• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar herşey yolundaydı aslında hatta doktorum nst görünce gelmicek bu çocuk dedi. Ama kilo almamış damarlarında kan akışı bozulmuş alt sınırda daha fazla beklememiz büyük risk dedi. Çatı muayenesi yaptı normal doğuma müsaitsin dedi. Ben de normal istiyordum zaten. Muhtemelen sabaha ancak doğacak minik kuşum çünkü hiç sancım yok 😂 ciğer geliştirici de yapıldı ne olur ne olmaz diye. Aklıma gelen bunlar şu an her şey yolunda heyecanla yattım bekliyorum 😍🤭 C cilekcanavari Puxhu Puxhu haber ver demiştiniz
Sancılarını nasıl başlatacaklar peki? Suni sancı mı verecekler ?

Kızlar herşey yolundaydı aslında hatta doktorum nst görünce gelmicek bu çocuk dedi. Ama kilo almamış damarlarında kan akışı bozulmuş alt sınırda daha fazla beklememiz büyük risk dedi. Çatı muayenesi yaptı normal doğuma müsaitsin dedi. Ben de normal istiyordum zaten. Muhtemelen sabaha ancak doğacak minik kuşum çünkü hiç sancım yok 😂 ciğer geliştirici de yapıldı ne olur ne olmaz diye. Aklıma gelen bunlar şu an her şey yolunda heyecanla yattım bekliyorum 😍🤭 C cilekcanavari Puxhu Puxhu haber ver demiştiniz
Aaaa geliyor prensimiz sağlıkla gelsin inşallah kolay doğumun olsun canım benim 🙏 kendini iyi hissedince haber ver bize.

ben haftaya 36. haftayı geçmiş olucam ve 10 saat yola çıkıcam :KK42: 2 saatte bir dinlenerek git demişti pazartesi bidaha görünüp öyle çıkıcam inş yola
Aynen son bi check yap mutlaka bir şey ilaç vs gerekirse görsün. Hadi bakalım kolaylıkla son zamanların olmuş. Güzelce geçsin. Eksikler doğunca da alınır birileri olursa etrafında istersin onlardan

Kız bismillah bismillah neler oluyooo dur okuyup geliyorum

Kızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM 🤭🤭
Ay noluyooooooo tamammm alyoşumun elini cok beğendin ama bu kadar hızlı mı gelecektin peşinden yahuuuuu😁
Canımmm nasılsın nasıl hissediyorsun? Harika anlar yaşayacaksın senin adına ben cok mutluyum suan. Rabbim bir avazda kurtarsın, minik bebeğine sağlıkla kavuş inşallah canım benim yaaa ay cok şaşkın ve mutluyum suan😍♥️♥️🧿🧿🧿 kıdemli olduk kııızzzz

kızlar son zamanlarda ayağa kalktığım zaman kalbim çarpıyor çok fena duramıyorum nefesim daralıyor. hemen oturup tansiyonuma bakayım diyorum oturunca geçiyor. ne yapmalıyım normal mi bu yoksa kardiyolojiye falan mı gideyim

Ay noluyooooooo tamammm alyoşumun elini cok beğendin ama bu kadar hızlı mı gelecektin peşinden yahuuuuu😁
Canımmm nasılsın nasıl hissediyorsun? Harika anlar yaşayacaksın senin adına ben cok mutluyum suan. Rabbim bir avazda kurtarsın, minik bebeğine sağlıkla kavuş inşallah canım benim yaaa ay cok şaşkın ve mutluyum suan😍♥️♥️🧿🧿🧿 kıdemli olduk kııızzzz
Valla öyle oldu 🤣 kız öyle güzel anlattın ki eli de pek güzeldi dayanamadım ben de doğurayım dedim 😍🤣

Ohhhh ne güzel 😅koltuk filan yıkama,dolap silme bunları yorar seni ne gerek var doğuma yorgun gitmeye,eğer yardımcı yoksa kalsın yani senden önemli mi
tabii ki oyle hic bisey bebisden ve bizden onemli degil ama yapmazsamda biseyler eksik gibi geliyor zaten esimle yapiyoruz buyuk kismini o hall ediyor. bi de gelen giden olacak cok takilmam oyle seylere ama lohusa piskolojisiyle kafaya takarim bisey derlerse. 9 aydir hic kimse arayip sormaz ama bebek gormeye geldikde her yeri kurcalayip bisey bulurlar laf sokacaklar illaki biseye

kızlar son zamanlarda ayağa kalktığım zaman kalbim çarpıyor çok fena duramıyorum nefesim daralıyor. hemen oturup tansiyonuma bakayım diyorum oturunca geçiyor. ne yapmalıyım normal mi bu yoksa kardiyolojiye falan mı gideyim
Benim de yatınca nefesim daralıyor ve yatmam gerekiyor malesef iki ucu ...... değnek, kadın doğum doktoruna bir sor canım o yönlendirir bence bana normal demişti

ya ben de böyleyim kardiyolojiye gidicem 2 hafta sonra 5 dk yürüsem nefes nefese kalıyorum yorulunca felaket çarpıntılar oluyo ve uzun sürüyo

yarin kontorolum var kizlar korktum valla 36 haftadayim ya dogurursam diye panik geldi ayy istemiyorum ben daha hazir degilim🤣🤣

Back
X