Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlamayan yeri kalmadı kiKızz kaşı ama nemlendir çatlamasınn![]()
Birkaç anne vardı çantasını hazırlamayan, hazırladınız mı ?
Ben yine hazırlamadım da![]()
2 gün sonra 37 olcam hala hazırlamadımBende 33e girdim an itibariyle ama hala hazırlamadım
Maşallah diyelim ne kadar şu an 3.5 var o zamanBenim bebişim tombik kuşum ondan bana özel bir durum yanizaten epey iri gidiyor hoca da çok geç alacak 4 kiloyu görcem bu gidişle hayırlısı
![]()
Yok bende hazirlamadimBirkaç anne vardı çantasını hazırlamayan, hazırladınız mı ?
Birkaç anne vardı çantasını hazırlamayan, hazırladınız mı ?
37 bitecek ama kendi çantam hazır. Bebeğimin kıyafetleri hazırlanmaya hazır ama çantada değiller. Ütüleyip yerleştirince saldım2 gün sonra 37 olcam hala hazırlamadım![]()
Benim sebepsiz ya. Mutfak masasında oturuyorum kilo aldıran bi şey yememek için salatalık yedim ayaklarım da yine oturma pozisyonunda olduğum için sinyal veriyor. Gidip yatakta yaprak dökümü izleyeyim barihoşgeldin göbek kaşıntısı bu gecenin uykusuzluk sebebi belli oldu![]()
En son 35. Haftada 3 kiloydu 37 yim kaç oldu henüz bilmiyorum kontrole gidince öğrencem artıkMaşallah diyelim ne kadar şu an 3.5 var o zaman
E hadi kaç bölüm kaldı bitmeden doğurmayayım diyodunBenim sebepsiz ya. Mutfak masasında oturuyorum kilo aldıran bi şey yememek için salatalık yedim ayaklarım da yine oturma pozisyonunda olduğum için sinyal veriyor. Gidip yatakta yaprak dökümü izleyeyim bari
benim yanımda leblebi ve tadelle var alakasızBenim sebepsiz ya. Mutfak masasında oturuyorum kilo aldıran bi şey yememek için salatalık yedim ayaklarım da yine oturma pozisyonunda olduğum için sinyal veriyor. Gidip yatakta yaprak dökümü izleyeyim bari
Bak ben 37’de 3 çıktım sen buçuk olmuşsundur maşallahEn son 35. Haftada 3 kiloydu 37 yim kaç oldu henüz bilmiyorum kontrole gidince öğrencem artık
E hadi kaç bölüm kaldı bitmeden doğurmayayım diyodun![]()
Güzel ikilibenim yanımda leblebi ve tadelle var alakasızmidem bulanıyo yine ilaçlarımı bile içmedim bugün
Tahin pekmez hep yiyorum aslında bi tık üzüldümben 30 ve 34'te gittim kontrollere ama benimki iri karşılaştırma yapamadım doktor normal dediyse hiç kafana takma bence son haftalara geldik bişi olmaz tahin pekmez muz kaşar falan bunlarla çok hızlı kilo aldıranlar oldu
Doktor normal mi demişti pekiBenimki de o civardı sanırım
Evet evet normal dedi. Ondan sonra 2500 ve 3 olarak devam etti ikişer hafta aralarla.Doktor normal mi demişti peki
Ayy sağlıkla gelsin kuzucukBak ben 37’de 3 çıktım sen buçuk olmuşsundur maşallah
40 bölüm kaldıgünde 2 bölüm izlersem normal tarihime yaklaşık bitecek ama ben uykusuz gecelerde çok izliyorum, iki haftaya gelir benim minik
![]()
Hiç stres yapmana gerek yok cidden.Tahin pekmez hep yiyorum aslında bi tık üzüldüm
Benim de 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah senin gibi güzel ilerlerEvet evet normal dedi. Ondan sonra 2500 ve 3 olarak devam etti ikişer hafta aralarla.
Stres daha da kötü etkileyecek biliyorum desteğin için teşekkür ederimHiç stres yapmana gerek yok cidden.