Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşkem bende geleydim bişeylereBen ketenpereye geldim ya suyumun azalması hiç hesapta yoktu
Ohhh missBen kaynanamları gönderdim keyif yapıyorum![]()
Kızlar kocamı boğazlamamak için çok zor tutuyorum kendimi. Gebeliğin başından beri ciddi et ve soğana koku hassasiyetim var asla yiyemiyorum biri pişirirse kusmaktan ölüyorum. Canım annem o yüzden full bana sebze yemekleri yaptı kendisi eti çok sevmesine rağmen. Şimdi yavaş yavaş kıyma koyuyı yemeklere zorla yiyorum. Eşim girmiş evin ortasında sosis kızartmış halimi bilmesine rağmen. Bide mutfak açık mutfak her yere yayıldı koku kusmaktan mahvoldum. Defol git dışarda ye dayanamıyorum biliyosun yani mahvoldum. Öğürdüğümden beridir karnım sepsert sancı girip çıkıyo ya
Kıazzzzz senden önce doğurcam çatlamaaKeşkem bende geleydim bişeylere![]()
Ay seni gazlamayayım ama ölecekti herhalde sosis kızartmasa bugünKızlar kocamı boğazlamamak için çok zor tutuyorum kendimi. Gebeliğin başından beri ciddi et ve soğana koku hassasiyetim var asla yiyemiyorum biri pişirirse kusmaktan ölüyorum. Canım annem o yüzden full bana sebze yemekleri yaptı kendisi eti çok sevmesine rağmen. Şimdi yavaş yavaş kıyma koyuyı yemeklere zorla yiyorum. Eşim girmiş evin ortasında sosis kızartmış halimi bilmesine rağmen. Bide mutfak açık mutfak her yere yayıldı koku kusmaktan mahvoldum. Defol git dışarda ye dayanamıyorum biliyosun yani mahvoldum. Öğürdüğümden beridir karnım sepsert sancı girip çıkıyo ya
Zaten yazıklar olsundu çok alındım küss ahahshsKıazzzzz senden önce doğurcam çatlamaa![]()
Ben geçen gün bildiğin sosisli sandvinç yedim yavrum,normalde eve asla sosis almayız ama bir tane hamburgerci de sosisli sandvinç yapılıyor aylardır canım çekiyordu hapur hupur yedim dayanamadım .Çok nefsim çektiSakinleşmeye çalış canım. Ne kadar sinirlensekde ne yazıkki hep gözümüzün önündeler.çok anlayışsızca olmuş hareketi.
Buarada konudan bağımsız olarak hamileliğimde en çok sosis yemeği özledim yaa☺
Ay bende çok seviyorum normalde, her gece rüyamda beyti ve iskender görüyorum söylemesi ayıpSakinleşmeye çalış canım. Ne kadar sinirlensekde ne yazıkki hep gözümüzün önündeler.çok anlayışsızca olmuş hareketi.
Buarada konudan bağımsız olarak hamileliğimde en çok sosis yemeği özledim yaa☺
Ben geçen gün bildiğin sosisli sandvinç yedim yavrum,normalde eve asla sosis almayız ama bir tane hamburgerci de sosisli sandvinç yapılıyor aylardır canım çekiyordu hapur hupur yedim dayanamadım .Çok nefsim çekti![]()
Hemen 10 kiloya düşerdi yemeseydi ay allahım yaAy seni gazlamayayım ama ölecekti herhalde sosis kızartmasa bugün![]()
Bu erkeklerin etttttttt diye ölüp bitmesinden nefret ya gerçekten nefret
Bak yaa akşam akşam sosisli sandviçe düşürdünüz beniiiOff benimde canım sosisli Sandviç çekiyor işte. Böyle bol ketçaplı mayonezliama bitek ona dikkat ettim yemedim ama şimdi sen yedin deyince bir niyeti bozdum sanki
![]()
Canıma tak etti ama eşim de boşver bir şey olmaz ye işte dedi ,dedim tamam yiyorum.Birkaç kere de bardakla kola içtim çok olmasa da.Ton balık da yedim,bir sigara kullanmadım.Normalde nadir de olsa arkadaşlarımla içerdim ona baya dikkat ettim.Ama sigaranın baya hayalini kuruyorum artıkOff benimde canım sosisli Sandviç çekiyor işte. Böyle bol ketçaplı mayonezliama bitek ona dikkat ettim yemedim ama şimdi sen yedin deyince bir niyeti bozdum sanki
![]()