• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Dün gece bana da benzeri oldu. Çok uykuluydum ama uyuyamadım uzun süre. Artık vücut doğuma hazırlık yapıyor diye uyku moduna alamıyordur belki bizi😅 Ya da bilinçaltımız stres ve kaygı dolu doğal olarak. O daldırtmıyor demek ki
Ay ben hala 10 saat uyuyorum ya hele de anksiyetem tavan diye daha çok uyuyorum 🥲

Benim 37+5 aramızda bir hafta var, bu da 200-300 civarı bir fark demek. Ölçümü çok zor yaptı çocuk artık sıkıştığı için zor yapıyoruz dedi. O yüzden illa ki hata payları var. Doktor bunu bilerek normal demiştir ona güven
Anladım canm hayırlısı artık valla her hafta yeni bir stres yükleniyor bana 😀
Acaba benim geçen hafta ile bu hafta arası düşüş hızı çok da o yüzden mi böyle karar verdi. Çünkü şu an yeterli merak etme de dedi.
Su kolay doğum için mi bebeğin orda yaşaması için mi önemli acaba. Kanal meselesini ben sormadım diye mi söylemedi acaba aklıma da hiç gelmedi. Çünkü artık çok baskı yapıyor özel bölgeme falan ben girmiştir sanmıştım.
Benim sezaryen - normal doğum hiç belli değil ya konuşamadık resmen karanlığa yürüyorum😂
Benmde suya normal dedi karnımın üzerinde boşluk oluştu gibi hissediyorum ama kanala falan girmemiş gayet normal duruyor olduğu yerde hareket yokk😀😀 bu gittiğinde sor canm olmadı

Sğaol canım 11 kasıma gün verdi 39+4 te
Bende 11 kasimi manifestliyorum, halam o gun dogurucan diyor 😄
Kızlar bana bi şey oldu djjf ne gece ne gündüz uyuyamıyorum delircem dün gece 2 saat anca uyumuşumdur şu an da uykum var ama uyuyamıyorum stres mi yapıyorum farkında olmadan hormonlardan mı ne ki bu yaşayan var mı?😟
Bende geceleri wcye kalkinca cok zor daliyorum, bazen saatlerce telde oyalaniyorum, tek uyuyorum sabah oluyor 🥹

Anladım canm hayırlısı artık valla her hafta yeni bir stres yükleniyor bana 😀

Benmde suya normal dedi karnımın üzerinde boşluk oluştu gibi hissediyorum ama kanala falan girmemiş gayet normal duruyor olduğu yerde hareket yokk😀😀 bu gittiğinde sor canm olmadı
Bu gidişimde zaten yatışımı yapma ihtimali var bütün meraklarım giderilir😆

Acaba benim geçen hafta ile bu hafta arası düşüş hızı çok da o yüzden mi böyle karar verdi. Çünkü şu an yeterli merak etme de dedi.
Su kolay doğum için mi bebeğin orda yaşaması için mi önemli acaba. Kanal meselesini ben sormadım diye mi söylemedi acaba aklıma da hiç gelmedi. Çünkü artık çok baskı yapıyor özel bölgeme falan ben girmiştir sanmıştım.
Benim sezaryen - normal doğum hiç belli değil ya konuşamadık resmen karanlığa yürüyorum😂
Sürprizli bebiş seninki inşallah gönlünden gelen hayalindeki gibi olur ama olmazsa da hallederiz biz güçlü kadınlarız🧿

Slm kızlar yorumlarınızı bekliyorum dün ultrasonda 36.6 çıkmadım 34.te kalmış neden böyle oluyo dr. Ölçemedim pozisyon uygun değil diyo kafası yamuk diyo neden yamuldu ki son haftada şaştım kolu kısa çıkıyo dıo cihazdan mı ayrıntılıda ve şuana kadar güzel geçmişti😔
Merhaba benimde geçen hafta 38 haftalıkken 36. haftayla uyumlu dedi. Her zaman 1 hafta geriydi zaten ancak bu defa 2 haftalık bir gerilik var dedi. Bende minyonum, eşimde iri değil. Genetik muhtemelen. Pozisyon kaynaklı hatalı ölçümler oluyor. Gerileme 2 haftayı geçmediği müddetçe sorun olmuyor zaten. Siz yine endişe etmeden, pazartesi başka bir dr daha muayene olabilirsiniz içiniz rahat eder.

R rose-bahar Sana bakmaya geldiydim kız ne olmuş öyle suyun niye azalmış. Sen merak etme bebeğin kanala girmiştir Sancına da takılma suni sancı verir normal doğumunu yine yaparsın. Tabi yine de suyu normale dönerde bebişin kendi gelmek istediğinde gelir inşallah 🙏

Kızlar gaz sancısı gibi bir ağrım var. Karnıma bıçaklar giriyor. Ayağa kalkıncs karnım sertleşiyor. Sanki gaz çıksa rahatlayacak gibi bir ağrı asla geçmiyor 3-4 saat oldu

Kızlar dogum sonrası bakamadım uykusuz kalmayı unutmusum :) 7 24 sarhoş gibi geziyorum. Ama cok şükür iyiyiz.
Sezaryen sonrası 1 gece yattım hastanede. Kiyafet bolca almistim yanıma ama bebek icin 4 takım kıyafet kullandık beyfendi alt acilinca isemeye karar verdi :) kendimde 1 gecelik birde pijama takımı ile rahat ettim sabahlik falan hikaye :) sıcaktan zaten gerek bile olmadı. Çamaşır bile giydirmediler :)) Depend i gorunce onu giyin dedi ama sezaryende çok da gerekli değil normal doğumda kanama daha çok oluyormuş. Ihtiyac olabilir o zaman tabi. Korse konusunda da kontrole bugun gittim telsiz Çamaşır seklinde olan korseden çok toparlayici formdakilerden tavsiye etti. Hem dikişler icin hemde gündelik hayat için. Simdilik aklima gelenler bunlar:) herkes sağlıkla mutlulukla kucağına en hayırlı zamanda alsın yavrularını.
Ya korseyi sezaryandan ne zaman sonra kullanabilliyoruz doktora sormayı unuttum.

Back
X