• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar kocamı boğazlamamak için çok zor tutuyorum kendimi. Gebeliğin başından beri ciddi et ve soğana koku hassasiyetim var asla yiyemiyorum biri pişirirse kusmaktan ölüyorum. Canım annem o yüzden full bana sebze yemekleri yaptı kendisi eti çok sevmesine rağmen. Şimdi yavaş yavaş kıyma koyuyı yemeklere zorla yiyorum. Eşim girmiş evin ortasında sosis kızartmış halimi bilmesine rağmen. Bide mutfak açık mutfak her yere yayıldı koku kusmaktan mahvoldum. Defol git dışarda ye dayanamıyorum biliyosun yani mahvoldum. Öğürdüğümden beridir karnım sepsert sancı girip çıkıyo ya

Kızlar kocamı boğazlamamak için çok zor tutuyorum kendimi. Gebeliğin başından beri ciddi et ve soğana koku hassasiyetim var asla yiyemiyorum biri pişirirse kusmaktan ölüyorum. Canım annem o yüzden full bana sebze yemekleri yaptı kendisi eti çok sevmesine rağmen. Şimdi yavaş yavaş kıyma koyuyı yemeklere zorla yiyorum. Eşim girmiş evin ortasında sosis kızartmış halimi bilmesine rağmen. Bide mutfak açık mutfak her yere yayıldı koku kusmaktan mahvoldum. Defol git dışarda ye dayanamıyorum biliyosun yani mahvoldum. Öğürdüğümden beridir karnım sepsert sancı girip çıkıyo ya

Sakinleşmeye çalış canım. Ne kadar sinirlensekde ne yazıkki hep gözümüzün önündeler. 😡 çok anlayışsızca olmuş hareketi.
Buarada konudan bağımsız olarak hamileliğimde en çok sosis yemeği özledim yaa☺

Ay seni gazlamayayım ama ölecekti herhalde sosis kızartmasa bugün 😡

Kızlar bu alt değiştirme örtülerinden bir pofidik olandan 40,ince olandan da 40 tane aldım.Tecrübeli olanlar varsa bunlar ne kadar süre yetiyor acaba?

Sakinleşmeye çalış canım. Ne kadar sinirlensekde ne yazıkki hep gözümüzün önündeler. 😡 çok anlayışsızca olmuş hareketi.
Ben geçen gün bildiğin sosisli sandvinç yedim yavrum,normalde eve asla sosis almayız ama bir tane hamburgerci de sosisli sandvinç yapılıyor aylardır canım çekiyordu hapur hupur yedim dayanamadım .Çok nefsim çekti :(

Ay bende çok seviyorum normalde, her gece rüyamda beyti ve iskender görüyorum söylemesi ayıp 😃 ama yiyemiyorum ağzıma değince çok kötü oluyorum. Hayır git dışardan al ye ya ölmezsin yani

Ben geçen gün bildiğin sosisli sandvinç yedim yavrum,normalde eve asla sosis almayız ama bir tane hamburgerci de sosisli sandvinç yapılıyor aylardır canım çekiyordu hapur hupur yedim dayanamadım .Çok nefsim çekti :(

Off benimde canım sosisli Sandviç çekiyor işte. Böyle bol ketçaplı mayonezli🙃 ama bitek ona dikkat ettim yemedim ama şimdi sen yedin deyince bir niyeti bozdum sanki😂😂

selam kızlar, gece el parmak eklemlerimde şiddetli ağrı hissettim. daha önce hiç olmamıştı
bütün gün de devam etti. parmak eklemlerim ve el bileklerimde var. uyuşukluk eşlik ediyor. ellerimi tam kapasite kullanamıyorum. çok sevimsiz.

internetten baktım, karpal tünel sendromu diye bir şey olabilirmiş. hamilelerde 3. trimester da ödem kaynaklı görülüyormuş.
başka yaşayan ve doktoruna soran oldu mu?

Off benimde canım sosisli Sandviç çekiyor işte. Böyle bol ketçaplı mayonezli🙃 ama bitek ona dikkat ettim yemedim ama şimdi sen yedin deyince bir niyeti bozdum sanki😂😂
Bak yaa akşam akşam sosisli sandviçe düşürdünüz beniii🫠🫠 bende aşırı severim maalesef çok sağlıksız birşey ama elimde değil kokoreç yedim aslında ama sosisi yemedim nedense dhsjdk biriniz girerse bu günaha bende girerim🤣🤣 spongeboob spongeboob bu arada aşkım onaylamıyoruz eşini tabiki, koku konusunda bende çok hassasım. Sadece konusu geçince bi düştüm ahshs

Canıma tak etti ama eşim de boşver bir şey olmaz ye işte dedi ,dedim tamam yiyorum.Birkaç kere de bardakla kola içtim çok olmasa da.Ton balık da yedim,bir sigara kullanmadım.Normalde nadir de olsa arkadaşlarımla içerdim ona baya dikkat ettim.Ama sigaranın baya hayalini kuruyorum artık😅Yiyeceğin yer iyi pişiriyorsa ye canım güvenilirse.

Back
X