- 19 Aralık 2023
- 2.210
- 1.350
- 53
Şiddetli mi nasıl bir ağrıBu arada ben bu akşam sancılıyım galiba kasıklarım da ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şiddetli mi nasıl bir ağrıBu arada ben bu akşam sancılıyım galiba kasıklarım da ağrıyor
Yok canım bi problem olacağını sanmıyorum hareketin iyi olduğunu söylüyor doktorlar. Kahve çikolata su şekerli şeyler yediyseniz de yapabilir. Ben su içsem coşuyorSizin hep öyleymiş alışmıssınızdır. Benim bebişim normalde de hareketli idi ama bu kadar değil. Bir anda arttırınca korktumSorun olmasın da tekmelesinler
![]()
Benden önce doğuracaksın demekİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı suyum azalmıştı yine az gördü insülin de kullanıyorum doktor en son sezeryan önermişti bugün yine çatı muayenesi oldum normal deneyelim olmazsa döneriz dedim bir haftaya kendiliğinden de gelebilir dedi bebek iyice aşağı inmiş dedi açıklık ve de sancı yok ama ben yine de tüm tuşlara basarım hayırlısı olsun gelmek istemezse bebitom Salı günü 28 ekimde gelecek gün de vermiş oldu çok heyecanlıyım sabırsızım karnıma sarılamamak haksızlıkbu arada şekeri olup doğum sonrası problem yaşan var mı bebeğin şekerü de ölçülecekmiş mama getir yanında dedi
Ben de benzer düşünceye kapıldım. Dediğiniz gibi normaldir muhtemelen benimki de yani inşallah bir şeyi yoktur minnoşumunBenim kızda bazı günler çok hareketli oluyor hatta birşeyden mi rahatsız oluyor diye düşünüyorum, sonra sakinliyor bikaç gün. Hareket durumu değişken o yüzden normal geliyor artık bana.
Benim dr um 2 haftada bir baktırıyor. Protein kacagı var mı +yok mu diye. Bu sebeble ama kan tahlili idrar tahlili fullKızlar ben çok halsizim ya sürekli yatasım geliyor. Geceleri uyuyamıyorum sabah erkenden kalkıyorumbiraz yürüyüş yapayım diyorum Halim hiç olmuyor .. doktorum kan tahlili yaptırmıyor hiç bana 37 haftanın içindeyim sizler en son ne zaman baktırdınız kan değerlerinize
Bende gebelik şekeri olduğu için minik yavrum 3 aydır tatlı yemiyorYok canım bi problem olacağını sanmıyorum hareketin iyi olduğunu söylüyor doktorlar. Kahve çikolata su şekerli şeyler yediyseniz de yapabilir. Ben su içsem coşuyor![]()
Benimde 36. Hafta bittiğinden beri nerdeyse her gün oluyor. Özellikle akşamları ve çok yorucu günlerde daha da fazla oluyor. Gerçekten kasılmayla beraber karnım da sanki bebek sıkışıyor toplanıyor bi yere ve nefesimi kesiyor çok garip geçene kadar kalıyorum öyleKızlar benim de bazen karnım tamamen sertleşiyor ve nefes almakta zorlanıyorum çok anlık oluyor bu 10-20 saniye max. Neden oluyor bu yalancı sancı mı acabadaha çok erken bugün çok rahatsız oldum 4-5 kere oldu bu.
Bende gebelik şekeri olduğu için minik yavrum 3 aydır tatlı yemiyor
Cmt günü randevum var heyecanla bekliyor
Benim de suyum fazlaydı muhtemelen vardı bende de doktorum hareketleri daha çok hissedersin su fazla olduğu için demişti. Son 1 aydır suyu normale dönmüştü ama yine de çok hissediyorum hareketlerini.Bende gebelik şekeri olduğu için minik yavrum 3 aydır tatlı yemiyor
Cmt günü randevum var heyecanla bekliyorum
Bilmiyordum su artınca daha çok hissedildiğini.Benim de suyum fazlaydı muhtemelen vardı bende de doktorum hareketleri daha çok hissedersin su fazla olduğu için demişti. Son 1 aydır suyu normale dönmüştü ama yine de çok hissediyorum hareketlerini.
Rica ederimBilmiyordum su artınca daha çok hissedildiğini.
En son suyu iyiydi. Gerçi son kontrolüm üzerinden
2 hafta geçmiş olacak cmt günü.
