• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207

Eklentiler

• 1000073999.webp
    1000073999.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar merhaba belki beni hatırlarsınız . Bende bu gruptaydım ama nasip olmamıştı . Çok güzel hamişler olmuşsunuz hepiniz . Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza . Ben düşükten aylar sonra hamile olduğumu öğrendim 🥲 henüz 6. Haftadayız . Yarın kontrolümüz var . Korkular heyecanlar hepsi karışık durumda . Kan sulandırıcı kullanmaya başlıcaz keseyi görümce . Süreç Korkutuyor . Ama içimdeki anne olma isteği de ağır basıyor bir yandan . Sizlerden dua almaya geldim . Lütfen benim için dua edermisiniz. Bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Sizler doğurmaya yakınken böyle de güzel bir haber vermek istedim .. lütfen dualarınızda yer verin bana da 🥹💘🙏
Ay ben hatırlıyorum seni çok beklemiştik senden haber çok çok çok sevindim mutlulukla sağlıkla al kucağına inşallah korkma Allah’a güven hala ailemizin parçasısın💕💕🫶🏼

Kızlar bu çatı ağrısı denilen şey çok fena resmen yürüşüm değişti çok acıyor ebeye ve doktora sordum hepsi normal dedi bebek baskısından dolayı

Kardiyolojiye de görün sen yeniden canım ya :( ek ilaç falan versinler böyle olur mu

Canım ya valla üzüldüm. Belki bi etki eder diye söyledim. Doktoruna bilgi ver, olmadı acilden giriş yap. Son aylara girdik. Az daha dayan sabrın sonu çok güzel evladımıza kavuşacağız hepimiz🙏🧿❤️
Sanırım 3.doz ilacı yanlış içmişim. Tekrar yatış yapıldı. 2 doz olunca sabah 7 akşam 7 içiyordum. 3 doz da öğlen içmeye başladım. 12 de. Meğer 24 ü 3 e bölüp 7 15 23 saatlerinde içmem lazımmış. Arada doz almadığım saat çok olunca o ara tekrar yükseliyor. İnşallah bundan sonra düzene oturur. sizde dikkat edin kızlar ilacınız kaç dozsa 24 ü ona bölüp saatleri ayarlamanız lazımmış

Kızlar merhaba belki beni hatırlarsınız . Bende bu gruptaydım ama nasip olmamıştı . Çok güzel hamişler olmuşsunuz hepiniz . Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza . Ben düşükten aylar sonra hamile olduğumu öğrendim 🥲 henüz 6. Haftadayız . Yarın kontrolümüz var . Korkular heyecanlar hepsi karışık durumda . Kan sulandırıcı kullanmaya başlıcaz keseyi görümce . Süreç Korkutuyor . Ama içimdeki anne olma isteği de ağır basıyor bir yandan . Sizlerden dua almaya geldim . Lütfen benim için dua edermisiniz. Bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Sizler doğurmaya yakınken böyle de güzel bir haber vermek istedim .. lütfen dualarınızda yer verin bana da 🥹💘🙏
Merhaba. İnşallah hamileliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Sizin adınıza çok sevindim 🥰

Sanırım 3.doz ilacı yanlış içmişim. Tekrar yatış yapıldı. 2 doz olunca sabah 7 akşam 7 içiyordum. 3 doz da öğlen içmeye başladım. 12 de. Meğer 24 ü 3 e bölüp 7 15 23 saatlerinde içmem lazımmış. Arada doz almadığım saat çok olunca o ara tekrar yükseliyor. İnşallah bundan sonra düzene oturur. sizde dikkat edin kızlar ilacınız kaç dozsa 24 ü ona bölüp saatleri ayarlamanız lazımmış
Canım Allah yardımcın olsun. Son düzlükte böyle şeyler yaşamak insanı cidden çok yoruyor. İnşallah tansiyonun düzene girer de sen de biraz rahat edersin artık.

Ben ilk defa bu kadar korkunç bir mide ağrısıyla inleyerek uyandım. Benim oğlan göğüs kafesimi, midemi deşiyor galiba ayaklarıyla. O esnada karnım da tamamen sertleşti. Biraz korktum. Uyuyamadım tekrar. Mutfakta ekmek kemirerek oturuyorum şu an 🫩

Back
X