• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım biz hastanedeyken gelmek isteyen herkesi ağırladık nasıl olsa steril ortam diye. Ama eve çıktıktan sonra henüz kimseyi misafir etmedik cünkü sarılık oldu, zaten erken de doğdu. Eş dost biliyor bu durumu o yüzden 40ı cıkmadan kimseyi kabul etmeyiz. Cokta hastalık var ortalıkta şimdi insan korkuyor
Çok iyi yapmışsınız. Şuan benim etrafımda herkes grip bende dahil.

Canım biz hastanedeyken gelmek isteyen herkesi ağırladık nasıl olsa steril ortam diye. Ama eve çıktıktan sonra henüz kimseyi misafir etmedik cünkü sarılık oldu, zaten erken de doğdu. Eş dost biliyor bu durumu o yüzden 40ı cıkmadan kimseyi kabul etmeyiz. Cokta hastalık var ortalıkta şimdi insan korkuyor

Evet kuzum bende ondan sordum. Zaten erken doğan minik bebekler misafir kabul etmek doğru olmaz .bende eve istemiyorum uygun bir dille söyleyeceğim inş

Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun Allah şimdiden analı babalı büyütsün kuzularınızı💕🤲🏻🌸

yaaa allah yardımcınız olsun kızlar su gibi geçer inşallah 🧿🧿 @Elyra haberdar edin buraya da🤍

Kolaylıkla geçsin doğumlarınız canlarım yarın dualarım sizinle, sağlıkla alın kucağınıza evlatlarınızı🌸🌸 bizi de habersiz bırakmayınnn
Amin kızlar çok sağolun ilk fırsatta yazacağım ❤️

Ay evet bende lavman isticem ya ne olursa olsun valla doğum masasına giderken bile olsa o aklımda.😂 Daha önce kendime hiç yapmadım ama Hemşire olduğum için çok hastaya uyguladım hiç acılı birşey değil canım ondan korkma.
Onu istememiz mi gerekiyor kendiliğinden yapılmıyor mu ay neler neler ya bilinmeze doğru gidiyoruz😂

Evet kuzum bende ondan sordum. Zaten erken doğan minik bebekler misafir kabul etmek doğru olmaz .bende eve istemiyorum uygun bir dille söyleyeceğim inş
Durumu izah ettiğinde kimse yadırgamıyor zaten merak etme. Bebek biraz palazlansın, anne bebek birbirine uyumlansın hersey rayına otursun önce. Tüm bunlar olmadan dışardan eve mikrop taşınırsa al başına iş yani

Kızlar yarın @Elyra ile doğuma giriyoruz dualarınız da bize de yer verin diğer ikisinde çok şükür bir sıkıntı yaşamadık insallah bu doğumda da yaşamayız heyecan yok ama stresliyim nedense sabah olmaz bana 🙈
Allah su gibi geçen doğumlar nasip etsin kızlar sağlıkla alın kucağınıza yavrularınızı inşallah 🙏🥰

çatı muayenesinden korkmayın kızlar ya bişey yok ki onda 🤭 sevişebilen insanlarız hepimiz zaten ben ondan farklı bişey hissetmemiştim 😂
Canım korkmak değil de çatıdan hemen sonra doğuma gidenler duydum. Doğumun tetiklenmesinden çekiniyorum ben şahsen

Canım korkmak değil de çatıdan hemen sonra doğuma gidenler duydum. Doğumun tetiklenmesinden çekiniyorum ben şahsen
Benim tetiklenmemişti 2 cm açıklık var dedi ama çok bekledim gelmemişti kızım 🤭 yani bence doğacağı varsa bahane oluyor yoksa gelmek istemeyen bebiş gelmiyor napsan da 🫠

Benim tetiklenmemişti 2 cm açıklık var dedi ama çok bekledim gelmemişti kızım 🤭 yani bence doğacağı varsa bahane oluyor yoksa gelmek istemeyen bebiş gelmiyor napsan da 🫠
İhtimal zaten herkeste olacak diye bir şey yok ki. Doğacağı varsa diye düşünemiyorum canım ben ya tetikleyici çok etmen var sonuçta uzak durun denen. Gelmeyen çocuk için de egzersizi vs.si var.

Kızlar bebişi olanlar bir şey soracağım. Sizin de bebişiniz sürekli uyuyor mu? Erken doğdu ya endişeliyim biraz.
Çok az sarılığı var.
Kilosu 250 gr vermis doğduğundan beri. Normalde 150 gram öngörülüyormuş en fazla.
İki gündür full uyuyor.
Sizde durumlar nasıl?
İlk başta bilge de çok ağır uyuyordu uyandırıp beslemeye çalış az sarılık çıktı topuğuna vurup avuç içlerine bastırıp uyandırıp besledik 1-2 saatte bir, neyse ki sarılığı geriledi

İhtimal zaten herkeste olacak diye bir şey yok ki. Doğacağı varsa diye düşünemiyorum canım ben ya tetikleyici çok etmen var sonuçta uzak durun denen. Gelmeyen çocuk için de egzersizi vs.si var.
Ben zaten acıyacak diye korkanlar için yazmıştım cevabımı, tetiklenecek diye istemeyen bu bi seçenekse zaten yaptırmasın 🌸

Kızlar 36+2’ye girdim.
İki gündür bebeğimin hareketlerinde artış var. Hem miktar hem de güç olarak.
Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Doktorum günde 10 hareket olması yeterli, 2 saatte bir gibi sayım yapma demişti. Ben de sakin sakin ilerliyordum ta ki bu artışa kadar 🥲 ay nolur birileri varsa böyle söylesin, biraz içime kurt düştü gece gece

Kızlar 36+2’ye girdim.
Doktorum günde 10 hareket olması yeterli, 2 saatte bir gibi sayım yapma demişti. Ben de sakin sakin ilerliyordum ta ki bu artışa kadar 🥲 ay nolur birileri varsa böyle söylesin, biraz içime kurt düştü gece gece
Benim hep böyleydi hala öyle hareketlerde hiç de azalma yok karnımı oyacak gibi oluyor her gün canım. Bende hafta ilerledikçe azalır diye düşündüm ama hala Full time devam 🤣

Benim hep böyleydi hala öyle hareketlerde hiç de azalma yok karnımı oyacak gibi oluyor her gün canım. Bende hafta ilerledikçe azalır diye düşündüm ama hala Full time devam 🤣
Sizin hep öyleymiş alışmıssınızdır. Benim bebişim normalde de hareketli idi ama bu kadar değil. Bir anda arttırınca korktum 🥺 Sorun olmasın da tekmelesinler 🫂

Kızlar 36+2’ye girdim.
Benim kızda bazı günler çok hareketli oluyor hatta birşeyden mi rahatsız oluyor diye düşünüyorum, sonra sakinliyor bikaç gün. Hareket durumu değişken o yüzden normal geliyor artık bana.

Back
X