- 1 Ağustos 2018
- 3.057
- 5.046
- 158
İdrarda falan bişi çıkmadı bi sorun gözükmüyor şükür bazı bebeklerde 3 aya kadar sürüyormuş bakalım ne zmn geçicekSonucu alınca bana da yaz fikir olsun belki de anne sütü sarılıgıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarda falan bişi çıkmadı bi sorun gözükmüyor şükür bazı bebeklerde 3 aya kadar sürüyormuş bakalım ne zmn geçicekSonucu alınca bana da yaz fikir olsun belki de anne sütü sarılıgıdır
SarılıkKızlar kimimizin 1 hafta kimimiz2 ay oldu doğum yapalı. Genel olarak hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ama sormak istiyorum.
Doğumdan sonra lohusalık sürecinde en çok zorlandığınız konu ne oldu.
Benim birçok şey ama ama ilki , emzirirken yada mama verirken bebeğimin tıkanması oldu. Çok korktum.
Canım bende de sürdü bu sonra geçti. Niye yapamayasın. Şimdiye kadar o kadar insana anneler nasıl bakmış? Benim bebeğim evde kimse ypkken her yere kaka yaptı geçenlerdr duvar, ellerim , alt değiştirme standı her yer…. Temizledim bi kafayı yedim gibi oldu ama geçtiKızlar ben çok kötüyüm çok güçsüz hissediyorum yapamayacakmış başaramayacakmış gibiyim. Eski hayatımı çok özlüyorum yanı başımdaki kızımı eşimi özlüyorum dayanamıyorum bebek ağlayınca kalkıp bakamayacakmışım gibi o kadar kötüyüm. Nolur bişey diyin yazmadan geçmeyin
Başındaki konaklar kokuyor zamanla geçecekKızlar merhaba bebeğim 47 günlük çok sükür . Geçenlerde kafasını öperken farkettim keskin bi koku oluyor. Neden olabilir bu? Çok mu yıkıyoruz(2 günde 1 şampuanla) şampuanı değiştirdim ama hala aynı. Başınıza geldi mi fikri olan var mı?
Canım konak yokki. Konak dediğin dökülen bir sey değil miydi yanlis mi biliyorumBaşındaki konaklar kokuyor zamanla geçecek![]()
Canım ne zaman geçti sarılığı? Benim bebeğim hastanede falan da yattı, 16 gün oldu yüzü gözü hala sarı korkuyorum doktora gitmeye yaCanım bende de sürdü bu sonra geçti. Niye yapamayasın. Şimdiye kadar o kadar insana anneler nasıl bakmış? Benim bebeğim evde kimse ypkken her yere kaka yaptı geçenlerdr duvar, ellerim , alt değiştirme standı her yer…. Temizledim bi kafayı yedim gibi oldu ama geçtisarılık olduğunda ödüm koptu oda geçiyor. Az sal ve bence anın tadını çıkar.
