Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Allah yardımcın olsun Hülya sağlıkla kucağına al inşallahKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Gözün aydın canım. Daha çok yeni,biran önce kendini iyi hissedersin bebiş de toparlanır inşallahKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
En kritik haftaları geçtiniz diye biliyorum. Benim doktorum 32 haftayı geçmenin önemli olduğunu söylemişti. Sen 33 haftadasın sanırım, künyede öyle yazıyor. Umarım bebeğin de güçlenip küvözden en yakın sürede çıkacak. İkinize de acil şifalar diliyorumKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Geçmiş olsun canım. Rabbim güzel yazılar yazsın size. En kısa sürede bebeğinde küvözden çıkıp koynuna gelsin inşallahKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
çok geçmiş olsun, bebişin nasıl iyi mi?Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Gözün aydın canım. Bebeğin nasıl iyi mi?Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Geçmiş olsun canım, en kısa sürede küvezden çıkıp kollarına gelecek inşallah bebişin dualarımız sizinleKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
12 sınır zaten canm iyi yaniii benm ikiside düşükferritin en son 6 çıkmıştı benim hep böyle zaten çocukluktan beri demirsizimşimdi baktım hgb 12 yazıyo senin kaç bunlar
Canım çok geçmiş olsun, inşallah ağrıların hızlıca diner bebişinle de hemencik kavuşursunuz o şimdi emin ellerde için rahat olsunKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Tamburu bende yıkamıştım, tam kıyafetleri yıkıcam dediğim gün hastaneye yattım tövbe eatafurullah benzemesin tabi ki, ama tambur deyince aklıma geldiBen makine tamburunu yıkamıştım dün. Şimdi kalktım kıyafetlerin etiketlerini falan ayırdım sabah atayım diyeBirkaç gündür yine salmıştım evi. Yine her an doğuracak moda geçeceğim bugün
![]()
Çok geçmiş olsun bebiş de en yakın zaman da kollarınızda olur inşallahKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Geçmiş olsunn canmm bizi habersiz bırakma Allah şifa versin bebişinede sanadaKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Gözün aydın canım. İnşallah bir an önce de kavuşursunuz. Allahım bebişine sağlik versin.Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Kilosu da iyi çok şükürKızlar bebeğim 1725 gram doğdu. Şu an küvözde. Eşim gördü. Ben henüz göremedim. İyi olduğunu söyledi eşim. Anne sütü istemişler. Göğüslerimi uyarıyoruz sürekli, sütüm gelsin diye.