Ayyy ben izledim o videoları, birincisi çok acılı bir şey bence, tiktokta deneyen annelerden izledim, ikincisi döndürdükten sonra eve gelen ve tekrar istediği pozisyona geçen bebekler var, üçüncüsü bebekler çok strese giriyor. Benim son anda doktorum değiştiği için bana eksi kafalı bi doktor verdiler, o dedi aa döndürelim falan, ben bi korkup İstanbul’da güvendiğimiz doktorları aradık. Tüm doktorlar sakın böyle bir şey yapmayın bebek zarar görebilir bile anne karnında (kalp ritimleri düşüyormuş genelde) , direkt sezeryan yapın geçin, 40 sene öncenin yöntemi bunlar, hiç gerek yok dendi. Açıkçası mutlu oldum yani.. bir de benim plasentam önde , muhtemelen o farklılıktan kuzum kendini böyle rahat hissetti ve böyle duruyor. O kadar vajinal doğum istememe rağmen eğer yine kendi dönmezse 5 kasımda sezeryan olacağım.Benim de 7 Kasımdı beklenen tarih ama aynı seninki gibi asla dönmüyordışarıdan müdahaleyle döndürebiliyorlar sanırım bir doktorun videosunda denk geldim, öyle bir şey deneyecekler mi?