• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
İnsanın kalbi yerinden cıkacak gibi oluyor ya evlenirken bile bu kadar heyecanlanmamıştım 😁
Çileğiiiimmm günaydın canım ne güzel bir gün değil mi 😍 Allah bütün işlerini kolaylaştırsın sağlıkla kucağına alıp evine gideceksin inşallah hepimiz bugün için bekliyoruz aylardır çok şanslısın canım benim 😘 🧿🙏

C cilekcanavari Çilekcim bugün kulağımız sende kendini iyi hissettiğin an güzel haberlerini bekliyoruz 🥰 gerçekten diğer arkadaşların da dediği gibi çok güçlü çok cesaretlisin böyle heyecanla gidiyor olman çok güzel bizlere de cesaret veriyorsun, kızın da senin gibidir bence size kavuşmak için çok heyecanlıdır 🌸🌸
Canımm hazırlandık vallahi az sonra çıkarız evden. İyi hissettiğim ilk anda yazıcam hiç merak etmeyin ♥️

Bugün diğer günlerden çook farklı olacak 🙈 saat 2den sonra artık sizler gibi gebiş olmucam kızzzz eleniyorum aranızdan😁

Çileğiiiimmm günaydın canım ne güzel bir gün değil mi 😍 Allah bütün işlerini kolaylaştırsın sağlıkla kucağına alıp evine gideceksin inşallah hepimiz bugün için bekliyoruz aylardır çok şanslısın canım benim 😘 🧿🙏
Amin canımmmmm dualarınızdan güç alarak gidiyorummmm😍😍😍

C cilekcanavari Dualarımız seninle güzel anneee♥️♥️ Her şey çok güzel geçecek arkadaşım, doğunca bizim yerimize de kokla meleğini🌸 kendini iyi hissettiğin zaman bizi de bilgilendir mutlaka hepimiz burda merak içinde beklicez seni emin ol😍 Rabbim kolaylık versin🙏🏻

Askım suit ayarladık, eşim+1 refakatçi daha kalacak. Annem veya görümcem arasında seçim yapıcam bebişin odaya gelme durumuna göre 😍 odamız da süslendi bana sürpriz olacak bakalım atarım size de 🥰
Ayyy süper ya bizde de dahilmiş süsleme ücrete geçen gün sorduk, gönder bakalım nasıl yapıyormuş bizim hastane 😍😁

Bizim hastane süsleme 7.5 baktım fotolara çocuk evlendiriyoruz öyle bir abartı bizim süslememize de izin yokmuş sadece kapı süsü olsa dedim ona da 3 istiyorlar ben de sipariş vermiştim zaten kapı süsünü ikinci kapı süsünü napayım 😅😅
Ayyy süper ya bizde de dahilmiş süsleme ücrete geçen gün sorduk, gönder bakalım nasıl yapıyormuş bizim hastane 😍😁

Amin canımmm doğururken tüm kasım anaları ahalisine dua edicem😍
Çilekkk ya bi girip bakayım dedim resmen doğuruyosunnn 🥹 Her şey çok çok güzel geçecek minnağın bugün kucağında ve emzireceksin aşırı heyecanlıııı 🥹🥹🥹 Tğm dualarım heppp seninle bize de haber ver durumunu merak ederiz 🌿

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun insallah bugün kontrol günümüz artık sezeryan tarihi verir diye düşünüyorum hayırlısı bakalım 😄
Ayrıca günlerden alya kusumuz ❤️❤️ C cilekcanavari bebisimmm hersey çok güzel geçsin ikiniz içinde sağlıkla kavuşun insallah bizi merakta bırakma bekliyoruz seni tüm kalbimizle 🥰🤩

Dün tansiyon sorunu yaşayan bir annemiz vardı A anstz05 canin sensin diye hatırlıyorum nasıl oldun iyi misin ne dediler

memurhanim memurhanim canim çok sevindim ikisine de hatta ucune birden kavuşmana nasıl geçiyor günleriniz ablayla uyum nasıl arada bize el ayak fotosu at şenlensin buralar 😍😍

Bizim hastane süsleme 7.5 baktım fotolara çocuk evlendiriyoruz öyle bir abartı bizim süslememize de izin yokmuş sadece kapı süsü olsa dedim ona da 3 istiyorlar ben de sipariş vermiştim zaten kapı süsünü ikinci kapı süsünü napayım 😅😅
7.5 ne yaaa, kapı süsü de 3 bin yuh inanamadım şu an 😂 her şeyden herkes maksimum kar almaya çalışıyor balla bezdim fırsatçılar 😅

Evet maalesef ya bende şaşırdım gelince gördüm anladım zaten ama emin olmak için garanti belgesine falan da baktım
Canım travel sistemlerde zaten puseti oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun. Bizim ki de öyle 6 aya kadar araçta da kullanabilirsin normal puset olarak da kullanabilirsin 🥰 belgelerde oto koltuğu özelliği geçtiği için oto koltuğu yazar puset alsan da elindekinden farklı değil 0-6 ay olanlar 🙏

Back
X