- 16 Mart 2025
- 893
- 1.813
- 28
- 38
Çok az kalmış o zaman. Nasıl hissediyorsun kendini?2 saat önce 5 cm olmuştu birazdan yine gelicek doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az kalmış o zaman. Nasıl hissediyorsun kendini?2 saat önce 5 cm olmuştu birazdan yine gelicek doktorum
Sancılarını nasıl başlatacaklar peki? Suni sancı mı verecekler ?Kızlar herşey yolundaydı aslında hatta doktorum nst görünce gelmicek bu çocuk dedi. Ama kilo almamış damarlarında kan akışı bozulmuş alt sınırda daha fazla beklememiz büyük risk dedi. Çatı muayenesi yaptı normal doğuma müsaitsin dedi. Ben de normal istiyordum zaten. Muhtemelen sabaha ancak doğacak minik kuşum çünkü hiç sancım yokciğer geliştirici de yapıldı ne olur ne olmaz diye. Aklıma gelen bunlar şu an her şey yolunda heyecanla yattım bekliyorum
C cilekcanavari
Puxhu haber ver demiştiniz
Aaaa geliyor prensimiz sağlıkla gelsin inşallah kolay doğumun olsun canım benimKızlar herşey yolundaydı aslında hatta doktorum nst görünce gelmicek bu çocuk dedi. Ama kilo almamış damarlarında kan akışı bozulmuş alt sınırda daha fazla beklememiz büyük risk dedi. Çatı muayenesi yaptı normal doğuma müsaitsin dedi. Ben de normal istiyordum zaten. Muhtemelen sabaha ancak doğacak minik kuşum çünkü hiç sancım yokciğer geliştirici de yapıldı ne olur ne olmaz diye. Aklıma gelen bunlar şu an her şey yolunda heyecanla yattım bekliyorum
C cilekcanavari
Aynen son bi check yap mutlaka bir şey ilaç vs gerekirse görsün. Hadi bakalım kolaylıkla son zamanların olmuş. Güzelce geçsin. Eksikler doğunca da alınır birileri olursa etrafında istersin onlardanben haftaya 36. haftayı geçmiş olucam ve 10 saat yola çıkıcam2 saatte bir dinlenerek git demişti pazartesi bidaha görünüp öyle çıkıcam inş yola
Kız bismillah bismillah neler oluyooo dur okuyup geliyorumKızlar herşey yolundaydı aslında hatta doktorum nst görünce gelmicek bu çocuk dedi. Ama kilo almamış damarlarında kan akışı bozulmuş alt sınırda daha fazla beklememiz büyük risk dedi. Çatı muayenesi yaptı normal doğuma müsaitsin dedi. Ben de normal istiyordum zaten. Muhtemelen sabaha ancak doğacak minik kuşum çünkü hiç sancım yokciğer geliştirici de yapıldı ne olur ne olmaz diye. Aklıma gelen bunlar şu an her şey yolunda heyecanla yattım bekliyorum
C cilekcanavari
Ay noluyooooooo tamammm alyoşumun elini cok beğendin ama bu kadar hızlı mı gelecektin peşinden yahuuuuuKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM![]()
Ayyy Merve çok heyecanlandım bugün 2 doğumu bekliyor olacağızKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM![]()
36+4 canımKuzum kaç. Haftasın şuan.
Evet suni sancı alıyorum şu anSancılarını nasıl başlatacaklar peki? Suni sancı mı verecekler ?
Valla öyle olduAy noluyooooooo tamammm alyoşumun elini cok beğendin ama bu kadar hızlı mı gelecektin peşinden yahuuuuu
Canımmm nasılsın nasıl hissediyorsun? Harika anlar yaşayacaksın senin adına ben cok mutluyum suan. Rabbim bir avazda kurtarsın, minik bebeğine sağlıkla kavuş inşallah canım benim yaaa ay cok şaşkın ve mutluyum suankıdemli olduk kııızzzz
İnşallah seni yormadan sağlıkla gelir bebişinEvet suni sancı alıyorum şu an
tabii ki oyle hic bisey bebisden ve bizden onemli degil ama yapmazsamda biseyler eksik gibi geliyor zaten esimle yapiyoruz buyuk kismini o hall ediyor. bi de gelen giden olacak cok takilmam oyle seylere ama lohusa piskolojisiyle kafaya takarim bisey derlerse. 9 aydir hic kimse arayip sormaz ama bebek gormeye geldikde her yeri kurcalayip bisey bulurlar laf sokacaklar illaki biseyeOhhhh ne güzelkoltuk filan yıkama,dolap silme bunları yorar seni ne gerek var doğuma yorgun gitmeye,eğer yardımcı yoksa kalsın yani senden önemli mi
Benim de yatınca nefesim daralıyor ve yatmam gerekiyor malesef iki ucu ...... değnek, kadın doğum doktoruna bir sor canım o yönlendirir bence bana normal demiştikızlar son zamanlarda ayağa kalktığım zaman kalbim çarpıyor çok fena duramıyorum nefesim daralıyor. hemen oturup tansiyonuma bakayım diyorum oturunca geçiyor. ne yapmalıyım normal mi bu yoksa kardiyolojiye falan mı gideyim
aaaaa gercektenmi hayirli olsun saglikla kavusun insallah bizide haber ver canimKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM![]()
ya ben de böyleyim kardiyolojiye gidicem 2 hafta sonra 5 dk yürüsem nefes nefese kalıyorum yorulunca felaket çarpıntılar oluyo ve uzun sürüyokızlar son zamanlarda ayağa kalktığım zaman kalbim çarpıyor çok fena duramıyorum nefesim daralıyor. hemen oturup tansiyonuma bakayım diyorum oturunca geçiyor. ne yapmalıyım normal mi bu yoksa kardiyolojiye falan mı gideyim