasım 2021
- 1.425
- 1.422
- 83
Gorsel atma sansiniz var miEvet arabaya takılıyor ama içerikte oto koltuğu yazıyor ve pusetlere göre daha ağır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorsel atma sansiniz var miEvet arabaya takılıyor ama içerikte oto koltuğu yazıyor ve pusetlere göre daha ağır
Çileğiiiimmm günaydın canım ne güzel bir gün değil miİnsanın kalbi yerinden cıkacak gibi oluyor ya evlenirken bile bu kadar heyecanlanmamıştım![]()
Canımm hazırlandık vallahi az sonra çıkarız evden. İyi hissettiğim ilk anda yazıcam hiç merak etmeyinC cilekcanavari Çilekcim bugün kulağımız sende kendini iyi hissettiğin an güzel haberlerini bekliyoruzgerçekten diğer arkadaşların da dediği gibi çok güçlü çok cesaretlisin böyle heyecanla gidiyor olman çok güzel bizlere de cesaret veriyorsun, kızın da senin gibidir bence size kavuşmak için çok heyecanlıdır
![]()
Güzel haberler alırız inşallah bu hafta daMaşallah bebişekarın çevresi yağlanmamış demek ki güzel bir şey bu şeker açısından öyle biliyorum bizimki geçen hafta tam günündeydi bakalım bu hafta yine gideceğim kontrole
![]()
Amin canımmmmm dualarınızdan güç alarak gidiyorummmmÇileğiiiimmm günaydın canım ne güzel bir gün değil miAllah bütün işlerini kolaylaştırsın sağlıkla kucağına alıp evine gideceksin inşallah hepimiz bugün için bekliyoruz aylardır çok şanslısın canım benim
![]()
![]()
Babası iri yapılı çekik gözlü, anası minyon tipli ela koca gözlü. Bakalım hangi gen baskın cıkacakkkAyyy kapıdan 3 kişi çıkıyorsunuz düşünnnnbakalım kime benziyor Alya kuş
![]()
Amin canımmm doğururken tüm kasım anaları ahalisine dua edicemBugün dualarımız seninle ve güzel kızınla canımçok heyecanlıyız. Sağlıkla kavuşun. Kolaylıklaaa mutlulukla inş
C cilekcanavari
Oyyy bakalımBabası iri yapılı çekik gözlü, anası minyon tipli ela koca gözlü. Bakalım hangi gen baskın cıkacakkkortak yön beyaz ten
![]()
Askım suit ayarladık, eşim+1 refakatçi daha kalacak. Annem veya görümcem arasında seçim yapıcam bebişin odaya gelme durumuna göreOyyy bakalımhastaneyle nasıl anlaştınız kuşum kimler kalcak bugün
![]()
Ayyy süper ya bizde de dahilmiş süsleme ücrete geçen gün sorduk, gönder bakalım nasıl yapıyormuş bizim hastaneAskım suit ayarladık, eşim+1 refakatçi daha kalacak. Annem veya görümcem arasında seçim yapıcam bebişin odaya gelme durumuna göreodamız da süslendi bana sürpriz olacak bakalım atarım size de
![]()
Ayyy süper ya bizde de dahilmiş süsleme ücrete geçen gün sorduk, gönder bakalım nasıl yapıyormuş bizim hastane![]()
Çilekkk ya bi girip bakayım dedim resmen doğuruyosunnnAmin canımmm doğururken tüm kasım anaları ahalisine dua edicem![]()
Hocammm şunu sorayım o zaman 23 Ekim günü sabahtan doğan bir bebis terazi mi olur akrep miDiyebiliriz![]()
7.5 ne yaaa, kapı süsü de 3 bin yuh inanamadım şu anBizim hastane süsleme 7.5 baktım fotolara çocuk evlendiriyoruz öyle bir abartı bizim süslememize de izin yokmuş sadece kapı süsü olsa dedim ona da 3 istiyorlar ben de sipariş vermiştim zaten kapı süsünü ikinci kapı süsünü napayım![]()
Canım travel sistemlerde zaten puseti oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun. Bizim ki de öyle 6 aya kadar araçta da kullanabilirsin normal puset olarak da kullanabilirsinEvet maalesef ya bende şaşırdım gelince gördüm anladım zaten ama emin olmak için garanti belgesine falan da baktım