Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krem ve kapağa rağmen ben de çok uğraşmıştım gögüs ucu yarasıyla. Doğumdan çok meme ucunu düşünüyorum doğum daha kolaydı.Selam kızlar nasılsınız doğuran var mı peki bakamıyorum buralara o kadar tecrübeli olmaya rağmen göğüs uclari yara oldu kremliyorum ama nafile var mı farklı şeyler yapan
Canm bazen ölçümden kaynaklı olabiliyor veya pozisyon kaynaklıı37+5 bacak 3 hafta geriymiş ya şu an farkettimumarım ölçüm hatasıdır drum bi sorun yok diyor ısrarla 35te normaldi
Korkma canım 7 cm çok da az değil benimki 3.5 cm çok şükür hareketlerinde bir değişiklik olmadı on gündür falan böyle ama Salı günü 28 Ekim sezaryen günü verdi geliyor bebişim inşallahSuyum azalmış 7 cm dedi. Salıya kadar devam ederse azalma, yatışım yapılacak. Günde 3 tl su iç dedi. Çok kalabalık olduğu için de çatı muayenesini de salıya erteledi. Hareketleri azalırsa da gel dedi.
Sordum ben de ama doğuma yakın azalır zaten dedi. Bi şeye yaramadı cevabı yaniNiye azalıyormuş acaba bir şey söyledimi
Çat muanesi falan yapılmışmıydı cnm sana veya bebek kanala girmişmi öyle bişeyler söylendimişSordum ben de ama doğuma yakın azalır zaten dedi. Bi şeye yaramadı cevabı yaninst’de de hiçbir şey yok. Sıfır sancıyla doğuma mı giricem ben? Salı günü 38+1 oluyor hiç beklemezdim kasıma varamayacağımı
Gerçi daha belli değil ama azalma böyle giderse dedi.
Ayva çekirdeğini deneyeceğim her emzirmeden sonra mı sürüyorsun canım birde havalandırmak dedin üst ciplak mi kalacak krem şurup kapağı kapatinca da kasindiriyor falanKrem ve kapağa rağmen ben de çok uğraşmıştım gögüs ucu yarasıyla. Doğumdan çok meme ucunu düşünüyorum doğum daha kolaydı.
Ayva çekirdeği jeli işe yaramıştı o zamanlar. Zamanı da geldi. 3-5 çekirdekleri birkaç yemek kaşığı suda bekletiyorsun jel kıvamına gelince sürüyorsun. Diğer iyi gelen de kapatmadan açık bırakıp havalanırmaktı. Hiçbir şekilde kıyafete temas ettirmemiştim.
Ayy ben ilk ultrasondan sonra öyle olmuştum. Koca tarafım, 2,5 aylık siyah beyaz karartılı kâğıttan ne anladıysa her bi yerini kendilerine benzettilerKızlar bir şey soracağım. Siz de çevreniz bebeği kendilerine benzetince ben gibi delleniyor musunuz yoksa normal misiniz….
Doğuma yakın evet azalıyomuş canım zaten, sen yine de su iç bol bol. Hızlandırılmış yaprak dökümü aç hemen dhshdjdSordum ben de ama doğuma yakın azalır zaten dedi. Bi şeye yaramadı cevabı yaninst’de de hiçbir şey yok. Sıfır sancıyla doğuma mı giricem ben? Salı günü 38+1 oluyor hiç beklemezdim kasıma varamayacağımı
Gerçi daha belli değil ama azalma böyle giderse dedi.
