• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Geçen hafta 3150 gr olan bebeğim bu hafta yine aynı çıktı durdu sanırım gelişim anlamadım haftaya da değişmezse , sezeryan isticem sanırım , çünkü Dr normal doğum aşığı bekletir Kilosu iyi diye .
Tahin pekmez muz karbonhidrat her gün yiyorum ama maalesef bu hafta sıfır gram

Kuşum ben de spinal oldum doktoruma hiç görüşmedim bu konuyu direkt kendi onu tercih etti. Bende hiç baş ağrısı olmadıı 2. Günü kaburga ağrısı oluyor yalan söylemiycem ama bebeğin totosunu koyduğunda da oluyordu aynı ağrı çok zorlamadı beni. 2.gün gece oldu uyumuşum kalktığımda bomba gibiydim 💪😂 bana günde iki kere ağrı kesici iğne yaptılar belki ondan bilmiyorum serum da hep takılıydı. Ama Doktor'un sana da yapacaktır zaten onları.
İğneyi bile hissetmedim ben yapılırken anında da sıcacık oldu bacaklarım hissizleşti. Ameliyathane soğuğunda mis gibi oluyor o sıcak 😂😂 Epudurral hiç bilmiyorum. Ama bence çok düşünme orada anestezici de çok önemli Doktor'un en iyisini senin için düşünüp yapacaktır. 🥰🥰

Sizin korkutmadan hep olumlu ve destekleyici mesajlarınızı severim☺️ Biraz rahatladım mervişim.

Geçen hafta 3150 gr olan bebeğim bu hafta yine aynı çıktı durdu sanırım gelişim anlamadım haftaya da değişmezse , sezeryan isticem sanırım , çünkü Dr normal doğum aşığı bekletir Kilosu iyi diye .
Doktorun ne dedi kilosunun aynı kalmasına. Son haftalar kilo alımı azalıyormuş bide bazen ölçümler yanlış olabiliyormuş belki ölçüm hatası vardır iki haftadan birinde.

Nebileyim2328 Nebileyim2328 canım nasılsın? Bebiş nasıl ? Ne zaman taburcu olacak birşey diyorlar mı.

bayatlamayankurabiye bayatlamayankurabiye kuzum siz bugn nasılsınız?

N Neptunnn canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş 2 kg doğmuştu ama hiç girmedi sanırım küvoze. 36+6 damı doğmuştu? Benim oğlumda bu kiloda. Pek de kilo almıyor merak ettim erken doğum olursa diye .

Son anda ciğer geliştirici yaptılar. Bebiş küvezde ilk defa bugün gidebildim yanına. Çok minikti yavrum. Oda etkilendi bu süreçte. İnşallah hemen toparlar sütüm geldiği kadar sağıp göndermeye çalışıyorum. Ama genel anestezi olduğumdan mı bilmiyorum beynim hala uyuşuk gibi kulaklarım çınlıyor toparlanamadım bir türlü o beni biraz zorluyor

Ah kuzucuk yaaa. Minik ama güçlü annesi 🌸 sütünde şifa olsun da hemen gelsin koynuna🤲🏻🙏

Canım türk kahvesi iç demişlerdi bana baş ağrısı için. İstersen günlük olarak iç sende ve bol sıvı tüket atılsın vücuttan
Benim tansiyon bugün yine çıktı. Ne güzel düşmüştü ilaçlar kesilmişti. Bugün yine 160/100 sanırım ondan kaynaklı bu beyin uyuşukluğu. Çok yoruldum valla ya. Ne illet bir şeymiş şu tansiyon

Doktorun ne dedi kilosunun aynı kalmasına. Son haftalar kilo alımı azalıyormuş bide bazen ölçümler yanlış olabiliyormuş belki ölçüm hatası vardır iki haftadan birinde.
Dr biraz ilgisiz zaten artık ‘ takriben’ kelimesini kullanmaya başladı 😁 dediği gibi çıkmaz falan diye . Ben dedim geçen haftada aynı hiç kilo almamış diye . Yorum yapmadı . Haftaya çatı muayenesi var diyip geçti masasına .
Gerçi bebek geçen haftada 1.5 cm çekmişti daha az söyledi falan bu hafta da kilosu eksik bilemedim 😁

Merhabalar bende en baştan beri burayı okuyorum. Ancak yeni üye oldum ve yazmak istedim. Doğum yapanlar sağlıcakla büyütsünler yavrularını. Benim gibi bekleyenlere de Rabbim kolay doğumlar nasip etsin. Bende bugün 38+1 günlüğüm. Normal doğum için bekliyoruz. Benim oğlumda 2 hafta kadar geri. Fena da beslenmiyorum aslında doktorumda bu durumun genetik olduğunu söylüyor. Benim ilk çocuğumda minyon bir kız.

