• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar üstüne bir de düzenli sancım çıktı nst de. İlaç başlanacak.
Günaydın canım. Geçmiş olsun 🙏50-60 civarı sancın galiba. Düzenli olması ile ilgili birşey dediler mi? Kaç haftalık oldun sen?
Belki seni de bebeĝi de yormamak, strese sokmamak için doğumu planlarlar artık.

Canım çok geçmiş olsun ya sen de son haftalarda çok zorlanmaya başladın
Sancı hissediyor musun kaç çıktı sancıların
50 lere falan çıktı düzenli bir şekilde. O zaman ben sadece belimde ağrı kramp gibi bir ağrı hissettim.
Günaydın canım. Geçmiş olsun 🙏50-60 civarı sancın galiba. Düzenli olması ile ilgili birşey dediler mi? Kaç haftalık oldun sen?
Belki seni de bebeĝi de yormamak, strese sokmamak için doğumu planlarlar artık.
34+3 üm bugün. 20 dk arayla 3 tane sancı kesici ilaç verildi. Devamı var mı bilmiyorum. Doktor sanırım 37 ye kadar tutabildiği kadar tutmak istiyor .

34+3 üm bugün. 20 dk arayla 3 tane sancı kesici ilaç verildi. Devamı var mı bilmiyorum. Doktor sanırım 37 ye kadar tutabildiği kadar tutmak istiyor .
Geçmiş olsun yaa sancı kesici ilaçlar zaten tansiyon ilaçları değil mi? Tansiyonuna da iyi gelir diye umuyorum 🙏🏻

50 lere falan çıktı düzenli bir şekilde. O zaman ben sadece belimde ağrı kramp gibi bir ağrı hissettim.

Geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tut ki tansiyonun da etkilenmesin bu süreçte. Yüksek sancıları bile durdurabiliyorlar. Seninki çok şükür yüksek değilmiş o yüzden duracak inşallah 🙏🏻. Belindeki ağrı nasıl bir ağrıydı?

Geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tut ki tansiyonun da etkilenmesin bu süreçte. Yüksek sancıları bile durdurabiliyorlar. Seninki çok şükür yüksek değilmiş o yüzden duracak inşallah 🙏🏻. Belindeki ağrı nasıl bir ağrıydı?
İnşallah canım 🤲. İnce bir sızı gibi giriyordu belime.

Ya kızlar bir şey soracağım. Bizim kız bir gün acayip hareketli oluyor sonraki gün aşırı sakin oluyor hatta o kadar korkuyorum ki hastahaneye gidiyorum. Nst ye bağlanınca canlanıyor. Sizin de böyle bir gününün diğerine tutmayabiliyor mu?

Ya kızlar bir şey soracağım. Bizim kız bir gün acayip hareketli oluyor sonraki gün aşırı sakin oluyor hatta o kadar korkuyorum ki hastahaneye gidiyorum. Nst ye bağlanınca canlanıyor. Sizin de böyle bir gününün diğerine tutmayabiliyor mu?
Oluyor canım hatta benim Oğluşum çok sakin, hareketleri çok olmuyor ama ben arada dürtüyorum falan tepki öyle verince oh diyorum 😊 doktorumda eğer dürttüğünde falan hareket etmezse gel hemen demişti. Su falan iç mesela uzanıyorsan kalk yürü tekrar kontrol et hala etmiyorsa git tabi ama genelde ediyorlar bizi korkutuyorlar minişlerimiz 🥹💕

Benim bazen inanılmaz sakin bazen aşırı haraketli karşımdakinin dikkatini dağıtacak kadar djdjkd normal bence

Oluyor canım hatta benim Oğluşum çok sakin, hareketleri çok olmuyor ama ben arada dürtüyorum falan tepki öyle verince oh diyorum 😊 doktorumda eğer dürttüğünde falan hareket etmezse gel hemen demişti. Su falan iç mesela uzanıyorsan kalk yürü tekrar kontrol et hala etmiyorsa git tabi ama genelde ediyorlar bizi korkutuyorlar minişlerimiz 🥹💕
Benim bazen inanılmaz sakin bazen aşırı haraketli karşımdakinin dikkatini dağıtacak kadar djdjkd normal bence
Benimki dürtülmayi falan hiç sevmiyor. Hatta hareket ediyorsa elimizi koyunca duruyor falan. Tamamiyle başına buyruk bir kız 🙈
Ya daha dün canımı acıtacak kadar hareket ediyordu. Bugün minik minik hareketlerini hissedebilmek için soluma dönüp kıpırtısız yatıyorum. Sağı solu belli değil 😅

aynen benim ki de her gun farkli enerjide. zaten cok hareketli degildi kucuk haftalarinda da simdi bazen cok enerjik oluyor bazen durgun. onemli olan gune 10 hareket etmesi. 2 gun once kontrolum vardi cok az hereketli gunundeydi benimde icim icimi yedi acaba kalbi yavasladida ondanmi boyle oldu dusundum nst yaptilar bisey cikmadi iyiydi her halde yerleri dar

günaydın kızlar😍

Çok takip edemedim doğum yapan arkadaşların gözü aydın inşallah bebişleriyle sağlıklı güzel günler geçirirler🥰🧿

normal doğum düşünen arkadaşlarım epidural ile ilgili ne düşünüyorsunuz ben henüz doktorumla da konuşmadım ve çok bir fikrim yok açıkçası istemeli miyim diye

