• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Sen göğsünü falan uyar en iyisi. Hurma ye. Günde 20 bin adım yürü😂 Ama kalsın az daha ya yavrucak iyidir orda
Denicez bişeyler artık yoksa hocayı beklersek 4 kilo bebem olacak yoğurup yoğurup severiz artık🤣🤣 anasını sürekli tekmeler durur geceleri uyutmaz kaburgalarım kırılır artık iyiliğinden mi o da gelmek istediğinden mi muamma bilemiyorum😅

Neden oyle dusunuyorsunuz ki, hic ugrastirici bir sey degil, 3 4 tane islak mendille yaptiginiz temizligi 1 pamuk hallediyor 😊
Ya hep evde olsam tabi problem olmaz ama her an evde olamıyorum ben , işim ve sosyal hayatım dolayısıyla . E dışarıya çıkarken hep hazır olmak gerekir , zaten çocuğun yeterince sorumluluğu var bir de ıslak pamuk ve kutusu sorumluluğu eklenmesin istiyorum herhalde 😅😅😅 yani hiç çocuğum yok bilemiyorum suan belki dr basittir 😅

1700 - 1800 dü diye hatırlıyorum canım kendisi teyitler zaten. Biri 15 gün biride 1 ay kaldı değil mi canım @memurhanim

Bende takip ediyordum erken doğum olursa diye.
Canım daha dün konuştuk doktorumla erken doğan bebişlerin çok güçlü olduğunu. Hemen toparlar inş. Doktor ne diyor solunum desteği mi alıyor sadece.
Canım her şeyin bebeğin gayretine bağlı olduğunu söylüyorlar. Sadece ağzında ve burnunda boru vardı. Anne sütü çok önemli dediler ama sütüm hâlâ gelmedi.

Ya hep evde olsam tabi problem olmaz ama her an evde olamıyorum ben , işim ve sosyal hayatım dolayısıyla . E dışarıya çıkarken hep hazır olmak gerekir , zaten çocuğun yeterince sorumluluğu var bir de ıslak pamuk ve kutusu sorumluluğu eklenmesin istiyorum herhalde 😅😅😅 yani hiç çocuğum yok bilemiyorum suan belki dr basittir 😅
Dışarı çıkarken ıslak mendil alırsınız yine yanınıza temiz içeriklilerden ama evde bulunduğunuz süre için pamuk kullanmak hassas tenleri için daha iyi olabilir

A anstz05 canım nasıl oldun düştü mü tansiyonun. Acilde ne yapıyorlar??
Acilde doktorumu aradılar direk yatış yapıldı. Nst bakıldı güzeldi. Serum takıldı ilaç falan 130/80 düştü şükür. Gerçekten dediğin gibi bu tansiyon nasıl illet bir şeymiş. Sen birde uzun zmandır uğraşıyorsun. Ben 32 den beri yoruldum şimdi den. Allahım sana da yardımcı olsun canım. Çok zor 🙏💗

Askooo geçen gün kontrole gittiğim de bana da suyun fazla bebek iri dedi kendini yorma dedi ama çocukları okula bırak al derken mecbur hareket ediyorum heran suyum gelebilir mi böyle durumlarda
Seninki ne kadar fazla bilemiyoruö kuşum ama benim biraz korkunclu cok. O yizden tedbir amaçlı yatıyorum 🥲 belkide hiç bi sıkıntı olmaz 39 da alırız belki yarn suyun gelir hemen aliriz belli olmaz dedi

Doğumdan bende hiç korkmuyorum kuzum bir şekilde yaşayacağız dediğin gibi, inşallah bebişin bekler zamanında gelir direnir çok zorluklarla geçti hep bu hamilelik serüvenin. Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah🙏🏻🌸

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün canım benim 🙏 yavrularımızın ayağına taş değmesin 🥹 hep sağlıklı olsunlar inş.
Canım her şeyin bebeğin gayretine bağlı olduğunu söylüyorlar. Sadece ağzında ve burnunda boru vardı. Anne sütü çok önemli dediler ama sütüm hâlâ gelmedi.

