- 25 Aralık 2024
- 1.367
- 739
- 38
- 28
Bende seninle aynıyım 62ydim 80i görmiyim diyordum. 79 um şuanGaliba zayıf hamile kalanlar daha çok alıyor ben de 63 ile hamile kaldım 80 olacağım yakındaÖdemim de yok benim hepsi löp löp et muhtemelen
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seninle aynıyım 62ydim 80i görmiyim diyordum. 79 um şuanGaliba zayıf hamile kalanlar daha çok alıyor ben de 63 ile hamile kaldım 80 olacağım yakındaÖdemim de yok benim hepsi löp löp et muhtemelen
![]()
Epidurali yapan anestezi doktoru çok önemli bildiğim kadarıyla. Spinali sık yaptıkları için duruma vakıflar ama Epidural bir tık daha komplike okuduğum ve anladığım kadarıylaBiri burada galiba yurt dışında epiduralin çok yaygın olduğunu söylemişti memnun kalan da var kalmayan da ama doğumun sancısı daha zor sanki![]()
İnşallah canim umuyorumki tontisliğindendir sadeceÖnlem amaçlı şekere baktırman iyi olur canım . Eğer şeker de yoksa maşallah bebişe. Pamuk yanaklı bir bebiş olur![]()
Ben kiloya takmıyorum oh sefamız olsun veririzBende seninle aynıyım 62ydim 80i görmiyim diyordum. 79 um şuan![]()
Bazen kesisiz yırtıksız tek seferde çıkıveriyor o mucize beni ayakta tutuyor şu anBir de eskilerde normal doğum hakkında konuştuğumda hepsinin yırtığı varmış tabi canım yırtılıyor falan diyorlar kesin yırtık olacak mı acaba kontrollü olsun diye bazı doktorlar kendi kesi atıyormuş
Şeker var mi sendeBen kiloya takmıyorum oh sefamız olsun veririzbeni şeker tedirgin etti uzun zamandır şu son haftalarda da çok dikkat edemiyorum sabrım taştı
![]()
Evet ben de öyle duydum iyi bir el yapması gerek diye benim hastanede kocaman reklam yapmışlar epidural(prenses doğum) diye hadi yapsınlarEpidurali yapan anestezi doktoru çok önemli bildiğim kadarıyla. Spinali sık yaptıkları için duruma vakıflar ama Epidural bir tık daha komplike okuduğum ve anladığım kadarıyla
İşte sanırım yoga egzersiz yapmak gerekiyor ona göre sanırımBazen kesisiz yırtıksız tek seferde çıkıveriyor o mucize beni ayakta tutuyor şu an![]()
Sen şeker yükleme yaptırmadın mıİnşallah canim umuyorumki tontisliğindendir sadece![]()
Ben de o masalsı mucizeye tutunup inanıyorum fazla mı ütopikBazen kesisiz yırtıksız tek seferde çıkıveriyor o mucize beni ayakta tutuyor şu an![]()
Hayır yaptırmadım doktor gerek görmemisti ailede şeker yok diyeSen şeker yükleme yaptırmadın mı
Kaç haftalık canımSelam kızlar kontrolden geldim bende, dr önce 24 üne gün verdi ultrason muayenesinde, sonra 5 dk da bir sancı görünce nst de bu cuma yada cumartesi de olabilir dedi. Perşembe nidicardı kesicez artık, ilacı bugün kessen yarın doğar zaten dedi, bende elencem galiba artık ufak ufak![]()
Ikınmayı kontrollü yapmak gerekiyor sanırım bi anda fazla ıkınınca yırtıyorsun istemedenİşte sanırım yoga egzersiz yapmak gerekiyor ona göre sanırım
ay inşallah öyle bir şey vardır ve bize denk gelirBen de o masalsı mucizeye tutunup inanıyorum fazla mı ütopik![]()
Benim arkadaşım 2 vajinal doğum yapti ikisinde de epidural aldı ve dogumlarinin çok rahat geçtiğini söyledi 5 cm açıklıkta almış belinde ağrı vs bişey yok gayet iyi yani ama gebelik boyunca pilates yoga yürüyüş falan yaptı bunlarında etkisi var nefes egzersizleri vsgünaydın kızlar
Çok takip edemedim doğum yapan arkadaşların gözü aydın inşallah bebişleriyle sağlıklı güzel günler geçirirler
normal doğum düşünen arkadaşlarım epidural ile ilgili ne düşünüyorsunuz ben henüz doktorumla da konuşmadım ve çok bir fikrim yok açıkçası istemeli miyim diye
Benimmkide öyle canım bir gün yoruyor kendşnş ertesi gün dinlenme moduna geçiyor bence..Ya kızlar bir şey soracağım. Bizim kız bir gün acayip hareketli oluyor sonraki gün aşırı sakin oluyor hatta o kadar korkuyorum ki hastahaneye gidiyorum. Nst ye bağlanınca canlanıyor. Sizin de böyle bir gününün diğerine tutmayabiliyor mu?
Bugün 36+4 canım ilacı 37 de kesiyorlarmış artık gelirse gelsin o saatten sonra dedi.. Ama ben 33+5 den beri yatıyorum sancıyla.. Bugünlere geldik çok şükürKaç haftalık canım
Benim de şeker sınırda yüksek çıktı ama tontiş değil haftasıyla uyumlu. Benim şeker azıcık suyumu artırmış. Suyun normalse tontişliğindendir diye düşünüyorumİnşallah canim umuyorumki tontisliğindendir sadece![]()
Şükür , artık gelebilir o zaman yaBenimmkide öyle canım bir gün yoruyor kendşnş ertesi gün dinlenme moduna geçiyor bence..
Bugün 36+4 canım ilacı 37 de kesiyorlarmış artık gelirse gelsin o saatten sonra dedi.. Ama ben 33+5 den beri yatıyorum sancıyla.. Bugünlere geldik çok şükür![]()
1800 1700 grmemurhanim Kuzum senin bebişler kaç gram doğdular
Erken doğan bebeklerde en çok görülen sorun 1. Solunum 2. Beslenme ciğerler tam 36. Haftada tam anlamıyla gelişmimi tamamliyormus.emme refleksi de 35 de .1700 - 1800 dü diye hatırlıyorum canım kendisi teyitler zaten. Biri 15 gün biride 1 ay kaldı değil mi canımmemurhanim
Bende takip ediyordum erken doğum olursa diye.
Canım daha dün konuştuk doktorumla erken doğan bebişlerin çok güçlü olduğunu. Hemen toparlar inş. Doktor ne diyor solunum desteği mi alıyor sadece.