Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet tam olarak kasılma yaşıyorsun canım. O şekilde başlıyor benim dün akşam çok şiddetliydi bu akşam da aynı saatlerde yine başladı doktor zaman ilerledikçe artacağını söyledi
Eyvahlar olsun daha haftam çok geri :( Nst ye cumartesi girmiştim sancı çok az çıktı doktor dikkate alınmaz bu dedi.

Eyvahlar olsun daha haftam çok geri :( Nst ye cumartesi girmiştim sancı çok az çıktı doktor dikkate alınmaz bu dedi.
Ben hafif kasılma yaşarken 15,20 arasıydı resmen hissettim bugün. Yalancı kasılma zaten bunlar rahim kendini doğuma hazırlıyormuş. Bide ben ilk gebeliğimde yaşamadım böyle kasılma yani senin şiddetlenecek diye bişey yok canım

Ben de bu indirimde oto koltuğu
Süt sağma makinası
Kurutma makinası almayı düşünüyorum önerilere açığım kızlar 🤣

Merhaba. Yıkadıktan sonra herhangi bir uygulama yaptınız mı ? Bi miktar göbek içinde kordon kaldı çünkü. Ne yapılmalı tam olarak ?
Yeni gördüm kusura bakma bir süredir giremiyordum. Hiç bişey yapmadım güzel kuruttum sadece çok göbeğine sürtmeden pamukla kuruladım iyice 🤗

Beklesen de faydası yok emilmiyor hiç. Ben sutyen, gümüş kapak, göğüs kalkanı gibi şeyler kullanmıyorum tişört ve pijamalarımı feda etmeyi tercih ettim😂 kızımın cok sevdiği memişleri havasız kalmasın da varsın tüm kıyafetler ziyan olsun😂
Ama hiç emilmiyosa silmeden yıkamadan bebek nasıl emiyoo bi zararı olmaz demi🥺 üstünde temizleme gerektirmez diyor ya yine de içim rahat etmedi

Kızlar bebelerinizin hareketleri nasıl benimki bazen çok uzun süre hareket etmiyor bazende hiç durmuyor 1 saattir falan full hareket ben yoruldum artık bi sorun mu var diye düşünmeye başladım sizde de öyle mi 🥴
Benimde aynı csnımm bazen karnım sanli boş gibi oluyor bazen çok hareketli oluyor bazen hafif sanırım değişiyor genel olarak herkesinde böyle oldunu düşünüyorum

Negatif bir anne ile çok zor yaşayan bilir maalesef, en kısa sürede toparlanıp gitmesini iste çünkü o artık değişmez seni de olumsuz etkiliyorsa uzakta olmasından başka çare yok. Sevmek ayrı bir şey tabi ki seviliyorlar ama yanındayken hayatın daha kolay daha güzel olmuyorsa o zaman doğru olmayan da bir şeyler var demektir.
Canim merhaba yazını gördüm simdi bendrn tavsiye çok sevdiğin insanda olsa hatta eşinde olsa son haftalarını strese sokabilecek indanlarla geçirme. Benim %90 ihtimalle o yüzden oldu erken doğumum ve çok ani oldu. Beni baya etkiledi süreç
Haklısınız kızlar ama eşim babalık izninden sonra haftalık şehirdışı gidişlerine başlayacak, ilk zamanlar tek kalmak istemiyorum, bebeğe güvenli ortam hazırlamak için evde biri daha olması rahatlatıyor beni. Geçenki krizimizden sonra ben daha umursamazım, o daha pozitif bakalım böyle giderse üç dört günde bir krize de razıyım ne yapayım :(

Batma bende 2 haftadır çok oluyor şuan tabi zirvede 🙈 hatta diyorum az daha ittirse kendini sanki altımdan çıkacak. Çok ayakta da kalamıyorum bu hissiyattan dolayı
Aynen bende uzun yürüyüşler yapamıyorum eskisi gibi. Alttan çıkacakmış gibi baskı yapmaya başlıyor.
Valla aynı kızlar batma çok oluyor sanki kafası çıkacak gibi bi his bende de var. Ama bebeğin kafası çok yukardaymış kanala falan girmemiş. Bana kalsaydı açılmam bile vardı 😅 doktor yukarıda normalde rahim kısmında bekleriz kafasını senin ki inmemiş henüz dedi.
Yani yalancı kasılmaymış hepsi ama hala ağrım var 🫠
Benimki iki haftadır kanalda yine de açılma yok 😂Bu doğum nasıl başlıyor ya, Sancı oluyor yok, batmalar oluyor yok daha ne olması lazım acaba🤣Neyse yaşayıp görcez.

Ya bende 2 gündür hissediyorum aşırı batma. Birde evim dubleks merdivenden aşağı in çık baya hareketliyim ne kadar da dikkat etsemde acaba tetikliyor mu ki sonuçta zaman da yaklaştı. 😟
Olabilir son zamanlarda zaten merdiven öneriyorlar doğum kolaylaşsın diye, ben bir sancı dalgası yaşadım bugün daha hazır değilmişim onu farkettim 🤣 yapacak işlerim gözümün önüne geldi

Aynen bende uzun yürüyüşler yapamıyorum eskisi gibi. Alttan çıkacakmış gibi baskı yapmaya başlıyor.

Benimki iki haftadır kanalda yine de açılma yok 😂Bu doğum nasıl başlıyor ya, Sancı oluyor yok, batmalar oluyor yok daha ne olması lazım acaba🤣Neyse yaşayıp görcez.
Cinsel ilişki önermedi mi doktorun?

Perine masajını bende yapamadım ya. Squat, sık cinsel ilişki falan önerdi bana. Benimde vajinaya arada batmalar oluyor canım acaba doğumun yakın olduğuna mı belirti bu. Senin açılmanda mı hiç olmamış. Bende hiç açılma yok ya ona üzüldüm biraz bugün Bayada sızı hissediyordum alt tarafa
Açılmana haftaya bakacagım dedi😐
Ama benim oglumdada aynı boyleydi 39+5te kontrolde ne acilma ne sancı birsey vardı, sadece nisanim gelmisti 3 gun oncesi ve dogumdannonceki gun, gecesine hic bir belirti yokken basladı sancım, wc gitme istegim ve sırttan belime agrılar, oglum gobegimi yirtacak gibi hareketliydi videolarını cekmistim hatta 6 saat sonra dogum yaptım, o zamanda doktorum belirtin yok haftayı bekleyecegiz demisti😅 pat diye bebis geldi, o da farklı bir doktordu,
Yani bazen zamanı gelmemis oluyor, stres yapmiyorum pek acikcasi hersey olacagina variyor
DOktorlarimiz evet tecrubeli deneyimli ama literatüre gore konusuyorlar ama herkesin hikayesi kendine özel pat diye oluveriyor iste
Bu aksam ise
VAjina alt kismim benim ilk defa boyle agirlik giriyor zaaank diye geciyor devamli degil
Bir de bu sabah akıntım baya sulu kremsi degisiklik var yani bebis rahat durmuyor hic aksam yemeginden beri gobiste saglı sollu tepecik olusturuyor

Back
X