Teşekkür ederim yanıtınız için
Son haftalarımızı hepimiz rahat geçiririz inşallah![]()
Doktorum hiç bahsetmemişti kızdım şu an ama vakti geçmedi bu aralar yapılıyor sanırım. Bağışıklığına katkısı olsun şifa olsun tüm bebişlerimize inşallahEvet Influenza aşısı hem bize hem de bizim araciligimizla bebeğe koruma sağlıyor.
Maalesef ben grip olduğumda bazen sonrasinda uçuk da çıkıyor, ki yenidogan için aşırı tehlikeli. Ondan çok korkuyorum.
aa evet aynı zamanlarmış tarihlerimiz :) Doktorum şekerden dolayı maksimum 39+2’ye kadar bekleyebileceğimizi söyledi. O zamana kadar bebiş kendisi gelirse vajinal doğum istiyorum. Kendi gelmezse ve suni sancı sonrası vajinal doğum ihtimalini düşük görürse doktor bizim de sezeryan olacak.Rica ederimaramızda 1 gün var doğum şekliniz belli mi? Benim sezeryan olacak ama henüz günü netleştirmedik muhtemelen 39. Haftada olur gibi.
Şiddetli değil ama hissettiriyor kendini. Regl sancısı gibi kalçamdan bacaklarıma bazen bazen de alt karında gibi. Geçti şimdi gerçi.Şiddetli mi nasıl bir ağrı
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza nasıl bebek için ve bizim için iyi olacaksa öyle olsunaa evet aynı zamanlarmış tarihlerimiz :) Doktorum şekerden dolayı maksimum 39+2’ye kadar bekleyebileceğimizi söyledi. O zamana kadar bebiş kendisi gelirse vajinal doğum istiyorum. Kendi gelmezse ve suni sancı sonrası vajinal doğum ihtimalini düşük görürse doktor bizim de sezeryan olacak.
Yani hem belli hem belli değil, bebişe kaldı :)
alttan muayene olduysan ondan olmuştur canım dün ben de muayene oldum doktorum lekelenmen olabilir dedi benim de hafif lekelenmem varHanımlar ya 36 haftalık oldum bugün tam sabah rutin kontrole gittim 60larda düzensiz sancı çıkınca açıklık bakıldı 2cm denildi sabah nişan gibi bişey gelmişti de tam emin değildim ama akşamdan beri sildikçe kahve leke geliyor bazen de sümüksü, sabah özeldeki doktorum çağırdı oraya gideceğim de stresten uyuyamadım neden olur ki böyle lekelenme
Evet ama 5-6 saattir sürüyor ve azalmıyor sizinde öyle mialttan muayene olduysan ondan olmuştur canım dün ben de muayene oldum doktorum lekelenmen olabilir dedi benim de hafif lekelenmem var
ben dün muayene oldum dün baktığımda pek bir şey yoktu. sabah 5 gibi kalktım o saatlerde gördüm ilk lekelenmeyi. sonra öğlene kadar sürdü 1 gibi geçti. yani ortalama benim de 7-8 saat kadar ara ara sürdü ama üzerine daha devam etmedi. bir de yoğun değildi pembemsi akıntıyla karışıktı. sizin yoğun mu yoksaEvet ama 5-6 saattir sürüyor ve azalmıyor sizinde öyle mi
Benim öyle değil malesef kahveye dönük gelmeye başladı bazen sümüksü bazen akıntı gibi geliyor ve lavaboda her sildiğimde görüyorum ara ara değilben dün muayene oldum dün baktığımda pek bir şey yoktu. sabah 5 gibi kalktım o saatlerde gördüm ilk lekelenmeyi. sonra öğlene kadar sürdü 1 gibi geçti. yani ortalama benim de 7-8 saat kadar ara ara sürdü ama üzerine daha devam etmedi. bir de yoğun değildi pembemsi akıntıyla karışıktı. sizin yoğun mu yoksa
muayene ederken çok zorlamış olabilir mi veya kendini mi kastın acaba. ne zaman bir dahaki kontrol geçmiş olsun ama korkma canlı kırmızı renk değilse kanama korkutmasın sizi dedi dün doktorumBenim öyle değil malesef kahveye dönük gelmeye başladı bazen sümüksü bazen akıntı gibi geliyor ve lavaboda her sildiğimde görüyorum ara ara değil