Bestlak damla iyi diyorlardı hep dene istersen canım. İnş gelir hemen yaa.
Acilde doktorumu aradılar direk yatış yapıldı. Nst bakıldı güzeldi. Serum takıldı ilaç falan 130/80 düştü şükür. Gerçekten dediğin gibi bu tansiyon nasıl illet bir şeymiş. Sen birde uzun zmandır uğraşıyorsun. Ben 32 den beri yoruldum şimdi den. Allahım sana da yardımcı olsun canım. Çok zor 🙏💗
Evet çok yorucu Allah yardımcımız olsun canım. O kadar tuhaf ki artık hiç plan yapmıyorum yarın için mesela. Bir tansiyon fırlıyor bütün planlar iptal. Cefamızın sonunda sefa sürelim bebişlerimizle inş😍

Canım Allah kolaylık versin vakti zamanında sağlıkla kucakla evladını düşünce taburcu mu edecekler nasıl olacak
Seninki ne kadar fazla bilemiyoruö kuşum ama benim biraz korkunclu cok. O yizden tedbir amaçlı yatıyorum 🥲 belkide hiç bi sıkıntı olmaz 39 da alırız belki yarn suyun gelir hemen aliriz belli olmaz dedi
Vallahi ondan hiç bahsetmedi canım iki hamilelik yaşadım hiç şeker neyin görmedim ben bunda yok şeker sinir da yok suyun fazla 😄

Canım Allah kolaylık versin vakti zamanında sağlıkla kucakla evladını düşünce taburcu mu edecekler nasıl olacak

Vallahi ondan hiç bahsetmedi canım iki hamilelik yaşadım hiç şeker neyin görmedim ben bunda yok şeker sinir da yok suyun fazla 😄
Benim keremde de fazlaydı ama diyetle düzelmişti. Kızda diyette işe yaramadı. Şekerimde yok ölçtüm 1 hafta takip yaptım ama suyum yinede azalmıyor🥲🥲🥲 haftada 1 e çektk kontrolü

Canım kontrolüm Salı günü, doktora sormalı mıyım özellikle idrardan kalkarken daha çok hissediyorum bi de bebek çok hareketlendiğinde :((
Başı aşağıya baskı yaptıkça da oluyor biraz biraz yerleşiyorlar kilo da alıyorlar haliyle gittiğinde sor istersen ya da mesaj at sabahtan belki daha erken çağırır düzenli sancı yoksa hiç korkma uzan dinlen bol bol yine de kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap 💕

Benim keremde de fazlaydı ama diyetle düzelmişti. Kızda diyette işe yaramadı. Şekerimde yok ölçtüm 1 hafta takip yaptım ama suyum yinede azalmıyor🥲🥲🥲 haftada 1 e çektk kontrolü
Ben 10 gün sonra direk doğuma gidicem 😂 kendi gelir mi acaba bu on günlük süreçte

Ben 10 gün sonra direk doğuma gidicem 😂 kendi gelir mi acaba bu on günlük süreçte
Benimki kendi gelmeye calısmazsa 1 kasım diye konustuk doktorla hdjdjd ama bilemiyom tabi canım belki ekimin son haftasıda olur.
Ay senin az kalmıs yaaa 🥹🥹 allah yardımcın olsunnn🙏🏻

Başı aşağıya baskı yaptıkça da oluyor biraz biraz yerleşiyorlar kilo da alıyorlar haliyle gittiğinde sor istersen ya da mesaj at sabahtan belki daha erken çağırır düzenli sancı yoksa hiç korkma uzan dinlen bol bol yine de kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap 💕
Sağolasın canım 💖💖

Sabah doktor tekrar muayene eder tahlil verdim sonuçlarla göre taburcu olur inşallah

Canım gebelik haftası gönderilerin altında yer alıyor. Ama seninkini göremiyorum ayarlardan yapmamışsın. Bak bu gönderimin altında benim günümü vs görürsün. En altta da Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla diye bir şey yazar. Ona tıklayınca nasıl yapacağını gösteren bi sayfa çıkıyor.
Galiba yaptım ☺️ sağol kuzum ❤️

saat 5.30gibi bacağımda krampla uyandım. Bütün uykum yine kaçtı. Bu üç gündür bebek gibi uyuyordum. Sadece lavaboya kalkıyordum. Ayy bu kramp belası 2ay önce yakamı bırakmıştı. Neden geldi yine 🥺

Kızlar üstüne bir de düzenli sancım çıktı nst de. İlaç başlanacak.

Eklentiler

• IMG_20251013_080131.webp
    IMG_20251013_080131.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 57
Back
X