Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı durumdayım hafta sonu yapıcaz demiştik ama yarın da üşencez gibi duruyoCipsim ve ben 10 sayfayı devirdikbayadır yemiyordum çok istedi canım saldım vallahi
Daha ben yarım kalan ütülerimi yapamadım hastane çantam falan hak getire![]()
demirle yollarımı ayıralı çok oldu kdjxjxhhx o kokusu aklımdan gitmiyo yaGüzel ikilitüh geçmiş olsun ben de ilk defa bugün içtim uzun zamandır. Demiri bile içtim ilaç kutusu şok
Şu altta yazan hamilelik takviminde de hastane çantasına atıfta bulunmuş tesadüfe bakaynı durumdayım hafta sonu yapıcaz demiştik ama yarın da üşencez gibi duruyo![]()
ayyyy evet dhskshhshdh aramızda 2 gün varmışŞu altta yazan hamilelik takviminde de hastane çantasına atıfta bulunmuş tesadüfe bak![]()
Yavaş yavaş alışır inşallah canım hiç stres yapma 2 saatte bir gelse de süt gelmese de ben de sagmaya çalışıyorum şükür biraz düzene giriyor gibi bakalımtesekkur ederim canim daha iyiyim yuruyorum bebisde iyi bu gun tuta bildi memeyi yaklasmiyordu istemiyordu. Allah senin bebeginide saglikla buyutmeyi nasip etsin
Banada 3 kasım dedi bebsm ama öne çekmeye calıstımYav ben hiç doğuramicakmışım gibi hissetmeye başladım artık ömür boyu böyle karnımda kalacak sanki ahsjsjs 31 ekim yine iyi ya bana 3 Kasımda alırım en erken dedi zaten ondan sonra 3 5 güne 40 olcam nerdeyse deli midir nedir ne hurma yemediğim kaldı ne ev işi yapmadığım tık yok ne inatçı kız bu şimdiden ayvayı yedim benbenim hastane çıkışlarını yollicam isteyene bu gidişle çünkü biz tosuncuk olcaz shsjsj
AhhhKızlar nasılsınız doğum yapan var mı bakamadım hiç bez değiştir gaz çıkar süt sağ uyu benim hayatım![]()
Dikişler iyileşiyor işte yavaş yavaş zaman zaman da gerginlik oluyor uykusuzluktan sanırım sonra insan bebeğinin suratına bakıyor Allahım diyorum bunu ben mi doğurdumAhhhsağlıkla büyüsün neptüüünnn
sen nasılsınn asılll
Ay ne bileyim diyende sağlıkçı. Şimdiki aklım olsa sezaryan olurdum diyor. Mesane sarkıyor, bazı problemler oluyor, yeni evlisin. Tadını çıkarın evliliğinizin, normal doğum yapma dedi bana. Sonra problem olur dedi hddjjdAy ikinci şok geliyor djsjjs niye ki ya
Öyleymis, diyende sağlikci zaten. Başkasına normal doğumu öneririm ama sana önermem dedi(baya yakınım) Ben de 1 senelik evliyim insan çekinmiyor değil zhzjskskjsNe alakasi varmis ki, ne konuda dediler acababazilarinin vajinasi eski halini almasi zor oluyor, o bakimdan dedi heralde baska bi sebep bulamadim
![]()
Sonlara doğru hareketleri yavaşlıyor diye biliyorumKızlar dünden beri bebek sanki hareket etmiyor yani büyük hareket asla yok , sarsıyorum ediyorum rahatsız olunca ayağını kolunu bi yerini çekiyor . Karnımda çok gergin . Yeri daraldı diye mi böyle acaba .
Benim ilk doğumumun sezeryan olmasında da tanıdığım bir ebe etkili olmuştu, kesinlikle sezeryan olun derdi kendi kızının da isteğe bağlı iki sezeyanı var, ama her doğum farklı tabi ki normalide çok güzel yaşayan bir sürü insan var bence yaşanmış hikayelere çok takılmamak lasım, benimkinde birde yüksek tansiyon vardı o dönem o yüzden de sezeyan oldum..Öyleymis, diyende sağlikci zaten. Başkasına normal doğumu öneririm ama sana önermem dedi(baya yakınım) Ben de 1 senelik evliyim insan çekinmiyor değil zhzjskskjs
Küçük hareket ne sıklıkta canım? Doktor bana en son muayenede hareketleri azalırsa hastaneye gel dedi. Ama soramadım azalma nasıl olur yani ne kadar sürede kaç hareket vs bir fikrim yok.Kızlar dünden beri bebek sanki hareket etmiyor yani büyük hareket asla yok , sarsıyorum ediyorum rahatsız olunca ayağını kolunu bi yerini çekiyor . Karnımda çok gergin . Yeri daraldı diye mi böyle acaba .
Ekşi şeyler yesene bana nst hemşiresi ekşi yeyip gelirsen çok hareket eder demişti.Kızlar dünden beri bebek sanki hareket etmiyor yani büyük hareket asla yok , sarsıyorum ediyorum rahatsız olunca ayağını kolunu bi yerini çekiyor . Karnımda çok gergin . Yeri daraldı diye mi böyle acaba .
Yani dün fark etmedim ayaktayım diye büyük hareket yoktu olsa hissederdim , gecede 2 saat uğraştım tatlı yedim yattım soluma vs yine tüy hafifliği kadar bi hareket , şimdi yine uğraşıyorum . Stres oldum valla . Dr bana da azalırsa gel dedi yarın da kontrolüm var ama bugğn öğlene kadar aynı devam ederse giderim muhtemelen. Ekşi de bi deneyeyim …Küçük hareket ne sıklıkta canım? Doktor bana en son muayenede hareketleri azalırsa hastaneye gel dedi. Ama soramadım azalma nasıl olur yani ne kadar sürede kaç hareket vs bir fikrim yok.
Yedikten sonra soluna yat diyorlar. Bana doktorum gün içinde rastgele bir zamanda saatte 4 hareket hissetsen yeter demişti. Ama uykuları da derin artık yani ben bazen uyurken sallayıp uyandırıyorum beni rahat bırak tekmesi atarsa ellemiyorum daha fazla. Zaten bir süre sonra hareketleniyor uyanıncaYani dün fark etmedim ayaktayım diye büyük hareket yoktu olsa hissederdim , gecede 2 saat uğraştım tatlı yedim yattım soluma vs yine tüy hafifliği kadar bi hareket , şimdi yine uğraşıyorum . Stres oldum valla . Dr bana da azalırsa gel dedi yarın da kontrolüm var ama bugğn öğlene kadar aynı devam ederse giderim muhtemelen. Ekşi de bi deneyeyim …