Seni iyice yormaya başladı bu bebiş. Annesini bikaç hafta daha rahat bıraksa süper olacak ama yine de en iyisini doktorlar bilir. Hastanede sürekli kontrol altındasın inşallah sancıları da atlatırsınız.

günaydın kızlar😍

Çok takip edemedim doğum yapan arkadaşların gözü aydın inşallah bebişleriyle sağlıklı güzel günler geçirirler🥰🧿

normal doğum düşünen arkadaşlarım epidural ile ilgili ne düşünüyorsunuz ben henüz doktorumla da konuşmadım ve çok bir fikrim yok açıkçası istemeli miyim diye
Günaydınn ben de konuşmadım ama epidural istemek istiyorum daha mantıklı geliyor

Benimkide aynı öyle bir iki gün çok hareketli oluyor bikaç gün sakin oluyor. Mesela cuma cumartesi çok sakindi sadece gerinme hareketleri yapıyordu. Dün hareketlenmeye başladı bu gece boyu da çok hareketliydi bu seferde ben bişeyden rahatsız mı oluyor diye endişelendim. Hiç günü gününü tutmuyor. Annelik de yarı delilikmiş az hareket etse endişe çok hareket etse endişe bi delirmeden doğursak da gözümüzün önünde olsalar artık 😂

günaydın kızlar😍

Merhaba canım , benim doktorum tamamen vajinal doğumcu, en başından beri ben de öyle istiyorum. Konuşurken çok ağrın olursa epidural falan veririz sakın korkma demişti bana. Sanırım onu da destekliyor. Kimi doktorlar epidurale karşı kimisi sorun görmüyor. Çok fazla ölümsüz yorumlar var diye ben çok araştırma yaptım ama aslında bilimsel bir dayanağı yok gibi gözüküyor. Epidural sonrası belimde , sırtımda ağrı kaldı diyen çok.. ama çocuk olduktan sonra sporsuz , desteksiz bir bebek taşımaya başlıyoruz sürekli kucağımızda bir ağırlık.. sebebini genelde ona bağlıyorlar. Ama sanırım epidurali de kimin yapacağı önemli, yetkin biri olmalı vs

Kızlar selam, ben bi süredir tartıya çıkmıyordum, bu sabah çıkınca anladım ki kesinlikle şekeri falan kesiyorum :) şok oldum:))) 19 - 20 kilo almış gözüküyorum , daha 3 hafta var.. ağırlaşmayı haftalara bağlamıştım ama bayağı kilo da almışım.. sanırım artık dikkat etme vakti. Sizde durumlar nasıl??

aynen benim ki de her gun farkli enerjide. zaten cok hareketli degildi kucuk haftalarinda da simdi bazen cok enerjik oluyor bazen durgun. onemli olan gune 10 hareket etmesi. 2 gun once kontrolum vardi cok az hereketli gunundeydi benimde icim icimi yedi acaba kalbi yavasladida ondanmi boyle oldu dusundum nst yaptilar bisey cikmadi iyiydi her halde yerleri dar
Benimkide aynı öyle bir iki gün çok hareketli oluyor bikaç gün sakin oluyor. Mesela cuma cumartesi çok sakindi sadece gerinme hareketleri yapıyordu. Dün hareketlenmeye başladı bu gece boyu da çok hareketliydi bu seferde ben bişeyden rahatsız mı oluyor diye endişelendim. Hiç günü gününü tutmuyor. Annelik de yarı delilikmiş az hareket etse endişe çok hareket etse endişe bi delirmeden doğursak da gözümüzün önünde olsalar artık 😂
Yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı açıkçası 😅 akrep olacak bebekler bunlar belki o yüzdendir. Kocam da akrep zaten oradan biliyorum 😂
Annelik gerçekten bir delilik türü yani kendim abarttığımı düşünüyorum sonra biri diyor ki anne hisseder ben baştan başlıyorum zihnimdeki tilkileri kovalamaya 😂

Kızlar selam, ben bi süredir tartıya çıkmıyordum, bu sabah çıkınca anladım ki kesinlikle şekeri falan kesiyorum :) şok oldum:))) 19 - 20 kilo almış gözüküyorum , daha 3 hafta var.. ağırlaşmayı haftalara bağlamıştım ama bayağı kilo da almışım.. sanırım artık dikkat etme vakti. Sizde durumlar nasıl??
Son haftalar çok kilo alıyoruz galiba normal görüyorum ben toplam 9-10 kg almıştım iki haftada +3 daha almışım şok oldum kendime muhtemelen doğuma kadar bir +3 daha gelir 😂😂

Ben kilolu hamile kaldığım için (vki göre aşırı kiloluyum 🥲) doktorum her kontrolde ölçüyor 🙈 o da bana biraz çeki düzen verdi açıkçası ama son bir aydır hiçbir şeyin kontrolü yok valla yiyorum her şeyi 😂

Geçmiş olsun canım sen hissediyor musun sancıları açıklık var mı baktılar mı? İlaç tansiyonuna da iyi gelir belki canını sıkmamaya çalış
Bizim kız da öyle bir günü bir gününe tutmuyor

Back
X