Lansinoh sürüp kapak kapatma olayını başlarda yapıyordum soğuk olduğundan rahatlıyordu. Her şeyi denediğim için net hatırlamıyorum. Yara olunca ayva çekirdeğini duymuştum yine buradan. emzirdikten sonra sürersin mümkünse açık bırakırsın meme ucunu kaç dakika yapabilirsen. Kaşındırma bende de oluyordu o yüzden lansinoh kapak olayını becerememiştim. Ya da bebek yanlış tuttuğundan yara olmuştu. Bir memeyi daha kolay emiyorlar biliyorsun diğeri zor olabiliyor. İyileşmeye dönünce de acısa da yaralı memeden de veriyordum süt. Çok karışık anlattım ama en zorlandığım konuyduAyva çekirdeğini deneyeceğim her emzirmeden sonra mı sürüyorsun canım birde havalandırmak dedin üst ciplak mi kalacak krem şurup kapağı kapatinca da kasindiriyor falan
Ben seni gayet iyi anlıyorum ilk çocuğum da yasamistim ikinci de rahattım üçüncü de gene oldu dediğin gibi biri daha çok acıyor insallah en kısa zaman da geçerLansinoh sürüp kapak kapatma olayını başlarda yapıyordum soğuk olduğundan rahatlıyordu. Her şeyi denediğim için net hatırlamıyorum. Yara olunca ayva çekirdeğini duymuştum yine buradan. emzirdikten sonra sürersin mümkünse açık bırakırsın meme ucunu kaç dakika yapabilirsen. Kaşındırma bende de oluyordu o yüzden lansinoh kapak olayını becerememiştim. Ya da bebek yanlış tuttuğundan yara olmuştu. Bir memeyi daha kolay emiyorlar biliyorsun diğeri zor olabiliyor. İyileşmeye dönünce de acısa da yaralı memeden de veriyordum süt. Çok karışık anlattım ama en zorlandığım konuydu![]()
Canım direkt aklıma sen geldin zaten. Şimdi soracaktım ben de. Benimki niye 7’de dellendi böyle anlamadımKorkma canım 7 cm çok da az değil benimki 3.5 cm çok şükür hareketlerinde bir değişiklik olmadı on gündür falan böyle ama Salı günü 28 Ekim sezaryen günü verdi geliyor bebişim inşallah
Evet kızım 3 yaşına girecek hala olur olmadık her şeyini halasına benzetiyolar sanki ben değil o doğurduKızlar bir şey soracağım. Siz de çevreniz bebeği kendilerine benzetince ben gibi delleniyor musunuz yoksa normal misiniz….
Yok canım bugün yapacaktı ama yoğunluktan ve de nasıl olsa Salı gidicem diye o gün yapacak. Kanala da girdi demedi. Ay bir de o var de mi kanala girmezse napıcam sezaryen mi olacakÇat muanesi falan yapılmışmıydı cnm sana veya bebek kanala girmişmi öyle bişeyler söylendimiş
Zaten beni yaprak dökümü mahvetti o kadar hızlı ilerliyorum ki olanlar olduDoğuma yakın evet azalıyomuş canım zaten, sen yine de su iç bol bol. Hızlandırılmış yaprak dökümü aç hemen dhshdjd
YouTube’da kanala girmesi için egzersizler varYok canım bugün yapacaktı ama yoğunluktan ve de nasıl olsa Salı gidicem diye o gün yapacak. Kanala da girdi demedi. Ay bir de o var de mi kanala girmezse napıcam sezaryen mi olacak
Yok canım bugün yapacaktı ama yoğunluktan ve de nasıl olsa Salı gidicem diye o gün yapacak. Kanala da girdi demedi. Ay bir de o var de mi kanala girmezse napıcam sezaryen mi olacak
Bende valla kanala ne zaman giriyor yaşayan arkadaşlar varsa veya kanala girmiş dedikleri varsa yazabilirlermiiKilosu da 3200 olmuş. Boyunu sordum bacağı 7 ile çarpıyoruz önemsiz bilgi zaten olacağı 48-52 arası çok haber değeri yok ama söyliyim dedi50-51 arası bir şey o da.
HahahaZaten beni yaprak dökümü mahvetti o kadar hızlı ilerliyorum ki olanlar olduBakalım Leyla’dan önce doğuracak gibiyim o zaten doğuramadı gitti
Bak sen doğuracaktın benden önce öyle anlaşmıştık sende durumlar nasıl![]()