- 18 Şubat 2025
- 766
- 977
- 18
Yaaa gözyaşım pıtttBizim 1. Ayımız 29 Ekime denk geldi çok mutluyum bunun için kızıma kırmızı beyaz elbise aldımBayram kutlucaz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gözyaşım pıtttBizim 1. Ayımız 29 Ekime denk geldi çok mutluyum bunun için kızıma kırmızı beyaz elbise aldımBayram kutlucaz
![]()
Hamileyken aslaaa geçmiyorduYaaa gözyaşım pıttthaftaya bir aylık olacak ay ne çabuk geçiyor zaman ya
bi bana geçmedi aahahhsj
Ahaha ece herkes doğurdu bi sen kaldın gibi hissetmem hakkındaBen bu cts gidicem kontrole. Ama 31 ekim diye konustuk. 38+5 oluyorum. Aslında o 39+ ları görelim dedi keremdeki gibi ama o kadar dayanamıcam vallah![]()
Bebişle vakit geçirmekten zaman çabucakk geçiyodur bacım, emzir altını değiştir gazını al uyut öpüş koklaş ay Allahımm nasip ett artık dhshdHamileyken aslaaa geçmiyordune zaman geçti hiç anlamadık akşam eşimle bunu konuştuk hatta zamana yetişemiyoruz diye
Uyut kısmına kadar herşey dediğin gibi ama uyumuyor şekerimBebişle vakit geçirmekten zaman çabucakk geçiyodur bacım, emzir altını değiştir gazını al uyut öpüş koklaş ay Allahımm nasip ett artık dhshd
Az kaldı az yakındır bizim tarafa geçmenBebişle vakit geçirmekten zaman çabucakk geçiyodur bacım, emzir altını değiştir gazını al uyut öpüş koklaş ay Allahımm nasip ett artık dhshd
Yaa neden uyumuyo Aybüşümm ısırırım onuuUyut kısmına kadar herşey dediğin gibi ama uyumuyor şekerim![]()
Aldım kabul ettim 777 Allahım nasip ett shdjdAz kaldı az yakındır bizim tarafa geçmen![]()
Yaaa ne çabuk geçiyor zamanBizim 1. Ayımız 29 Ekime denk geldi çok mutluyum bunun için kızıma kırmızı beyaz elbise aldımBayram kutlucaz
![]()
merhaba canım, ben 5 Kasım olarak planladım. Normalde beklenen tarih 9 Kasımdı ama bebeğim hala breech pozisyonda.. yani bana dönecek gibi de gelmiyor onca denememe rağmen. 5 Kasım olsun dedim, o zamana kadar dönmezse o tarih olacakPlanlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
Haberlerde boyle durumlara denk geldim ama her doktor vajinal dogumu onermez bence, yapanlarda hep dogudaydi. Oradaki kirsal kesim sezaryene daha bi karsi sanirim.Kızlar size şey sorcam, bi bebek 6kg anne karnında. (Kilo ölçüsü tam doğru, sapma yok)Normal doğum olur mu? Oluyorsa da normal doğumu doktoru destekler mi? Çünkü iri bebek diye bi şey varsa 4,5kg sonrası riskli diye olmuyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum.
Not: benim bebeğimden bahsetmiyorum.
Anası gibi meraklı da ondan etrafında olan biteni kaçıracak diye uykusundan feragat ediyo ahsnsnYaa neden uyumuyo Aybüşümm ısırırım onuu
Aldım kabul ettim 777 Allahım nasip ett shdjd
Ay 10 gün oldu cidden seninde çok hızlı akıyor yaYaaa ne çabuk geçiyor zamangerçi bizim bile 10 gün oldu
![]()
6 kiloyuda normal doğurmak istemez insan ya bence yaniKızlar size şey sorcam, bi bebek 6kg anne karnında. (Kilo ölçüsü tam doğru, sapma yok)Normal doğum olur mu? Oluyorsa da normal doğumu doktoru destekler mi? Çünkü iri bebek diye bi şey varsa 4,5kg sonrası riskli diye olmuyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum.
38+1 de alacak canımPlanlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
Evet canım düzensiz ufak sancılarUfak sancılar mı cıktı
Benim ilk doğumum sezeryandı Tr de. 2.doğumumu norveç de yaptım. Ama kiloya bile bakmıyorlar direkt normal deniyorlar ultrasonda çok çok az yapılıyor. 4.740 kg doğdu oğlum ve normal doğumla. Yani 5 6 da olsa zaten kilosunu bilmedikleri için normalle denemiş olacaklardı. Zordu tabi ama 6 kg düşünemiyorum o kadar zorlamaya gerek var mı?Kızlar size şey sorcam, bi bebek 6kg anne karnında. (Kilo ölçüsü tam doğru, sapma yok)Normal doğum olur mu? Oluyorsa da normal doğumu doktoru destekler mi? Çünkü iri bebek diye bi şey varsa 4,5kg sonrası riskli diye olmuyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum.
İlki sezeryan, 2 sene geçti o yüzden buda sezeryan. Aslında bi nedeni yok ben normal doğurmak istemiyorum dedim canımCanım senin sezaryan olmasının nedeni neydi
Ben şimdiye bile tamamım ama hadi gelişsim cocukim hadi dayan ece diye gazlıyom kendimi ama nefes bile alamıyom artık. İlk bebemde böle değildim. Cok rahat beklemiştim 39+ ları. Ama suan hiç iyiYa ben de ya 38+3 olacağım ya da 38+4. Ama diyorum daha gidebildiği yere kadar gider mi senin dediğin gibi. Bir yandan da çok zorlanıyorum artık Serklaj dikişleriyle de.. son zamanlar zor gerçekten de
Senin kız 1 aylık olcakkem benm hala nst konusmam şoku… hsşdndşdlfAhaha ece herkes doğurdu bi sen kaldın gibi hissetmem hakkında![]()
Gelmicem diyo bebisim zorlama diyo sjsşdndşdkfBenim de 13 günüm kaldı ama sabır mabır kalmadıay gelmicek bu kızçeler sıfır nedir arkadaş hatta sıfırın altına bile düşmüş eksiyi gördüm delirdim mümkün mü böyle bişey ya sgshdjdk