• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Bu baş ağrısı bende de var 2 gündür bir de belimden asagısı tutmuyor kemikler ağrıyor 🤕
Kızlar iki gün önce bende üşüttüm sanırım ameliyat yerim sızladı baya bi de elimi kolumu kaldıramadım hemen parol içtim uyuyup terleyince çok daha iyiydim.

Gece gaz sancısından uyumadı hiç benimki. Bu soruna çözüm bulabilen var mı ya
Sancı geldikçe masaj yapıyorum karnına ayaklarından bisiklet hareketi yapıyorum karnına doğru ittiriyorum. Biraz faydası oluyor

Canım sorduğun için teşekkür ederim 🥰 Çok iyiydi diyemem ama bir krizle kapattık geceyi. Fazlası olmadı şükür. Sen nasılsın?

Daha iyi olur inşallah🙏🏼 Eşin geldi mi nöbet usulü çalışıyor değil mi? Benim kundak yapmaya başladıktan sonra daha iyi gidiyor. Bugün eşim gidecek Salı gününe kadar yok bakalım ben ne yapacağım

Kızlar bebişim memeden asla ayrılmıyor. Emzik vermemek için direniyorum. Veren var mı? Sonra mene reddi olmayacaksa verecem

Daha iyi olur inşallah🙏🏼 Eşin geldi mi nöbet usulü çalışıyor değil mi? Benim kundak yapmaya başladıktan sonra daha iyi gidiyor. Bugün eşim gidecek Salı gününe kadar yok bakalım ben ne yapacağım
Evet canım. Nöbetleri oluyor. Çarşamba günü de son nöbetini tutup izne ayrılacak inşallah. Benim miniğe başından beri kundak yapıyoruz ama bazen kundağa da çıldırıyor 🥲 Hep pozitif düşünmeye çalış kuzum. Benim süt sağma, mama hazırlama derken biraz psikolojim yıpranıyor. Onun dışında uykusuzluğa, yorgunluğa alıştım diyebilirim. Sabah eşim nöbetten geldi. O uyuyor. Yine ben bakıyorum mesela bebişe. Bazen yanımızda kim olursa olsun pek fayda etmiyor 🫠

Evet canım. Nöbetleri oluyor. Çarşamba günü de son nöbetini tutup izne ayrılacak inşallah. Benim miniğe başından beri kundak yapıyoruz ama bazen kundağa da çıldırıyor 🥲 Hep pozitif düşünmeye çalış kuzum. Benim süt sağma, mama hazırlama derken biraz psikolojim yıpranıyor. Onun dışında uykusuzluğa, yorgunluğa alıştım diyebilirim. Sabah eşim nöbetten geldi. O uyuyor. Yine ben bakıyorum mesela bebişe. Bazen yanımızda kim olursa olsun pek fayda etmiyor 🫠

Kuzum benim ki de izinde şuan. O da tüm gece benimle uyanıyor ama ne fayda. Tartışıp duruyoruz. Çocuk onda hep ağlıyor. Gaz çıkar diye veriyorum. Bir koltuk var. Bizim ki Oraya oturacak Bacaklarını uzatacak. Telefondan video açacakta gaz çıkaracak. Bebek durmuyor öyle tabi. Benim saatlerdir emzirmekten belim kopuyor. Beyefendi rahatının peşinde.
Biz eşimle gerçekten iyi anlaşırdık çocuktan önce. Şimdi tam tersi oldu.

Kızlar bebişim memeden asla ayrılmıyor. Emzik vermemek için direniyorum. Veren var mı? Sonra mene reddi olmayacaksa verecem
Ben çok az vermeye başladım. Sadece çok gazlı olduğunda ama altını değiştirmem gerektiğinde çok ağlarsa veriyorum. Biraz sakinleşiyor ama kısa süreli vermeye başladım. 3-4 dk gibi.
Uzun süre tutmadım alışmasın diye

Ben ilk günden hastanede vermeye başladım, şükür bir şey olmadı. Zaten sevmiyor ama özellikle uykuya geçişte ve altını değişirken faydasını görüyorum. Kısa bir oyalama oluyor

Canım bizden yoğun bakımda istemişlerdi öylece vermiş olduk. Ama düşmedi emziğe. Evde de emzirdikten sonra yatırınca bazen babası tam uykuya dalma anında veriyor.

Ay çok sevindim izne ayrılacağına. Çok iyi gelir sana. Az daha sabır o zaman☺️ Evet çoğunlukla çocuğun tek istediği meme ama biri olunca en azından suyunu getirir emzirirken o bile önemli. Çok susuyoruz. Ya da beş dakika salonda dolaştırıp gelse o bile nefes olacak sana.

Back
X