Benimde bu hafta böyle oldu iki hafta önce göbek bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri düştü fl de 2 hafta geri çıktı iki haftada hiç büyümemiş dert etmemeye çalışıyorum drum yapısal biraz minik olucak dedi size ne yorum yaptı

İlk gebeliğimde hiçbir sağlık problemim yoktu. Ancak bunda şeker, tiroid var karaciğer enzimlerin yükseldi. İlaçları kestik.Ellerim uyuşuyor karpa tünel sendromuymuş😂 yani her şey olacağına varıyor.

Nurse9535 Nurse9535 Nefertitiiii Nefertitiiii ay kızlar siz mi ben mi ha geldi gelecek diye diye ümitlenip duruyorum ama hiç bir şey yok yarın 39 a giriş yapıyorum 😅çatlamak üzereyim bugün telefonlarım susmuyor arayan arayana daha doğurmadın mı diyenler aynen doğurdum size söylemek istemedik dfksfjf
Doğum yapan analar ne yapsak tetikleniriz kiii?

Nebileyim2328 Nebileyim2328 canım nasılsın? Bebiş nasıl ? Ne zaman taburcu olacak birşey diyorlar mı.

bayatlamayankurabiye bayatlamayankurabiye kuzum siz bugn nasılsınız?

N Neptunnn canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş 2 kg doğmuştu ama hiç girmedi sanırım küvoze. 36+6 damı doğmuştu? Benim oğlumda bu kiloda. Pek de kilo almıyor merak ettim erken doğum olursa diye .
Canım iyiyiz çok şükür. Ama yolumuz uzun. Her gün bebişi görüp geliyoruz. Sen nasılsın? Her gün doğum yapmadığını görünce senin adına seviyorum. Miniğin zamanında gelir inşallah 🤲🏻❤️

Nurse9535 Nurse9535 Nefertitiiii Nefertitiiii ay kızlar siz mi ben mi ha geldi gelecek diye diye ümitlenip duruyorum ama hiç bir şey yok yarın 39 a giriş yapıyorum 😅çatlamak üzereyim bugün telefonlarım susmuyor arayan arayana daha doğurmadın mı diyenler aynen doğurdum size söylemek istemedik dfksfjf
Doğum yapan analar ne yapsak tetikleniriz kiii?
Bak sen daha öndesin kız senin de hiç sancın yok muu iyice ümitlerim kararıyor🤣

Yaa kızlar bir süredir keyfim yok buralara uğrayamadım. Doğuran lar olmuş sanırım şimdi merakla okuycam hepsini

Ahh canım kendimi bir toparlayamadım ki. Tansiyon yakamı bırakmıyor bir gün çok rahattı. Bugün yine 160/100 larda tansiyon. 🥺 Doğumla biter sandım.
Kuzum hiç canını sıkma. Doğum oldu artık. Bebeğin iyi olsun. Tansiyon mutlaka kontrol altına alınır. Biliyorsun ben gebelik öncesinden tansiyon hastasıyım. Mutlaka uygun ilaçlar ile kontrol altına alınıyor. Kaldıki doğum sonrası bir iki hafta yüksek seyretmesi normalmiş. Düzelicek hep öyle düşün 🌸

Benimde bu hafta böyle oldu iki hafta önce göbek bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri düştü fl de 2 hafta geri çıktı iki haftada hiç büyümemiş dert etmemeye çalışıyorum drum yapısal biraz minik olucak dedi size ne yorum yaptı
Ölçümdendir diye düşünüyorum , netice de milim milim ölçmüyorlar … ama doktor da ilgisiz Yorum yapmadı hatırlatmama rağmen . Suyunda hareketinde vs sıkıntı yoksa umursamıyor kilo kaç boy kaç vs cinsiyeti bile 20. Haftada kesin öğrendim 😂 aman sağlıklı olsunda. 38+3 tede aynı kiloyu söylerse boşa zamanım geçsin istemiyorum büyümeyecekse alıp öpüp kokliiim ☺️

Back
X