Aynen temiz iç çamaşırımda nemlenmiş resmen su gibi değil hafif nemi var,sabahtan beri tedirginlikle yaşıyorum aptala döndüm.Gelirdi gelirdi tutamadığın idrar gibi akmaya devam ederdi. Akıntı ya da terdir büyük ihtimalle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen temiz iç çamaşırımda nemlenmiş resmen su gibi değil hafif nemi var,sabahtan beri tedirginlikle yaşıyorum aptala döndüm.Gelirdi gelirdi tutamadığın idrar gibi akmaya devam ederdi. Akıntı ya da terdir büyük ihtimalle![]()
Dr Seyfettin Özvural'ın eşi doğumu başlatan bir çay tarifi vermişti, Alman bir ebenin eski bir tarifiymiş bir tur da onu dene istersenBugün iyice karnım inmiş aşağıya aynaya baktım bi motive oldum. Arada vajinaya iğne batmaları da oluyor ama benim kız nazlı heralde tek bir sancım olmuyor. Hurmaya abandım bende şekerim çıkmasa bari![]()
Ahududu yaprağı çayı da çok işe yarıyor diyorlarBugün iyice karnım inmiş aşağıya aynaya baktım bi motive oldum. Arada vajinaya iğne batmaları da oluyor ama benim kız nazlı heralde tek bir sancım olmuyor. Hurmaya abandım bende şekerim çıkmasa bari![]()
R rose-bahar Senin kontrolün nasıl geçti canım sancın çıktı mı?
Ya sormayın NST’ye iki kez girdim ikisinde de uyuyordu. Kapı önünde hareketliydi içeride uyudu, muayenede de hareketliydi. Şimdi üçüncüsünü çektireceğim öncesinde yemek yemeye geldik ama çok gerildim eşime çatıyorum. NST öncesi çikolata da yedim işe yaramadı. Moralim bozuk. Üçüncüde de hareket olmazsa yatıracakmış.
Vajinal istiyorumplanlı sezeryan mi düşünüyorsunuz yoksa vajinal doğum mu bekliyorsunuz
Bugün bulabilirsem almayı düşünüyorum bende kırmızı ahududu yaprağı. Geçen hafta bebek çatıda ama açıklık yok demişti canım. Bu hafta kontrolüm perşembe olacak.Ahududu yaprağı çayı da çok işe yarıyor diyorlarbaşta erken gelecek diye korkuyoruz şimdi gelmeyecek diye
açıklığın var mı hiç
Uykucu ya sana da son haftalarda heyecan yaptırdıYa sormayın NST’ye iki kez girdim ikisinde de uyuyordu. Kapı önünde hareketliydi içeride uyudu, muayenede de hareketliydi. Şimdi üçüncüsünü çektireceğim öncesinde yemek yemeye geldik ama çok gerildim eşime çatıyorum. NST öncesi çikolata da yedim işe yaramadı. Moralim bozuk. Üçüncüde de hareket olmazsa yatıracakmış.
Muayenede de 3400 dedi kanala girmiş hazırda bekliyor dedi. Cuma tekrar görüşürüz doğurmazsan demişti ki NST başımıza bela oldu. Hareketleri iyiydi bilmiyorum NST bi şey ifade etmeli mi yoksa tesadüf mü anlayamıyorum.
Hala doğurmamışsınUykucu ya sana da son haftalarda heyecan yaptırdıSenin hareketlendiren bir müziğin vardı dinleyince işe yarıyordu açıp karnına doğru yaklaştırsan telefonu belki o da işe yarar. Kilosunu doğru ölçebildi mi o konuda ne dedi. Benim doktorum doğru ölçemiyoruz bundan sonra ölçemeyiz diyor kafası biraz kanalda diye.
Suni sancı da dışarıdan müdahale değil mi, en azından tıbbi müdahaleler yerine doğal müdaheleler daha masum değil mi bana öyle geliyor. Bebeği beklersek çok işimiz var miadını doldurduktan sonra doğal müdahalenin ne gibi zararı olabilir kiKızlar doğumu böyle yöntemlerle başlatmak mantıklı mı ya şey diye düşünüyorum sonuçta çocuk ne zaman gelmek isterse o zaman gelir biz müdehale ediyoruz gibi dışardan bilmiyorum yani
Ya benim doktorum günü dolarsa riskli kendi tuvaletini yapıp enfeksiyon kapabilir, kesede su miktarı azalabilir eğer sen istersen bekleriz ama bu riskleri de göze alırsınız dedi. O yüzden suniyle başlatma veya sezaryenle alma taraftarı. Şuan kanala indiği için çatım da normal doğuma uygun olduğu için suniyle deneyeceğiz yine müdahaleyle başlamış olacak. İnsan bilemiyor ki daha beklerse sağlık sıkıntısı yaşar mıKızlar doğumu böyle yöntemlerle başlatmak mantıklı mı ya şey diye düşünüyorum sonuçta çocuk ne zaman gelmek isterse o zaman gelir biz müdehale ediyoruz gibi dışardan bilmiyorum yani
Bende de oldu geçen o ya sabaha kadar hareketten uyutmayan kız nst de durdu öyle doktor da yeniden istedi çok zaman kaybettik boş yere bekledik hep. Halbuki bana sorsalar yarım saat 1 saatlık etmediğini biliyorum sadece amaYa sormayın NST’ye iki kez girdim ikisinde de uyuyordu. Kapı önünde hareketliydi içeride uyudu, muayenede de hareketliydi. Şimdi üçüncüsünü çektireceğim öncesinde yemek yemeye geldik ama çok gerildim eşime çatıyorum. NST öncesi çikolata da yedim işe yaramadı. Moralim bozuk. Üçüncüde de hareket olmazsa yatıracakmış.
Muayenede de 3400 dedi kanala girmiş hazırda bekliyor dedi. Cuma tekrar görüşürüz doğurmazsan demişti ki NST başımıza bela oldu. Hareketleri iyiydi bilmiyorum NST bi şey ifade etmeli mi yoksa tesadüf mü anlayamıyorum.
Ayy hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar biz çıktık iyiyiz yumuşum uyuyor benimde hafif ağrılar başlıyor dinlenmeye geçiyorumallah herkese kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin dua edernlere teşekkür ederim
![]()
Ay ama azaldı biraz iyiyim şu an yani bilmiyorum kontrolüm var 2de bakalım ne diyecek doktorBenim ilk dogumum boyle baslamisti sirttan bele vuran agrı ve makatta dolgunluk surekli wc yapmistim, kasiktan bacak ve ayak uclarima yayilan kramplarda yuruyemiyordum duruyordum gecince harekete devam ediyordum sanciymis bu,3 saat evde sancı duzenlenmisti 8dk da bir gelincede doktoru arayip hastahaneye gitmistim 6 saat sonrada oglum dunyaya gelmisti![]()
Böyle takılıyorum hergün![]()