• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Cipsim ve ben 10 sayfayı devirdik 🫣 bayadır yemiyordum çok istedi canım saldım vallahi🥲
Daha ben yarım kalan ütülerimi yapamadım hastane çantam falan hak getire 🤭

Cipsim ve ben 10 sayfayı devirdik 🫣 bayadır yemiyordum çok istedi canım saldım vallahi🥲
Daha ben yarım kalan ütülerimi yapamadım hastane çantam falan hak getire 🤭
aynı durumdayım hafta sonu yapıcaz demiştik ama yarın da üşencez gibi duruyo😁

tesekkur ederim canim daha iyiyim yuruyorum bebisde iyi bu gun tuta bildi memeyi yaklasmiyordu istemiyordu. Allah senin bebeginide saglikla buyutmeyi nasip etsin
Yavaş yavaş alışır inşallah canım hiç stres yapma 2 saatte bir gelse de süt gelmese de ben de sagmaya çalışıyorum şükür biraz düzene giriyor gibi bakalım 💕😘

Yav ben hiç doğuramicakmışım gibi hissetmeye başladım artık ömür boyu böyle karnımda kalacak sanki ahsjsjs 31 ekim yine iyi ya bana 3 Kasımda alırım en erken dedi zaten ondan sonra 3 5 güne 40 olcam nerdeyse deli midir nedir ne hurma yemediğim kaldı ne ev işi yapmadığım tık yok ne inatçı kız bu şimdiden ayvayı yedim ben🤣🤣 benim hastane çıkışlarını yollicam isteyene bu gidişle çünkü biz tosuncuk olcaz shsjsj
Banada 3 kasım dedi bebsm ama öne çekmeye calıstım 🤣 bu kadar oldu. Dayanamıyom artk dedm ods halime acıdı. Keremde 39+2 geldi dahads gelmezdi, buda abisine benzedi herhalde gelesi yok keyfi yerinde🤣🫠♥️

Ahhh 🥹♥️♥️ sağlıkla büyüsün neptüüünnn🫠 sen nasılsınn asılll
Dikişler iyileşiyor işte yavaş yavaş zaman zaman da gerginlik oluyor uykusuzluktan sanırım sonra insan bebeğinin suratına bakıyor Allahım diyorum bunu ben mi doğurdum 🥰😍 sen nasılsın ağrın sancin var mı ne kadar kaldı 🧿🙏🏻

Ne alakasi varmis ki, ne konuda dediler acaba 😀 bazilarinin vajinasi eski halini almasi zor oluyor, o bakimdan dedi heralde baska bi sebep bulamadim 😅
Öyleymis, diyende sağlikci zaten. Başkasına normal doğumu öneririm ama sana önermem dedi(baya yakınım) Ben de 1 senelik evliyim insan çekinmiyor değil zhzjskskjs

Kızlar dünden beri bebek sanki hareket etmiyor yani büyük hareket asla yok , sarsıyorum ediyorum rahatsız olunca ayağını kolunu bi yerini çekiyor . Karnımda çok gergin . Yeri daraldı diye mi böyle acaba .

Kızlar dünden beri bebek sanki hareket etmiyor yani büyük hareket asla yok , sarsıyorum ediyorum rahatsız olunca ayağını kolunu bi yerini çekiyor . Karnımda çok gergin . Yeri daraldı diye mi böyle acaba .
Sonlara doğru hareketleri yavaşlıyor diye biliyorum

Öyleymis, diyende sağlikci zaten. Başkasına normal doğumu öneririm ama sana önermem dedi(baya yakınım) Ben de 1 senelik evliyim insan çekinmiyor değil zhzjskskjs
Benim ilk doğumumun sezeryan olmasında da tanıdığım bir ebe etkili olmuştu, kesinlikle sezeryan olun derdi kendi kızının da isteğe bağlı iki sezeyanı var, ama her doğum farklı tabi ki normalide çok güzel yaşayan bir sürü insan var bence yaşanmış hikayelere çok takılmamak lasım, benimkinde birde yüksek tansiyon vardı o dönem o yüzden de sezeyan oldum..

Küçük hareket ne sıklıkta canım? Doktor bana en son muayenede hareketleri azalırsa hastaneye gel dedi. Ama soramadım azalma nasıl olur yani ne kadar sürede kaç hareket vs bir fikrim yok.

Ekşi şeyler yesene bana nst hemşiresi ekşi yeyip gelirsen çok hareket eder demişti.

Küçük hareket ne sıklıkta canım? Doktor bana en son muayenede hareketleri azalırsa hastaneye gel dedi. Ama soramadım azalma nasıl olur yani ne kadar sürede kaç hareket vs bir fikrim yok.
Yani dün fark etmedim ayaktayım diye büyük hareket yoktu olsa hissederdim , gecede 2 saat uğraştım tatlı yedim yattım soluma vs yine tüy hafifliği kadar bi hareket , şimdi yine uğraşıyorum . Stres oldum valla . Dr bana da azalırsa gel dedi yarın da kontrolüm var ama bugğn öğlene kadar aynı devam ederse giderim muhtemelen. Ekşi de bi deneyeyim …

Yani dün fark etmedim ayaktayım diye büyük hareket yoktu olsa hissederdim , gecede 2 saat uğraştım tatlı yedim yattım soluma vs yine tüy hafifliği kadar bi hareket , şimdi yine uğraşıyorum . Stres oldum valla . Dr bana da azalırsa gel dedi yarın da kontrolüm var ama bugğn öğlene kadar aynı devam ederse giderim muhtemelen. Ekşi de bi deneyeyim …
Yedikten sonra soluna yat diyorlar. Bana doktorum gün içinde rastgele bir zamanda saatte 4 hareket hissetsen yeter demişti. Ama uykuları da derin artık yani ben bazen uyurken sallayıp uyandırıyorum beni rahat bırak tekmesi atarsa ellemiyorum daha fazla. Zaten bir süre sonra hareketleniyor uyanınca

Back
X