• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Kızlar hamilelikte inanılmaz bir sıcak basması yaşıyordum. Geceleri su içinde uyanıyordum. Doğumdan sonra düzelir diyordum ama şu an hâlâ öyleyim. Bildiğiniz üstüme bardakla su dökülmüş gibi uyanıyorum. Bu normal midir acaba?
Bende aşırı terliyorum. Gece süt saĝmaya kalkınca komple değiştiriyorum uzerimi. Yastığım bile sırılsıklam oluyor. Lohusalıktan diye düşündüm. Normaldir herhalde.

Emzirme yastığı alan var mı kızlar? Baktım ama sanki sönük gibi görünüyorlar böyle dolgusu iyi alıp memnun kaldığınız bir şey varsa beni linkleyin lütfen 😂😂

Yaa canım benim ya, kıyamam 😭 çok ağladım bu mesajına. Dualarım bebeğine inşallah annesine kavuşur bi an önce 😭🙏 dilerim her bebek annesinin koynunda olur 🙏🙏🙏
İnşallah canım 🙏 Allah razi olsun. Bende hepinize dua ediyorum. Allah'ın izniyle grubumuzdaki son hamilemizde doğurup bebeğiyle evine gidene kadar buradayız.

Kızlar bir arkadaşım var, artık arkadaşım olur mu bilmiyorum. Bacağından ameliyat oldu bugün spinal anestezi ile olmuş. Benim de spinal anestezi olacağımı biliyor ve o kadar korkutucu şeyler söyledi ki şöyle acıyor böyle acıyor. Yani doğumuma az kalmışken beni korkutmaya çalışması çok sinirimi bozdu. Bir daha görüşeceğimi sanmıyorum. Burada sezaryen olan herkes iğneyi hissetmediğini söylemişti. Size güveniyorum kızlar🥲🤍

yaa nazar mı değdi noldu ki ishal falan bişi mi yaşadın neden olabilir sence 🥺 ama zaten öndeydi canını sıkma bi de son birkaç hafta zaten almıyolarmış pek
gerçekten bilmiorum sevinmiştim doğum tarihi verecek diye vermedi. bu şekilde küçük kalırsa normal den€riz dedi 37. haftamda çağırdı :(ama birden bire böle olmasına üzüldüm. diyet mi yaptın dedi doktor sorun değil dedi sonra da :( moral olsun die mi gerçek olarak mı söyledi bilmiyorum ama büyümesin zaten şişmesi işimize gelmez dedi. 31 ekimde gidicem 37+0 da​

Kızlar bir arkadaşım var, artık arkadaşım olur mu bilmiyorum. Bacağından ameliyat oldu bugün spinal anestezi ile olmuş. Benim de spinal anestezi olacağımı biliyor ve o kadar korkutucu şeyler söyledi ki şöyle acıyor böyle acıyor. Yani doğumuma az kalmışken beni korkutmaya çalışması çok sinirimi bozdu. Bir daha görüşeceğimi sanmıyorum. Burada sezaryen olan herkes iğneyi hissetmediğini söylemişti. Size güveniyorum kızlar🥲🤍
Evet yakın zamanda arkadaşım spinal anestezi ile doğum yaptı ki genel anestezi ile de 2 doğum yapmıştı ama spinal ile çok rahat olduğunu iğnenin de acısını bile hissetmediğini söyledi

Kızlar sizinde bel ve bel aşşanızds ağrı oluyormu özellikle yürürken falan çok rahatsız eden bi ağrı
ben geceden beri ölcem kalçam ve lim arasında kalçamın içine kramp girmiş sanırsm sabah iyidim yine kötü oldum :( bel ve kalçamdan yürüyemiyorum resmen

ben geceden beri ölcem kalçam ve lim arasında kalçamın içine kramp girmiş sanırsm sabah iyidim yine kötü oldum :( bel ve kalçamdan yürüyemiyorum resmen
20 güne yaklaşık böyleyim , ama benimki zorlamadan dolayı . Dr parol iç dedi geçen gün 4 tane içtim bazen bağırtıyor bazen iyi
Ezilmiş gibi son 2 gündür de . Yürümem yavaşladı iyice

kızlar hastaneye biberon ve emzik alalım mı sizce
İlk birkaç gün biberon verilmiyor. Hastanede küçük kadeh dedikleri kapla içirmişlerdi sonrasında evde Kaşık biberonla verdik. Siz de kaşık biberon koyabilirsiniz ben öyle yaptım. 1 hafta sonra biberon verdik ama verilmesi önerilmiyordu alışmaması için. Emzik de koydum çantama ancak hatırladığım kadarıyla 1 ay sonra emziğe başlamıştım

İlk birkaç gün biberon verilmiyor. Hastanede küçük kadeh dedikleri kapla içirmişlerdi sonrasında evde Kaşık biberonla verdik. Siz de kaşık biberon koyabilirsiniz ben öyle yaptım. 1 hafta sonra biberon verdik ama verilmesi önerilmiyordu alışmaması için. Emzik de koydum çantama ancak hatırladığım kadarıyla 1 ay sonra emziğe başlamıştım
doğru ya ben de o süt kaşığı mı ne deniyodu unuttum ondan almıştım onu koyarım🥹

kızlar selam, tam 34 haftalıkken bebişleriniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz? bize 2200 gram demişti doktor ama az mı bilemedim.
32. haftada çalışabilir raporu almıştım hala çalışıyorum hatta 2 haftam daha var ama inanılmaz zorlanıyorum artık. 1 hafta erken izne ayrılsam artık istirahat etsem o da etkiler diye düşünüyorum bebeğin gelişimini kilosunu :/

gerçekten bilmiorum sevinmiştim doğum tarihi verecek diye vermedi. bu şekilde küçük kalırsa normal den€riz dedi 37. haftamda çağırdı :(ama birden bire böle olmasına üzüldüm. diyet mi yaptın dedi doktor sorun değil dedi sonra da :( moral olsun die mi gerçek olarak mı söyledi bilmiyorum ama büyümesin zaten şişmesi işimize gelmez dedi. 31 ekimde gidicem 37+0 da​
küçük dediği de 2900 yani neresi küçük kız😁 sağlıklı olsun da takılma bence belki senin kız şimdiden diyete başlamıştır içerde süslü🤣 genelde zaten doktorlar iri bebek istemiyo evet sevimli duruyolar ama allah korusun sağlık problemleri de olabilir şeker falan ben de senin gibi bu zamana kadar aşırı kafaya takıp doktorumu darlıyodum ilk aydan beri önden gitmesine rağmen bi kere demiştim 3 gün sonra yine geliyim mi kaç gram aldı bakalım😁😁 artık saldım ama çok az kaldı zaten sadece kahveyle kahvaltı yaptığım günleri özledim🤣

kızlar selam, tam 34 haftalıkken bebişleriniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz? bize 2200 gram demişti doktor ama az mı bilemedim.
32. haftada çalışabilir raporu almıştım hala çalışıyorum hatta 2 haftam daha var ama inanılmaz zorlanıyorum artık. 1 hafta erken izne ayrılsam artık istirahat etsem o da etkiler diye düşünüyorum bebeğin gelişimini kilosunu :/
34+0 2900 diye hatırlıyorum

32de 1900 kusur bebegin kilosu. 34.haftada da 2200-2400 normal gibi

Back
X