- 11 Nisan 2024
- 1.570
- 1.363
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geliyom gidiyom hala doğurmamışsınız şaka gibi ansjsjs

Önerdi de nasıl olacak bu göbekle bilmiyorum, panda gibi yuvarlanıyorum ordan orayaCinsel ilişki önermedi mi doktorun?

Çok zor oluyor ya ve komikÖnerdi de nasıl olacak bu göbekle bilmiyorum, panda gibi yuvarlanıyorum ordan oraya

Çok zor oluyor ya ve komik
Önerdi de nasıl olacak bu göbekle bilmiyorum, panda gibi yuvarlanıyorum ordan oraya
 konsantrasyon sıfır bir gülme geliyor
 konsantrasyon sıfır bir gülme geliyor 

Ben chicco bellagio aldım canım katlanışı hem pratik hem iki yönlüde kapanıyor diye avantajlı bulduk,bir de kaliteli bir mekanizması var ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum artıkKızlar bebek arabası ve oto koltuğu olarak ne aldınız araştırabildiniz mi
Senin haftanda doğurmuştum utanır mısın hiç sanmam ajsjsjsd çok tembel çıktınızHehe bende doğurmadım daha kuzu. 35+5 bugün

Kiminin hafif kanlı, kahve gibiymis, kiminin kremsiymis jel gibiKızlar mukus tıkacı nasıl anlaşılıyor akıntı gibi bi şey mi yoksa tek seferde pırt diye çıkan bir şey mi bilen var mııı
 bgnku kontrolde nst de sancim cikmadi hic, bebegimde kanalda degil ama akintidan cok iskillendim
bgnku kontrolde nst de sancim cikmadi hic, bebegimde kanalda degil ama akintidan cok iskillendimBenim de eşimin spor maç izleme olayı var ya,adam da çok yardımcı bana onu kendim kısıtlanıyorum diye kısıtlamak zorunda kalacağım diye korkuyorum.Şu süreçte bebekler kolay bebek olursa çok zorlanılmaz gibiBak beni de uykusuzluk kısmı düşündürüyor.
Dediğin gibi hamilelikte bende cok zorlandım ama tek başıma hazırlanıp cıkmayı isterim kesinlikle. Bide eşlerin rutin hayatı devam ederken evde boğulmak psikolojiyi cok olumsuz etkiler diye düşünüyorum. Bakalım şu bikaç ay bi geçsin hersey daha net sekillenir hepimizin kafasında
Sen kafana koyduğun herşeyi yaparsınÖnerdi de nasıl olacak bu göbekle bilmiyorum, panda gibi yuvarlanıyorum ordan oraya

Sözde hepimiz Kasım anneleriydik
Ama kasım anneleriyiz ya bekliyoruz bakalım ehehhhheeee doğurcaz bakalım elikulağinda pat pat arka arkaya birkaç güne nasipse

Nasıl oldun aşkitom daha iyi misinGeliyom gidiyom hala doğurmamışsınız şaka gibi ansjsjs
Haftaya 39+3 e yine randevu verdi bana da haftaya görüşürüz dedi. İçimden dedim inşallah haftaya randevum gelmeden artık doğum için görüşürüzAçılmana haftaya bakacagım dedi
Ama benim oglumdada aynı boyleydi 39+5te kontrolde ne acilma ne sancı birsey vardı, sadece nisanim gelmisti 3 gun oncesi ve dogumdannonceki gun, gecesine hic bir belirti yokken basladı sancım, wc gitme istegim ve sırttan belime agrılar, oglum gobegimi yirtacak gibi hareketliydi videolarını cekmistim hatta 6 saat sonra dogum yaptım, o zamanda doktorum belirtin yok haftayı bekleyecegiz demistipat diye bebis geldi, o da farklı bir doktordu,
Yani bazen zamanı gelmemis oluyor, stres yapmiyorum pek acikcasi hersey olacagina variyor
DOktorlarimiz evet tecrubeli deneyimli ama literatüre gore konusuyorlar ama herkesin hikayesi kendine özel pat diye oluveriyor iste
Bu aksam ise
VAjina alt kismim benim ilk defa boyle agirlik giriyor zaaank diye geciyor devamli degil
Bir de bu sabah akıntım baya sulu kremsi degisiklik var yani bebis rahat durmuyor hic aksam yemeginden beri gobiste saglı sollu tepecik olusturuyor
 İnşallah bizim de öyle olur belirti olmayınca hiç gelmeyecekmiş gibi oluyor.
  İnşallah bizim de öyle olur belirti olmayınca hiç gelmeyecekmiş gibi oluyor. Bebeğin başı doğum kanalına yerleşince akıntı gelmesi azalıyormuş. Bizimkinin iki haftadır kanalda. Nişan falan gelecek mi nasıl olacak hiçbir fikrim yok.
 Bebeğin başı doğum kanalına yerleşince akıntı gelmesi azalıyormuş. Bizimkinin iki haftadır kanalda. Nişan falan gelecek mi nasıl olacak hiçbir fikrim yok.Hiç güzel olmuyor ya hem kurusun hem de göbekten bir şey gözükmüyor,Öylesine yapıyorsun gibi yapılıyor işteÖnerdi de nasıl olacak bu göbekle bilmiyorum, panda gibi yuvarlanıyorum ordan oraya

Ahahahhsg yaa bak anılarım depreşti nasıl geçmiş zaman dhdjdkd bende öyle yürümüyomDaha biz belki 3 aylıkken parkta gördüğüm delirmiş gibi yürüyen uzun hırkalı kadını hatırladım birdenBen niye öyle yürümüyorum hiç
Ben bişey yapamıcak gibiyim eşim uğraşacak artık. Kocama diyorumki senin işin de zor. Bebek olsun diye ayrı emek, çıksın diye ayrı emekSen kafana koyduğun herşeyi yaparsın

Öldürmeyen acı güçlendiriyo balım ajjsksNasıl oldun aşkitom daha iyi misin