• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Canım günlerimiz aynı neredeyse, şekerin mi vardı? Daha önce de hep böyle önde çıkıyor muydu
Şekerim yok bugün doktor gizli şeker olabilir dedi ama sanmıyorum her gün ölçüm yapıyorum
Bebek de 12 haftadan beri önde
Sizde de benzer bir durum mu var

Doktor en fazla 300 gram oynar defalarca ölçtüm karın çevresi çok geniş yüzde doksan iri bebek dedi ben yine de baska doktora da görüneceğim tabii 🥹
Evet canım bende 38+1 haftayım bu gün ultrasyonda 3600 +-300gr yazıyordu ama doğum yapan kızlar vardı onlar diyordu bazen fazla diyor ultrasyon bebek küçük oluyor, bazende bebek iri oluyor. Herhalde kafası kanalda olduğunda farklı oluyor ölçümleri🤔

Evet canım bende 38+1 haftayım bu gün ultrasyonda 3600 +-300gr yazıyordu ama doğum yapan kızlar vardı onlar diyordu bazen fazla diyor ultrasyon bebek küçük oluyor, bazende bebek iri oluyor. Herhalde kafası kanalda olduğunda farklı oluyor ölçümleri🤔
Ya bana omuz takılması riskin yüksek göze alabilir misin kağıt imzalaman lazım falan dedi ben de korktumm kafası da daha tam kanalda değil aslında

Selam kızlar, benim de günüm heyecanlı geçiyor. Kahverengi akıntım vardı pazar gecesinden biri, dün akşam sancılarım başladı hafiften. Bugün için randevu oluşturdum ne olur olmaz bi baksın diye. Tam Nst’ye girdim suyum geldi 😂 sancılarım var ama düzensiz. Açılmam hiç yok. Ben de eve geldim ama ne olacak bilmiyorum. Gece tekrar nst için gideceğim. Sancılarım artmadı da. Lady Hacer Lady Hacer R rose-bahar siz de benzer durumlardasınız, inşallah en kısa zamanda güzel gelişmeler yaşarız 😅

Kızlar bende doğurdum geldim
Merak eden soran herkese teşekkürler ♥️alıntı yapamadım sayfalar çok birikmiş
Normal doğum oldu
Kızımda bende iyiyiz çok şükür 🙏

Ama bugün emmek için bile uyanmak istemiyor dün akşam 7 de doğdu
Benden önce doğuran kızlar ne yapıyım

Uyandır emzir bacım 2 saatte bir. Fizyolojik sarılık hafiften başlıyo 2. Gün hiç uyanmıyolar o yüzden sen kesinlikle uyandır emzir, burnunu sık topuğunu sık

Şekerim yok bugün doktor gizli şeker olabilir dedi ama sanmıyorum her gün ölçüm yapıyorum
Bebek de 12 haftadan beri önde
Sizde de benzer bir durum mu var
Benim 37+1de 3200 çıktı sizin çok fazla çıkmış bence başka bi doktora görünün eğer o da aynı şeyi söylerse risk almayın

Yok gelmiş canım🙈 doktorda baktı, sancım gelmediği için normal doğum yapamadım, eve git sancın olunca gel dedi, ben normal doğumda israrçı olduğum için sancımın gelmesi lazım dedi bana,suyum geldiyi için enfeksiyona karşı antibiyotik yazdı dedi git🤭
Genelde dogumu baslatmak icin suni sanci falan verirler ya canim, beklemek riskli cunku, benden litrelerce su gelmisti, atesini falan sık sık kontrol et canim 🌸

Valla cancazım gazla başımız dertte. Kök söktürüyor bize minicik boyuyla. Uykudan bile ağlayarak kalkıyor aha diyorum başladı deli dudu😂😂 belimde acıyla karışık bi ağrı basladı spinal anesteziden yadigar.
Onun dışında iyiyiz şükür sezaryen yerim epey iyileşti pembeleşti
Sen nasılsın bitanem bebek nasıl palazlandı mı?

Canım doktora göründünüz mü birşey önermiştir iyi gelmedi mi? Yeni mi başladı bel ağrın. Bendede var özellikle böyle yatağa falan uzanınca bir rahatlama geliyor . Ama sürekli emzirmeye çalışmaktan iki büklüm diye öyledir sandım. Biz bgn doktora gittik teyzesi. Doğum kilomuzu geçmişiz biraz. Şuan beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyoruz gece hiç uyumuyor gündüz uyanmıyor. Bende öyle uykusuzum kiii ☺️ her fırsatta uyumaya çalışıyorum.

Doktor en fazla 300 gram oynar defalarca ölçtüm karın çevresi çok geniş yüzde doksan iri bebek dedi ben yine de baska doktora da görüneceğim tabii 🥹

Canım benim 400 gramdan fazla çıktı doğumda bebeğim. Aynı gün ölçülmüştü aslında. Genelde grupta ultrasondan daha düşük kiloda çıkıyordu bebişler ama bende farklı oldu.

Kızlar doğumdan sonra kaç kilo verdiniz. Ben 14 kilo almıştım 12 günde 7 kilo gitti. Sizde durumlarda nasıl

Kızlar bende doğurdum geldim
Merak eden soran herkese teşekkürler ♥️alıntı yapamadım sayfalar çok birikmiş
Normal doğum oldu
Kızımda bende iyiyiz çok şükür 🙏

Ama bugün emmek için bile uyanmak istemiyor dün akşam 7 de doğdu
Benden önce doğuran kızlar ne yapıyım
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻🧿

Kızlar doğumdan sonra kaç kilo verdiniz. Ben 14 kilo almıştım 12 günde 7 kilo gitti. Sizde durumlarda nasıl
9 kilo aldım toplamda canım, bugün 9. günümüz 7 kilo vermişim eski kiloma döndüm sayılır zaten çok almamıştım, ama tabi ufak bir göbüş sorunumuz var bu ne zaman gidecek bilmem🫠🫠

9 kilo aldım toplamda canım, bugün 9. günümüz 7 kilo vermişim eski kiloma döndüm sayılır zaten çok almamıştım, ama tabi ufak bir göbüş sorunumuz var bu ne zaman gidecek bilmem🫠🫠

Süpersin kuzum maşallh 🧿 hiç birşey kalmamış. Benim göbüş hiç ufak değil yaaa. Korse falan kullanıyormusun

Ağzına zorla sokuyorum memeyi ögghg yapıyor ne zaman öğrendin sen ögürmeyi daha dün doğdun ☺️

Gözünüz aydın canım. Sakın uyanmıyor diye bırakma emzirmeyi. Hemencecik sarılık oluyorlar. Üstünü çıkar. Topuğunu falan sıkın bir şekilde uyandırın. Birkaç gün dikkat ederseniz sonrası kolay

Canım benim 400 gramdan fazla çıktı doğumda bebeğim. Aynı gün ölçülmüştü aslında. Genelde grupta ultrasondan daha düşük kiloda çıkıyordu bebişler ama bende farklı oldu.
Bu da beni korkutuyor zaten bir de fazla çıkarsa ve ben normal doğum diye tutturursam bende oluşabilecek tahribatı düşünemiyorum 🥲

Back
X