• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Doktorum bana memede 30-40dk kalmasını ısteriz dedi.
Benim bebeğim bazen 1 saat geçse de memede kalmak istiyor (memeden ayırma zorunda kalıyorum) bazen 10 dakikada uyuyor.
Bazen çok güzel emiyor ama yine de 1 saat sonra aç şekilde uyanıyor. Sizde de benzer rutinsiz emzirme var mı?

Kızlar yine garip bir soruyla geldim. Sizin bebişler de uyanık oldukları zaman diliminde hep mızmız, ağlamaklı mı? Emzik emmediği sürece hep ağlamaklı benimki.
Benimde öyle . Memede duruyor sadece emzikde almıyor . Ya memede ya uyuyor (oda max 1.5 saat uyuyor ) ya da ağlıyor. Bugün geceden bu yana hiç uyumadı doğru düzgün bittim valla bugün 😔

Benim bebeğim bazen 1 saat geçse de memede kalmak istiyor (memeden ayırma zorunda kalıyorum) bazen 10 dakikada uyuyor.
Bazen çok güzel emiyor ama yine de 1 saat sonra aç şekilde uyanıyor. Sizde de benzer rutinsiz emzirme var mı?
Aynen biz de öyleyiz asla bir emzirme düzeni yok. 2.5 saati geçirmemeye çalışıyorum sadece. Bugün kilo alımı iyi çıkınca içim rahatladı bir düzene oturtmaya çalışmaktansa ne zaman meme isterse vermeyi düşünüyorum açıkçası

• Üzgünüm
Reactions: Uva
Kızlar bende depresyon bu saatlerde artıyor. Sanırım gece yaşayacaklarımı bildiğimden önden strese giriyorum. Hava kararsın istemiyorum hiç o yüzden 😞
Aynı şeyi eşime söyledim ya, akşam olunca içim sıkılıyor resmen gece başıma gelecekleri bildiğim için sanırım

• Beğen
Aynı şeyi eşime söyledim ya, akşam olunca içim sıkılıyor resmen gece başıma gelecekleri bildiğim için sanırım
Sırf bu yüzden dün oturma odasında uyuduk. Televizyonu açık bıraktık. Her emzirmeye kalktığımda youtubedan video falan açtım. Yatak odasında uyumaktan daha iyi geldi açıkçası ama böyle de düzenimiz çok bozuldu 😞

Aynen canım emzirme tamamen rutinsiz bazen çok emiyor bazen uzun uyuyor bazen kısa uyuyor yarım saatte bile emmek istediği oluyor bence benim kız az yiyip sık besleniyor aynı annesi gibi 🤣 o yüzden genelde sürekli memedeyiz uyumadığı zamanlarda. Birde anne sütüyle beslenen bebekler sindirimi daha kolay olduğu için kakayı çok yapıp sık besleniyorlarmış. O yüzden saldım gak dediğinde veriyorum memeyi🥲

• Beğen
Memede kaldığı uzun sürede aktif emiyor mu bebeğiniz peki? Yoksa uyuklama halinde de memede mi kalıyor bu sürede?

Kızlar kafamda yanlış düşünceler dolanıyor ya bana mukayyet olun gözünüzü seveyim. Sütüm var emiyor da lakin çok emiyor. Kafam mama alsam artık mama versem kıvamına geldi. İstanbullu gelin ipek olacam diye korkuyorum

Son düzenleme:
Kızlar kafamda yanlış düşünceler dolanıyor ya bana mukayyet olun gözünüzü seveyim. Sütüm var emiyor da lakin çok emiyor. Kafam mama alsam artık mama versem kıvamına geldi. İstanbullu gelin Pelin olacam diye korkuyorum
Ara sıra benim de geliyor aklıma hatta eşim gece verelim dedi o sokuyo aklıma ama istemedim. Mamayı yap ısıt biberonu yıka çok üşendim hem de alışır diye de korkuyorum

Kızlar kafamda yanlış düşünceler dolanıyor ya bana mukayyet olun gözünüzü seveyim. Sütüm var emiyor da lakin çok emiyor. Kafam mama alsam artık mama versem kıvamına geldi. İstanbullu gelin Pelin olacam diye korkuyorum

Kız varya ilk zamanlar ememiyordu kendimi paraladım. Gece gündüz soktum çocuğun ağzına sarılık olmasın diye. Şimdi bir öğrendi. Ama abarttı gece gündüz. Mama vermek beni rahatlatıyordu yalan yok. Ama şuan o kadar çok emiyorki mama verecek zaman olmuyor. Bir kere doymuyor heralde diye memenin arkadasından mama verdim çıkardı hepsini .

Kızlar selam, bizim oğlan hala kendi kendine mama için uyanmıyor 3 saate bir alarm kurup kaldırıp besliyoruz. Meme ve mama devam ediyoruz ama mama mı ağır geliyor anlamadım uyandırmak için bile uğraşıyoruz 😔 sarılık değerine de baktırmıştık en son 6.9du doktor artık riski yok demişti şu an yüzü falan da beyaz. Anlamadım niye bu kadar uyuyor bu çocuk sizde de böyle olan var mı?
Eviniz mi cok sicak acaba, sariligi yok denebilir.

Back
X