- 1 Kasım 2015
- 378
- 323
- 303
Evet bir yandan dikişlerim var bir yandan ayaklarım şişti gebeliğin son haftası grip olmuştum öksürük kaldı malesef her öksürdüğümde dikişlerim patlayacak gibi ağrıyor bir yandan uykusuzluk korku kaygı bugün hastanede heryeri bulanık görüyordum üstüne kayınvalidem sağolsun tamam herşeye yardımcı oluyor ama cooook geri kafalı yani bebek emmiyor bana diyoki bal sürelim memene sarılık çıktı altın koyalım suyuna saçma sapan şeyler konuşuyor artık bende deliliğe vurdum kızıyorum bişey diyemiyor anneme kızıyorum keşke sen yanımda olsaydın diye o da çalışıyor işte izin alamadıLohusa kadını mazur görecekler artık yapacak bir şey yok,zor süreçler ama inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız.İnanılmaz bir hormonel bir süreç olduğunu düşünüyorum lohusalığın,bir bebek dünyaya getirmişsin sürekli kaygılısın,uykusuzluk bir yandan bir yandan memeyle mücadele bir yandan fizyolojik ağrılar.Her şey geçiyor gidiyor inşallah bizler için inşallah aydınlık geçer böyle süreçler![]()
Bugün sağlık ocağında ebe bile halime baktı acıdı bana
Ama tüm bunlara rağmen bebeğime bakıyorum herşeyi unutuyorum bu süreçler çok zor ama bir daha bu kadar minik olmayacak bebislerimiz kendimize zehir etmenin anlamı yok tadını çıkarmak lazım