Yanlıs hatırlamıyorsam 30 günlükken tamamen geçmişti şuan çok şükür geçmez denen gözleri bile geçtiCanım ne zaman geçti sarılığı? Benim bebeğim hastanede falan da yattı, 16 gün oldu yüzü gözü hala sarı korkuyorum doktora gitmeye ya
En son kaçıncı gün kan aldılar acaba? Benim vücudu geçti de gözleri ve yüzü kaldı tedirgin ediyor beniYanlıs hatırlamıyorsam 30 günlükken tamamen geçmişti şuan çok şükür geçmez denen gözleri bile geçti
Kan alınmadı topuktaki hariç oda 20. Gün alınmışti sanırım en son. Vücudu geçtiyse yavaş yavaş geri kalanda geçer merak etme. Sık sık emzir. Saatte bir alarm kurmustum ben gece bile olsa aksatmadan saatte bir emziriyordum sarılığı geçsin diye. Ama geçer merak etme kafana çok takma yani ben çok taktimda gerek yokmuş o kadar strese.En son kaçıncı gün kan aldılar acaba? Benim vücudu geçti de gözleri ve yüzü kaldı tedirgin ediyor beni
Canım gel seninle de sarılalım:) 6 bucuk uasinda oglum dun geldi yanınızda yatmak istiyorum diye çok uyanırsın rahat edemezsin diye geri gönderdim. Aynı vicdan yükünü bende taşıyorum. Birde üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş bugun doktor bulaşıcı aman dikkat et bebise dedi. İyice koptum buyuk oğlumdan. Hamileyken bebisi sevebilecekmiyim acaba buyuk oglum gibi diyordum. Simdi büyük oğlumu yeterince seviyor muyum. Ona da adil davranıyor muyum diye kendimi sorguluyorum.6 yaşında bir kızım daha var benim eskiden beri gece uykusu açıldığında yanıma gelir benle yatardı. Şimdi yine bası geceler geliyor birkaç kez birlikte uyumaya devam ettik fakat artık geldiğinde uykusu çok açılmış oluyor bir türlü dalamıyor ben zaten uykusuzum bebekde sıksık emmeye kalktığı için ağlıyor altını değiştirirken kızım uyanıyor. Bende yerine gitmesini uyuyamıyacağını uykusuz kalacağını söylüyorum ve babasıyla birlikte onun yatağına gidiyorlar . Ama bu durum benim içimi parçalıyor yanlış mı yapıyorum kendini dışlanmış hissediyor mudur. Anlatıyorum ona her ihtiyaç duyduğunda yanıma gelebilirsin ama uykusuz kalmaman için böyle yapıyoruz. Arkadaşlarından örnek veriyorum bak şunlarında küçük bebeği var onlarda bu şekilde yapıyor diye. Yanlış mu yapıyorum napmalıyım![]()
Sarılık kabızlık tek başınalık göğüs yarası enfeksiyon iştahsızlıkKızlar kimimizin 1 hafta kimimiz2 ay oldu doğum yapalı. Genel olarak hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ama sormak istiyorum.
Doğumdan sonra lohusalık sürecinde en çok zorlandığınız konu ne oldu.
Benim birçok şey ama ama ilki , emzirirken yada mama verirken bebeğimin tıkanması oldu. Çok korktum.
Canım o an korkuyla anlayamıyorum sanki. Geceleri çok değişik oluyorum.Kafası yan oldukça boğulmaz canım, nefes alıyor mu kontrolünü bence herkes yapıyordır göğsü inip kalkmıyor mu neden uyandırıyorsun
Bebeği 3 aylık olan kişiler hala geçmedi diyor kendimi 3 aya odaklamış durumdayım ama geçmedi dediklefinde yıkıldımmm
Ağlayıp rahatlardık valla ağlayamıyorum bile artık.Canimm gerçekten ayni durumdayız. Burada olsan sarılırdım aglasirdik bir guzel. Benimde 1.sinifa giden oglum var sürekli dur yapma demekten bi hal oldum ki yaramaz bi cocuk değildi onu surekli uyarıyorum ve bunun vicdan azabını yaşıyorum. Bebis ise uykusuz gündüz gece az az uyuyo kafam yerinde değil. Bir uzmandan buyuk oglum icin destek alalim istedik icine atmasın bu süreçte duygularını diye. Neyseki bu günlerin geçeceğini biliyoruz. Guzel gunler hepiniz icin yakın![]()
Umarım öyle olurrr. Hatırlamaya çalışıyorum eski hayatım nasıldı diye yine stresliydim koşulturmaca geçiyordu günler ama özgürdüm şimdi elim kolum bağlııı kapı dışarı çıkamıyorum hava buzzz. Birine emanet etsem bazen saat başı emmek istiyor. Oof of eskiden neyi dert ediyormuşum acaba yaCanım her çocuk bir değil ki herkesin süreci de farklı ilerler diye düşünüyorum.
Anne sütü sarılığıdır benim kızımınki de öyle. Ağzının içi ve yüzünde halâ bi sarılık hakim ama doktoru 3 aylık olunca geçer takılma ona dediİdrarda falan bişi çıkmadı bi sorun gözükmüyor şükür bazı bebeklerde 3 aya kadar sürüyormuş bakalım ne zmn geçicek