Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Kızlar saat 5 gibi akşam . Çok heyecanlıyım. Ama korku uçtu birden mutluluk ve heyecan aldı yerini😍🥰🥰🥰
Allah kolaylık versin canım🙏🏼 Çok heyecanlı gerçekten🥰 Bazen bir hafta on gün sonra eve bebekle döneceğim aklıma geliyor çok tuhaf oluyorum😂 hamileliğe alıştık yine de bebekten bağımsız olay gibi geliyor bazen bu da kafa işte😂

Valla ben 36 ya gireceğim canım hastane çantam filan yok ortada,eksiklerim de var yani.Bebeğimin dolabı 37.haftamda gelecek düşün yani.İnşallah akışında vakti saatiyle gelir de stres olmam,temizlik de muamma cidden.Pencerelerim filan berbat :(
Siz bana bakmayın ben panik ataklıyım, işler hallolmadan ya bugün doğurursam diye geziyordum. Şimdi rahatlayınca da gelmek bilmez artık ehehehe. Hallolur canım yaa daha 36’ya gireceksin, dolaplar gelince yerleştirmesi en keyiflisi. Yıkama ütüleme biraz yoruyor onları da parça parça yaptım. Camlar benim de bayaaadır silinmiyordu, abla gelmese yapamazmışım ben inanılmaz batmış. İnşallah dediğin gibi vakitleri geldiğinde gelsinler sağlıkları yerinde olsun. Erken olsa da bi şekilde hallolacaktı ki bu işler nolcak sanki

Yok canım yarın 10 da 🥹🙏🏻
Ahhh bebeğim şuan missler gibi kucaklamışsındr prensesini sağlıkla güzellikle büyüt insallah 😍
Canlarım ben doğum yaptım
Biraz zor geçti ama birkaç saati atlatinca çok güzel hiç korkmayın melekler gibi yanımda sapsarı bir oğlum oldu . Emmesi çok kuvvetli değil küçücük olduğu için ama çok güçlü mama takviyesi verdim şimdilik bestlak damlayı suyuma katıyorum günde yirmi damla sanırım umarım işe yarar biraz göğüs ucum büyük ama hemşire o sorun değil damağına yiter emer dedi
Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün insallh 🤩
Doğum yaptın mı canim benim surec degisince takip edemedim
Evet canım doğum yaptım bugün 8. Günüm kontrole gittik bugün sarılık sınırdaymış sürekli de emziriyorum ya
Kızlar bugün doğuma giriyorum. 🥹🥹🥹 çok duygusalım yaa.
Yaaaa tek tek geliyor bebiskolar sağlıkla kucakla canım benim 🥰

Benden hastane çantası için sadece bebeğin hastane çıkışı kıyafetlerini getir dediler. Kendim için de pijama terlik diş fırçası kısaca kişisel bakım ürünleri. Diğer tüm herşeyi hastane karşılıyormuş. Bi sırt çantası yapıp gidesim geldi 😂

Benden hastane çantası için sadece bebeğin hastane çıkışı kıyafetlerini getir dediler. Kendim için de pijama terlik diş fırçası kısaca kişisel bakım ürünleri. Diğer tüm herşeyi hastane karşılıyormuş. Bi sırt çantası yapıp gidesim geldi 😂
o ne güzel hastaneymiş :)

Kızlar saat 5 gibi akşam . Çok heyecanlıyım. Ama korku uçtu birden mutluluk ve heyecan aldı yerini😍🥰🥰🥰
hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin canım :) niye öyle geç saatte genelde sezeryana falan sabah saatlerinde almıyorlar mıydı ya

Bir şey soracağım kızlar yaa, deprem oldu ya geçen gün, ben o an çok korktum ve kastım kendimi. Belime sancı girdi böyle kalp atışı gibi ritmik bir sancı, annemler yatırdı uzanınca 1-2 dk sonra geçti. Sonrasında da her gün en az 2-3 defa o sancı giriyor sırtıma belime. Sancı gibi olunca doğumla alakası mı var acaba diye de korkutuyor şu an yine girdi hemen sorayım size dedim. Deprem anı korktuğum için aniden ayağa kalktım, oturup oturup kalktım o heyecanla korkuyla. Sanırım incittim ama yine de tedirgin ediyor beni, hep doğum bel ağrısıyla başlıyor diyorlar ya. Ama karnımda sertleşme ya da karnımda kasılma vs olmuyor o anlarda. Pazartesi kontrolde soracağım bakalım bir sıkıntı var mı diye 🥲❣️

Ay bana da aynısını dediler ama panik atak annem sağolsun yine bir valiz hastane çantası yaptık, kesin hiçbirini kullanmadan geleceğiz 😂

Maşallah tek tek geliyor bebişler😍 benim de hala hiçbir hazırlığım yok evimde olmadığım için kv de hazırlıkları yapacağım doğumda filan orda olacağım daha kıyafetlerini yıkayıp ütülemedim bebişimin aniden gelirse çok hazırlıksız yakalayacak bizi😌

Back
X