• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Canım direkt aklıma sen geldin zaten. Şimdi soracaktım ben de. Benimki niye 7’de dellendi böyle anlamadım😂 Gün vermiş kadar da oldu. Aynı gün 28’inde azalma devam ederse yatış yaparız dedi. Hani sancım da çıkmıyor nst’de. Sana söylemiş miydi neden azalırmış? Bol su iç falan dedi mi bana 3 lt iç dedi
Ya ben chatgbtye sorduğumda 8-18 cm su aralığı vermişti alt aralık olarak da 5 cm vermişti acaba genel aralığın sınırında olduğu için mi öyle dedi sana bilmiyorum çünkü 5 cm iken benimki takip edelim demişti daha da az görünce tedirgin ediyor bu beni dedi bol su da içiyorum bu arada hala ben çoğalmayınca çoğalmıyor bence son haftalarda idrar üretmeyi yavaşlattığı için su azalıyor demek ki benimki içiyor içiyor şeyapmıyor diye düşündüm😂😂ama korkmadım suyu tamamen bitip doğuran tanıdıklarım var su içip güzel şeyler düşüneceğiz😅😅

Yok canım bugün yapacaktı ama yoğunluktan ve de nasıl olsa Salı gidicem diye o gün yapacak. Kanala da girdi demedi. Ay bir de o var de mi kanala girmezse napıcam sezaryen mi olacak
Suni sancı istedim bu arada ben doktordan annem de hep suni sancıyla doğurmuş sancım çıkmıyor hala aşağı inmiş bayağı dedi kanaldan mı bahsetti anlamadım ama insülin kullanıyorsun suni sancı veremem bebek strese girer dedi üç güne daha doğurmazsam sezaryen olacak 😅

Kilosu da 3200 olmuş. Boyunu sordum bacağı 7 ile çarpıyoruz önemsiz bilgi zaten olacağı 48-52 arası çok haber değeri yok ama söyliyim dedi🤣 50-51 arası bir şey o da.
Aynı bizim de 3190 idi 37+1 de boyu da 50 imiş ama boya bakmıyorum son günler önemsiz bir şey dedi gel de bize sor 😂😂

Kızlar bana bi şey oldu djjf ne gece ne gündüz uyuyamıyorum delircem dün gece 2 saat anca uyumuşumdur şu an da uykum var ama uyuyamıyorum stres mi yapıyorum farkında olmadan hormonlardan mı ne ki bu yaşayan var mı?😟

Bende valla kanala ne zaman giriyor yaşayan arkadaşlar varsa veya kanala girmiş dedikleri varsa yazabilirlermii
Kanala girmezsede sezeryan gibi konuştu doktorum ya 36 6 haftalık benmde 2700 kilosu normal dedi doktor ama az geldi bana ya :(
Benim 37+5 aramızda bir hafta var, bu da 200-300 civarı bir fark demek. Ölçümü çok zor yaptı çocuk artık sıkıştığı için zor yapıyoruz dedi. O yüzden illa ki hata payları var. Doktor bunu bilerek normal demiştir ona güven

Evet kızım 3 yaşına girecek hala olur olmadık her şeyini halasına benzetiyolar sanki ben değil o doğurdu 😒
Ayyyy al işte bizim de detaylıdan beri aynı muhabbet. Ya bari kibarlıktan benzetin annesine dimi hani karnında taşımış dokuz ay ne çilelerle? Yok arkadaşım kafayı yemiş herkes ya.

Ya ben chatgbtye sorduğumda 8-18 cm su aralığı vermişti alt aralık olarak da 5 cm vermişti acaba genel aralığın sınırında olduğu için mi öyle dedi sana bilmiyorum çünkü 5 cm iken benimki takip edelim demişti daha da az görünce tedirgin ediyor bu beni dedi bol su da içiyorum bu arada hala ben çoğalmayınca çoğalmıyor bence son haftalarda idrar üretmeyi yavaşlattığı için su azalıyor demek ki benimki içiyor içiyor şeyapmıyor diye düşündüm😂😂ama korkmadım suyu tamamen bitip doğuran tanıdıklarım var su içip güzel şeyler düşüneceğiz😅😅
Acaba benim geçen hafta ile bu hafta arası düşüş hızı çok da o yüzden mi böyle karar verdi. Çünkü şu an yeterli merak etme de dedi.
Su kolay doğum için mi bebeğin orda yaşaması için mi önemli acaba. Kanal meselesini ben sormadım diye mi söylemedi acaba aklıma da hiç gelmedi. Çünkü artık çok baskı yapıyor özel bölgeme falan ben girmiştir sanmıştım.
Benim sezaryen - normal doğum hiç belli değil ya konuşamadık resmen karanlığa yürüyorum😂

Kızlar bana bi şey oldu djjf ne gece ne gündüz uyuyamıyorum delircem dün gece 2 saat anca uyumuşumdur şu an da uykum var ama uyuyamıyorum stres mi yapıyorum farkında olmadan hormonlardan mı ne ki bu yaşayan var mı?😟
Bende uyuyamıyorum ama karnım büyüdüğü için rahat edemiyorum sanırım ondan dolayı. Resmen uykuya hasret kaldım doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum valla 😔

Bende uyuyamıyorum ama karnım büyüdüğü için rahat edemiyorum sanırım ondan dolayı. Resmen uykuya hasret kaldım doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum valla 😔
Bende sanırım gebelik anksiyetesi oluşmuş şuvan chatgypt öyle söylüyor🤣 papatya melisa pasiflora ne varsa içicem artık zaten doğuma kalmış on gün

Dün gece bana da benzeri oldu. Çok uykuluydum ama uyuyamadım uzun süre. Artık vücut doğuma hazırlık yapıyor diye uyku moduna alamıyordur belki bizi😅 Ya da bilinçaltımız stres ve kaygı dolu doğal olarak. O daldırtmıyor demek ki

Dün gece bana da benzeri oldu. Çok uykuluydum ama uyuyamadım uzun süre. Artık vücut doğuma hazırlık yapıyor diye uyku moduna alamıyordur belki bizi😅 Ya da bilinçaltımız stres ve kaygı dolu doğal olarak. O daldırtmıyor demek ki
Ay çok yorucu ya uyumak istiyorum ama dalamıyorum bebeler gelince bu günleri aramayız inş🤣

Kızlar dogum sonrası bakamadım uykusuz kalmayı unutmusum :) 7 24 sarhoş gibi geziyorum. Ama cok şükür iyiyiz.
Sezaryen sonrası 1 gece yattım hastanede. Kiyafet bolca almistim yanıma ama bebek icin 4 takım kıyafet kullandık beyfendi alt acilinca isemeye karar verdi :) kendimde 1 gecelik birde pijama takımı ile rahat ettim sabahlik falan hikaye :) sıcaktan zaten gerek bile olmadı. Çamaşır bile giydirmediler :)) Depend i gorunce onu giyin dedi ama sezaryende çok da gerekli değil normal doğumda kanama daha çok oluyormuş. Ihtiyac olabilir o zaman tabi. Korse konusunda da kontrole bugun gittim telsiz Çamaşır seklinde olan korseden çok toparlayici formdakilerden tavsiye etti. Hem dikişler icin hemde gündelik hayat için. Simdilik aklima gelenler bunlar:) herkes sağlıkla mutlulukla kucağına en hayırlı zamanda alsın yavrularını.

Kızlar ya benim de regl ağrısı gibi alt karnımda bi ağrı var ama göbeğim sert değil tuhaf bi his 😌

Back
X