• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Günaydın kızlar doğumlarımız iyice yaklaştı her an gibi geliyor artık bana rüyamda da nişanım gelmişti bavulu falan kendim taşıyordum annem kızıyordu zamanı mı şimdi falan diye 😂😂 hamilelik yordu ekstra bebeğimi çok özledim sanki ayrı kalmışız gibi🥹😍 dün gece bir şeylere üzülmüştüm sabaha kadar regl sancısı gibi bir şey oldu ama uyukladığım için şiddetini de sıklığını da hatırlamıyorum üzüntüden mi doğuma hazırlıktan mı bilemiyorum😅

Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Gözün aydın canım. Daha çok yeni,biran önce kendini iyi hissedersin bebiş de toparlanır inşallah🙏🏽🙏🏽

Kızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
En kritik haftaları geçtiniz diye biliyorum. Benim doktorum 32 haftayı geçmenin önemli olduğunu söylemişti. Sen 33 haftadasın sanırım, künyede öyle yazıyor. Umarım bebeğin de güçlenip küvözden en yakın sürede çıkacak. İkinize de acil şifalar diliyorum 🙏🏻🙏🏻

Geçmiş olsun canım. Rabbim güzel yazılar yazsın size. En kısa sürede bebeğinde küvözden çıkıp koynuna gelsin inşallah 🤲

Geçmiş olsun canım, en kısa sürede küvezden çıkıp kollarına gelecek inşallah bebişin dualarımız sizinle 🙏🌸

Canım çok geçmiş olsun, inşallah ağrıların hızlıca diner bebişinle de hemencik kavuşursunuz o şimdi emin ellerde için rahat olsun 💖

Ben makine tamburunu yıkamıştım dün. Şimdi kalktım kıyafetlerin etiketlerini falan ayırdım sabah atayım diye😂 Birkaç gündür yine salmıştım evi. Yine her an doğuracak moda geçeceğim bugün😂
Tamburu bende yıkamıştım, tam kıyafetleri yıkıcam dediğim gün hastaneye yattım tövbe eatafurullah benzemesin tabi ki, ama tambur deyince aklıma geldi😀 neyse son aldıklarımı ufak ufak atıyorum eşime astırıp babama ütületiyorum🤣 izlemek bile hevesimi almama yetti azcık🫠
Çok geçmiş olsun bebiş de en yakın zaman da kollarınızda olur inşallah🙏🙏 kilosu nasıldı?

Geçmiş olsunn canmm bizi habersiz bırakma Allah şifa versin bebişinede sanada

Gözün aydın canım. İnşallah bir an önce de kavuşursunuz. Allahım bebişine sağlik versin. 🤲🩷

Kızlar bebeğim 1725 gram doğdu. Şu an küvözde. Eşim gördü. Ben henüz göremedim. İyi olduğunu söyledi eşim. Anne sütü istemişler. Göğüslerimi uyarıyoruz sürekli, sütüm gelsin diye.
Kilosu da iyi çok şükür🧿 1,5 kiloyu geçmesi de önemliymiş. Bestlak damlayı öneriyor herkes. Denemediyseniz aklınızda olsun. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz 🙏🏻

Back
X